Årvollknausen 35, 4270 KARMØY

Årvollknausen 35

Karmøy
Prisantydning

4 790 000,-

 • BRA259㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom5
 • Byggeår1973
 • Omkostninger131 070,-
 • Totalpris4 921 070,-

Stor familiebolig med utleiedel på stor tomt (1.104kvm) - Oppgradert de senere år - Nytt kjøkken 2018 - Dobbel garasje!

Beskrivelse

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Entre, gang, hybel-kjøkken, kjellerstue, soverom x2 og bad. 1.etasje: Gang, vaskerom, bad, wc/bad, kjøkken, soverom x2, og soverom m/ garderobe.

Stor og innholdsrik familiebolig i attraktive og familievennlige omgivelser sentralt i Åkrehamn.

Her har man kort veg til det aller meste, det være seg barneskole, ungdomskole, butikker, turområder, sandstrand mm.

Boligen er betydelig oppgradert de senere år, og ifølge takstmann fremstår boligen i stor grad som en bolig fra 2001.

I 2001 ble det bygget ut, og gjort flere oppgraderinger. Det er blant annet installert både balansert ventilasjon og vannbåren varme i begge etasjer. Vannbåren varme i samtlige rom unntatt kjellerstue. Varmen kan reguleres individuelt fra rom til rom.

Boligen er bygget med muligheter for utleiedel. Steng igjen døren til trapp som binder første og andre etasje sammen, så er leiligheten komplett. Egen inngang, egen parkeringsplass, stue, kjøkken, bad og to soverom. I tillegg en innvendig bod. Bad i kjellerleilighet er pusset opp i 2003.

Hovedetasjen er meget romslig, og har en god planløsning. Hovedsoverom av god størrelse, med eget omkledningsrom og bad. Fullfliset bad fra 2001 med dusjnisje og romslig innredning.

Hovedetasjen har i tillegg to barnesoverom.

Bi-inngang leder inn til praktisk vaskerom. Vanvittig kjekt for barnefamilien med bi-inngang rett inn på dette rommet. Rett av med skitne klær når barna kommer hjem fra barnehagen, og rett i vaskemaskinen.

Stor spisestue med mye vindusflater og utgang til solrik terrasse. Flott en-stavs eikeparkett, og lys tapet på vegger. Et herlig rom å oppholde seg i. Vedfyr i dette rommet.

Praktisk og stilrent Epoc kjøkken fra 2017. Flotte en-stavs parkettgulv også i dette rommet, og delikate fargevalg på vegger. Gass komfyr på kjøkken kan overtas mot et tillegg i pris.

Utgang fra kjøkken til solrike terrasseområder og eiendommens bassengområde. Her ute finner man et basseng på hele 24 kvm. Noe kjekkere for barna får man ikke. Nyt solrike sommerdager rundt bassengkanten, en drøm for mange!

Uteområdene er svært usjenerte.

Pent opparbeidet hage med flott gressplen og diverse beplantning.

Stor dobbel garasje, og ellers godt med parkeringsmuligheter i asfalterte gårdsrom.

Detaljer
 • Stor familiebolig med mange oppgraderinger de senere år
 • Boligen ble bygget ut mot sør og øst i 2001
 • Muligheter for utleie
 • Egen parkeringsplass for leilighet
 • Nytt kjøkken 2017
 • Nye kvalitets innedører i hovedetasje
 • Nye gulv og overflater i store deler av hovedetasjen
 • Bad fra 2008 og 2001
 • Det er installert balansert ventilasjon og vannbåren varme i begge etasjer
 • Glasserte panner på tak
 • Stor tomt på hele 1.104 kvm
 • Flere solrike og usjenerte terrasseområder
 • Basseng!
 • Hagestue med bar i tilknytning til bassengområde
 • Stor dobbel garasje

Velkommen på visning i Årvollknausen 35!

Bruksareal per etasje

Kjeller: 87 kvm 1.etasje: 172 kvm

Bygningsinformasjon

Boligen er trolig oppført i bindingsverk i tre på støpt såle/ringmur. Taket er tekket med glasserte panner og det er i hovedsak doble vinduer.

Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Hagestue og basseng er ikke søkt og godkjent hos Karmøy kommune. Megler har ikke kjennskap om nødvendige sikringstiltak for etablering av basseng er innfridd.

Primærrom

Kjeller: Entre, gang, hybel-kjøkken, kjellerstue, soverom x2 og bad. 1.etasje: Gang, vaskerom, bad, wc/bad, kjøkken, soverom x2, og soverom m/ garderobe.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 18.04.74 med følgende anmerkinger: 1. Oppfylling av utvendig terrasse. 2. Innkledning av pipe på soverom godkjennes ikke. 3. Det må innsendes revidert tegninger som viser huset slik det er oppført.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat avløp/septik. Kommunal tømming.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Boligen ligger flott til i et rolig og sentralt område i Åkrehamn. Solrik plassering med utsikt! Her har man nærhet til det meste man måtte ha behov for. Like i nærheten finner man barnehage, skole, bank, butikker, idrettsanlegg og turområder.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 4 790 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 119 750,-
  • kr 131 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 921 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 14 810,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år.

  Ligningsverdi

  kr 708 703,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen, utenom komfyr. Denne kan medfølge mot tillegg i pris. Det gis av segler ingen garanti på hvitevarer.

  Taklamper på kjøkken/stue medfølger ikke handelen.

  På grensen i nord er det gjort en avtale med nabo om at deres lysthus som ligger i tomtegrense, berører denne eiendom. Selger har fått tilsvarende areal hos nabo på deres grense i sørøst, selgers grense nordøst.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 21.01.21 og selgers Egenerklæring datert 28.01.21 . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 29. jan. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00017
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.