Øklandsvegen 546, 5551 Sveio

Øklandsvegen 546

Sveio
Prisantydning

2 750 000,-

 • BRA196㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom5
 • Byggeår
 • Omkostninger79 820,-
 • Totalpris2 829 820,-

Enebolig med 70 kvm garasje og stor tomt - Beliggende på en høyde med spektakulær utsikt - 5 soverom - Landlig

Beskrivelse

Eneboligen ligger på et høydedrag og har helt nydelig utsikt utover Vestvikvågen. Denne utsikten vil du aldri ble lei av. Romslig tomt på 1777 kvm og 70 kvm garasje med målbart areal på 32 kvm på garasjeloftet. Boligen fremstår i god stand og er innredet i tidsriktige farger. Boligen har bla. 5 soverom, 2 bad og direkte adkomst til garasjen i boligen.

Boligen er innredet over 3 etasjer og inneholder følgende rom:

 1. Etasje: vindfang, gang, soverom, bad, vaskerom, bod, bod, verksted-rom med adkomst til garasje.

 2. Etasje: stue, kjøkken, 2 soverom og bad.

Loft: gang og 2 soverom(ikke søkt godkjent innredet).

Utendørs: Dobbel garasje (70 kvm) med stort loft. Utestue.

Beskrivelse av innhold og standard:

Stuen har utgang til terrasse. Utsikten fra stuen er til å drømme om. Stuen er, som resten av boligen, innredet i tidsriktig og moderne farger.

Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: ovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Solid kvalitetskjøkken.

Hovedsoverommet er av god størrelse og har utgang egen balkong. Det er totalt 5 soverom i boligen.

Hovedbadet er er helfliset og har dusjkabinett og varmekabler. Bad nr 2 har belegg på gulv og tapet på vegger. Dusjkabinett.

Generell informasjon om boligen:

 • Mulighet for Altibox i luftlinje.
 • Ny varmtvannstank 2018.
Bruksareal per etasje

Kjeller: 83 kvm 1. etasje: 86 kvm Loft: 27 kvm

Bygningsinformasjon

Kledning av tre, panner på tak og grunnmur av betong.

Primærrom

Kjeller: Vindfang, gang m/ trapp, soverom, mellomgang, bad og vaskerom. 1.etasje: Gang, bad, 2 soverom og stue/kjøkken. Loft: Gang og 2 soverom(ikke søkt godkjent innredet).

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 14.03.1985. Traktor/redskapshus/garasje, godkjent som innmeldt tiltak 06.04.2004.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat avløp/septik.

Oppvarming

Klebersteinsovn i stue som varmer langt og lenge. Hovedkilde til oppvarming er varmepumpe. Varmekabler på et av badene. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner.

I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Vestvik/Auklandshamn

  Boligen ligger på et høydedrag over Vestvik og har en utsikt til vågen som en nesten bare kan drømme om. Meget landlig beliggenhet.

  Adkomst

  Fra E39 tar du inn mot Auklandshamn. Ta 3. avkjørsel til venstre etter å ha passert Vestvikvågen. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt.

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i LNF-område (landbruk, natur og friluft). I dette området er det nødvendig med søknad om dispensasjon for eventuelle fremtidigeendringer/byggetiltak. Her er det kommuneplanen som er gjeldende.

  • kr 2 750 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 68 750,-
  • kr 79 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 829 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 8 746,- pr. 2019. Det er to terminer pr år.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Innredning på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. Fasadeendring med vindu på loft er ikke omsøkt.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 18.02.20 og selgers Egenerklæring datert 14.02.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Lars Frøyland
 • Oppdragsnummer: 1-20-00071
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse