Østhusvegen 71, 4276 KARMØY

Østhusvegen 71

Karmøy
Prisantydning

4 360 000,-

 • BRA237㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår
 • Omkostninger120 320,-
 • Totalpris4 480 320,-

Visn. 02/11! Betydelig oppgradert/ renovert enebolig over tre plan - Stor tomt på 1442 kvm - Utsikt!

Visning

tirsdag 2 november

16:30-17:30

Påmelding
Beskrivelse

Underetasje: Vaskerom, to boder, kjellerstue og "kinorom". Første etasje: Gang x2, bad, soverom, stue og kjøkken. Andre etasje: Bad, gang, loftstue, tre soverom og kott.

Garasje.

Boligen ble i 2019 ombygget med helt ny fasade. Første etasje ble renovert og bygget til. Loftet ble hevet og fremstår som nytt. Taket ble løftet og fornyet. Kjeller ble beholdt som den er, med unntak av oppusset kinorom. Bad i første etasje ble også beholdt. - Meget flott kjøkkeninnredning fra Aski med integrerte hvitevarer. Det er god plass til spisebord på kjøkken. Utgang til kjekk balkong. - Stue og kjøkken er i delvis åpen løsning og det er også plass til både spisemøbler og sofagruppe i stue. Utgang til romslig terrasse fra stuen. - Badet i hovedetasjen er helfliset og inneholder wc, vask i seksjon samt badekar. - Badet i andre etasje ble ferdigstilt 2021 med gulvbelegg og plater på vegg. Badet inneholder vegghengt toalett, vask i seksjon og dusjkabinett. - Meget lekker loftstue med store vindusflater og balkong. Flott sjøutsikt! - Alle fire soverommene er av god størrelse. - Det er lagt laminat på de fleste gulv, samt gipsede vegger. - Rommene er malt i moderne fargevalg. - Måltilpasset solskjerming på de fleste vinduer. - Balansert ventilasjon. - Sentralstøvsuger.

Bruksareal per etasje

Underetasje: 77 kvm Første etasje: 91 kvm Andre etasje: 69 kvm

Bygningsinformasjon

Grunnmur av sementblokker og betong. Pusset overflate. Yttervegger av tre med stående trepanel. Saltak i trekonstruksjon tekket med betong takstein. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger bygningstegninger av fasadeendring/ ombygging datert 02.11.2017. Tegningene gjelder første og andre etasje. Megler har ikke mottatt tegninger av kjeller, og kan av den grunn ikke se hva som er godkjent innredet. Ved bruksendring må det søkes om og godkjennes av kommunen. Kinorom har ikke vinduer, og er derfor ikke godkjent som oppholdsrom.

Ukjent opprinnelig byggeår. Megler har ikke mottatt dokumenter som kan bekrefte byggeår.

Primærrom

Underetasje: Kjellerstue, vaskerom og "kinorom". Første etasje: Gang x2, bad, soverom, stue og kjøkken. Andre etasje: Bad, gang, loftstue og tre soverom. Kinorom er ikke søkt om, og er ikke godkjent for varig opphold pga. mangel på vindu.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på oppføring av tilbygg og påbygg til enebolig, samt å lage gårdsplass datert 16.07.2019. Gjenstående arbeider: Ferdigstille våtrom og planeringsarbeid mot vest. Gjenstående arbeider skal være utført innen 01.07.2020. Planeringsarbeid mot vest er trukket fra søknaden, og vil ikke bli utført.

Selger er i dialog med ansvarlig søker for å søke ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmepumpe i andre etasje og underetasjen. Varmekabler på begge bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger fint til på Østhus i Veavågen. Fra boligen er det kort avstand til Skole, barnehager, nærbutikker, frisør og Karmøy Storhall.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 4 360 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 109 000,-
  • kr 120 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 480 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 12 926,- pr. 2020. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 476 471,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Hvitevarene er under 2 år og fortsatt under garanti fra leverandør.

  Grenselinjer på bilder montert av fotograf er for å gi et inntrykk av hvor grensene går, men er ikke nøyaktig angitt. Avvik må påregnes ut fra disse illustrasjoner.

  Taklampe i stue, kjøkken og loftstue samt lerret og projektor medfølger ikke handelen.

  Tillegg til egenerklæringsskjema: Det ble før ombygging oppdaget maur ved inngangsparti. Disse er ikke sett noe til etter ferdigstillelse.

  Endringer i egenerklæringsskjema: Punkt 2. Snekker Ness, Teknisk Bureau og Norwegian Team Service AS, Punkt 4: Snekker Ness og Hage & maskin.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 10.03.2021, selgers Egenerklæring datert 15.03.2021 og grunnkart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 21. okt. 2021

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00009
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.