Åkravegen 125 A, 4270 KARMØY

Åkravegen 125 A

Karmøy
Prisantydning

2 350 000,-

Solgt
 • BRA198㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår1965
 • Omkostninger69 820,-
 • Totalpris2 419 820,-

Åkrehamn - Innholdsrik familiebolig på solrik og stor tomt. Garasje.

Beskrivelse

Første etasje: vindfang, gang, bad, bi- inngang, vaskerom, kjøkken, to stuer samt hobbyrom. Loftsetasje: Gang, fire soverom, bad samt loftstue.

Enkel garasje samt utvendig bod.

Eiendommen holder hovedsakelig standard fra byggeår. Deler av boligen er pusset opp over tid, blant annet: - Tre vinduer på loft, samt ett stort vindu i stue er skiftet. - Balkongdør i stue er fornyet. - Peisovn i stuen ble fornyet for ca. 10 år siden. - Det meste av avløpsrør er fornyet. - Leddport og sidedør i garasje er av nyere dato. Det må forventes modernisering av boligen.

Bruksareal per etasje

Første etasje: 116 kvm Loftsetasje: 82 kvm

Bygningsinformasjon

Grunnmur av sementblokker. Yttervegger oppført av sementblokker, pusset overflate. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med trepanel. Saltak oppført i trekonstruksjon, tekket med betongtakstein. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger ikke originale bygningstegninger. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet.

Det foreligger tegninger av tilbygg datert 20.10.83.

Megler har ikke mottatt dokumentasjon som kan bekrefte byggeår. Boligen er registrert tatt i bruk 11.11.1965. Byggeår tas utgangspunkt i denne dato.

Primærrom

Første etasje : Vindfang, gang, bad, bi-inngang, vaskerom, kjøkken og 2 stuer Loft: Gang, 4 soverom, bad og loftstue

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat avløp/septik.

Oppvarming

Oppvarming av elektrisitet og fast brensel. Ovn i stuen og loftstuen. Radiatorer i flere rom. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral og samtidig barnevennlig beliggenhet i Åkrehamn. Fra eiendommen er det kort avstand til blant annet barneskole, ungdomsskole, sentrum, flotte turløyper og Amfi- senteret.

  Adkomst

  Ta inn på Åkravegen ved Skudenes & Åkra sparebank. Følg veien oppover og eiendommen kommer på høyre side mot slutten av feltet.

  Regulering

  Kommuneplanen er her gjeldende. Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse.

  • kr 2 350 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 58 750,-
  • kr 69 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 419 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 13 751,- pr. 2019. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon, slam og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 607 994,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt.

  Det foreligger forkjøpsrett til familiemedlemmer. Fra budaksept foreligger er det 48 timers frist for å melde denne rett. Om forkjøpsrett benyttes, vil kjøper(budgiver) fristilles fra avtalen.

  Det er i denne boligen oljefyringsanlegg. Jfr. Forurensningsforskriften skal disse fases ut innen år 2020. Det kan innebære at oljetanken må fjernes eller plomberes veg å fylle den med sand. Ta kontakt med kommunen for ytterligere informasjon.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 25.09.2020 og selgers Egenerklæring datert 27.10.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 18. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Aud Mona Are Aase
 • Oppdragsnummer: 2-20-00196
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.