Østhusneset 31, 4276 KARMØY

Østhusneset 31

Karmøy
Prisantydning

2 450 000,-

 • BRA263㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår1965
 • Omkostninger72 320,-
 • Totalpris2 522 320,-

Veavågen - Velholdt og stor familiebolig med fint uteareal.

Beskrivelse

Boligen er innredet over 2.etasjer og inneholder: Underetasje: Vindfang, hall, gang, 3 soverom(ikke godkjent), bad, vaskerom, hobbyrom, 2 boder, 2 garasjer og bi-inngang. 1. etasje: Gang, bad, kjøkken, stue og soverom.

Stor innholdsrik familiebolig som holder grei standard og er godt vedlikeholdt.

I hovedetasjen har du en romslig stue med store vinduer, peis og utgang til terrasse. Stue har parkett på gulv og tapet på veggene.

Romslig kjøkken med god spiseplass. Det er også plass til sofagruppe. Det er vedovn på kjøkkenet. Kjøkken har godt med skap- og benkeplass. Frittstående hvitvarer som komfyr og oppvaskmaskin medfølger i handelen.

Baderom i hovedetasje er pusset opp i senere tid med belegg på gulv og våtromsplater på vegg. Badet har dusjkabinett, wc og vask i seksjon.

Soverom i hovedetasjen.

I underetasjen kommer du inn i vindfang, og videre til romslig gang. Det er 3 soverom i underetasjen med teppe på gulv og tapet på veggene. Disse soverom avviker fra bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent for varig opphold.

Vaskerom med egen utgang til hagen på baksiden. Baderom er innredet med wc, vask og dusj. Stort hobbyrom som er brukt som kjellerstue med egen inngang ved garasjen.

Det meste av vinduene på opprinnelig bygning og deler av vinduene i underetasjen ble fornyet for 3 år siden. Vinduer i tilbygg er fra 1984 og 2003. Noen vinduer i underetasjen er fra byggeår. Kledningen er fornyet over tid, boligen ble malt for ca 3 år siden.

Bruksareal per etasje

Underetasje: 145 kvm Hovedetasje: 118 kvm

Bygningsinformasjon

Byggeår er basert på igangsettingstillatelse i 1965 og ferdigstillelse i 1966 iflg. kommunen. Påbygg er omsøkt i 1984.

Primærrom

Underetasje: Vindfang, hall, gang, 3 soverom, bad, vaskerom, hobbyrom, 2 boder, 2 garasjer, bi-inngang 1. etasje: Gang, bad, kjøkken, stue, soverom.

Soverom i underetasje avviker fra bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent for varig opphold. De er likevel medtatt i opplyst areal da bruken av rommene i dag er hensyntatt.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat avløp/septik med viderkobling til offentlig avløp.

Oppvarming

Vedovn i stue og kjøkken. Varmepumpe i stue. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen er beliggende i rolig og etablert boligområde på Vea. Gåavstand til barneskole, barnehage, Coop Prix, frisør, kirke, bank og bussforbindelser. Den nye barneskolen til Vea vil komme like i nærheten. Det er også kort vei ned til felles badestrand.

  Adkomst

  Fra RV47: ta innover mot Veavågen ved Spar, følg veien innover til du kommer til skiltet salvøyne ta så til venstre inn på Østhusvegen. Følg vegen nedover til du får boligen på din høyre side

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 450 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 61 250,-
  • kr 72 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 522 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 11 933,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år.

  Ligningsverdi

  kr 424 987,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Frittstående hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti på disse.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 02.07.20 og selgers Egenerklæring datert 12.09.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Aud Mona Are Aase
 • Oppdragsnummer: 2-20-00171
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse