Åsbuvegen 54, 5550 Sveio

Åsbuvegen 54

Sveio
Prisantydning

2 990 000,-

 • BRA166㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår2018
 • Omkostninger85 820,-
 • Totalpris3 075 820,-

Nydelig, stor og skjermet fritidseiendom med lang strandlinje til Kinnavatnet, stabbur og nyere hytte.

Visning

mandag 21 juni

16:30-17:30

Påmelding
Beskrivelse

Hytte: Tretrapp opp til overbygget inngangsparti og inngang til gang med eikeparkett, to doble garderobeskap og hjørneskap. Svært god takhøyde gir luftig følelse med en gang man kommer inn.

Bad med fliser og varmekabler på gulv, baderomsplater, moderne servant med to store underskuffer, speil med integrert lys, vegghengt toalett og dusjhjørne med svingdører. Mekanisk vifte på vegg. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Også badet har høyt skråtak.

To doble soverom. Dobbelt soverom med eikeparkett og dobbeltseng som medfølger. Dobbelt soverom2 med eikeparkett (dobbeltseng her eies av andre og vil bli fjernet før overtagelse).

Veldig romslig stue/kjøkken med åpen løsning og åpen himling for god takhøyde og lftig følelse. I stua er det vedovn med glassfront, glass på to av sidene og stålrørspipe. Gardinstenger. Speil. Lite bord med to stoler. Sofagruppe med to doble sofaer og salongbord. Lamper. Store vinduer fra gulv til tak mot vest og med flott utsikt på Kinnavatnet. Utgang til terrassen fra både stua og fra kjøkken. Fra terrassen har man utebelysning, stikkontakter og nydelig utsikt til Kinnavatnet både mot vest og mot nord. På bakkeplan rett nedenfor terrassen er det singlet platå med murt utepeis og røykhus.

Kjøkkenet har spiseplass med spisebord og tre stoler. Det er en flott og stor innredning med skaper over og under benkeplate og en skikkelig lang og god benkeplate perfekt for sosial matlaging/baking. Det er integrerte hvitevarer som induksjon koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseboks.

Kjeller: Inngang til stort rom med betonggulv, betongvegger, vinduer for dagslys og god ventilering.

Vaskerom med malt betonggulv, baderomsplater på vegger, varmtvannsbereder, rør-i-rør skap og utslagsvask med varmt og kaldt vann. Ekstra stikkontakter.

Rom med betonggulv, malte betongvegger og vinduer for dagslys.

God lagringsplass for ved under terrassen. Ved medfølger kjøpet.

Uthus: Det er et frittstående uthus (7 kvm.) nord på tomta.

Stabbur: Et nydelig stabbur (12 kvm) innredet som anneks og med fine utskjæringer på fasaden. Det er overbygget terrasse foran inngangsdøra. Inni stabburet er det liten sofa, to stoler og et bord samt to smale liggeplasser for barn med leselys. Et hjørneskap og et høyt sideskap medfølger.

Bak stabburet er det en vedbod fylt med ved som medfølger.

Vei og garasje: Det er privat vei med veirett inn til porten inn til eiendommen. Like utenfor porten er det snuplass og en provisorisk "garasje" for bil, ved og utstyr som er satt opp i overenstemmelse med grunneier uten skriftlig avtale og uten søknad/godkjennelse fra kommunen.

 • Hele hytta har malte panelplater på vegger og hvitbeiset panel i tak.
 • Alt av møbler medfølger kjøpet unntatt dobbeltseng på det minste soverommet, en bokhylle i stua , fire stoler+bord på terrassen, Sort benk i hage, pyntegjenstander/teppe/enkelte bilder inne og de to solstolene med bord på terrassen.
 • Snøfangere montert på tak.
 • Utvendig vannkrane.
 • Kjeller i betong.
 • Biovac renseanlegg for kloakk. Djupvanns brønn. Begge på egen tomt.
 • Det er opplegg for fremtidig bad/toalett i kjeller.
 • Nybygget hytte etter at den opprinnelige hytta brant ned. Eiendom og sekundærbygg er derfor eldre enn byggeåret skulle tilsi.
Detaljer
 • Landlig beliggende på Åsbu i Sveio like i vannkanten ved Kinnavatnet. Svært gode turmuligheter, bademuligheter og flott natur. Det er ca 30 minutter kjøring til Haugesund sentrum. Bare noen minutter til Buavåg hvor det er båthavn.
 • Hytta inneholder i 1. etg. gang, fint bad/vaskerom med fliser og varmekabler på gulv, dusj og vegghengt toalett, to doble soverom, stue/kjøkken med åpen løsning og to utganger til terrasse samt stor og fin kjøkkeninnredning. God takhøyde! Kjeller har vaskerom og to rom med betonggulv. Uthus ved vannet. Flott stabbur ved hytta.
 • Alt av møbler medfølger kjøpet unntatt dobbeltseng på det minste soverommet, en bokhylle i stua og de to solstolene med bord på terrassen.
 • Biovac renseanlegg for kloakk. Djupvannsbrønn. Begge på egen tomt.
 • Tomta er hovedsakelig inngjerdet og meget fint beplantet. Tomta er tilnærmet flat mot nord og småkupert mot sør. Liten trebrygge mot Kinnavatnet i nord. Strandlinje også mot vest.
Bruksareal per etasje

Kjeller: 83 kvm. 1. etg.: 83 kvm.

Bygningsinformasjon

Grunnmur i betong, oppført i treverk og utvendig trekledning. Stål-pipe. Betong takstein.

Primærrom

Kjeller: 0. 1. etg.: Gang, bad, 2 soverom, stue og kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 22.05.18

Adgang til utleie

Dette er en selveiende hytte som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Biovac renseanlegg for kloakk. Privat vann fra djupvannsbrønn.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Landlig beliggende på Åsbu i Sveio like i vannkanten ved Kinnavatnet. Svært gode turmuligheter, bademuligheter og flott natur. Det er ca 30 minutter kjøring til Haugesund sentrum. Bare noen minutter til Buavåg hvor det er båthavn.

  Adkomst

  I krysset mot Buavåg tar man motsatt vei innover. Når veien deler seg holder man til venstre. Følg veien et par-tre hundre meter og ta til venstre. Følg veien til venstre igjen og eiendommen ligger i enden av veien.

  Regulering

  Eiendommen ligger i LNFR-område (landbruk, natur og friluft samt reindrift). I dette området er det nødvendig med søknad om dispensasjon for eventuelle fremtidige endringer/byggetiltak.

  • kr 2 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 74 750,-
  • kr 85 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 075 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 3 947,- pr. 2020. Det er to terminer pr år. Avgiftene gjelder renovasjon, avløp og eiendomskatt.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Vaskemaskin medfølger i handelen. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 28.05.21 og selgers Egenerklæring datert 26.05.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 11. jun. 2021

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-20-00298
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.