Øvrabøvegen 73, 4260 KARMØY

Øvrabøvegen 73

Karmøy
Prisantydning

1 890 000,-

 • BRA90㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår1920
 • Omkostninger58 320,-
 • Totalpris1 948 320,-

Innbydende, oppgradert enebolig med god standard - Landlig og fritt beliggende!

Beskrivelse

Enebolig i landlige og solrike omgivelser. Huset er vesentlig påkostet etter byggeår. Taket ble omlagt med ny takpapp og betong takstein av AB-bygg i 2019 og fremstår som nytt. Pipeløp er laget nytt fra 1. etasje. Det elektrisk anlegg er oppgradert, samt en del overflater.

Hovedplan: Gang: Flislagt gulv m. varmekabler. Malte vegger og malt himling med downlights nytt høsten 2018. Oppheng til yttertøy.

Mellom-gang: Stor lys gang med laminat på gulv. Lager under trappa.

Baderom: Helfliset m. varmekabler. Malt himling. Nytt dusjkabinett. Lys og pen baderomsinnredning med god oppbevaringsplass. Baderommet er noe oppusset via egeninnsats.

Kjøkken: Lys og pen kjøkkeninnredning fra Ikea. Integrert stekeovn, induksjonsplate, oppvaskmaskin og ventilator. God skap- og benkeplass, 2 nye høye skaper satt inn for 1 år siden. Fliser på vegg over innredning for enkel rengjøring. Ekstra kjøkkenbenk som brukes som spiseplass. Varmeovn på veggen. Laminat på gulv, malte vegger og malt himling.

Stue: Stor og luftig. Rommet er delt opp i to soner. God plass til både spisestue og sofagruppe. Ny varmepumpe. Vedovn som sørger for god og naturlig oppvarming. Malte tre bjelker i taket. Malt kontrastvegg. Flott laminat på gulv. Mange vinduer som sørger for godt med lysinnslipp. Fra stuen er det utgang til stor og solrik terrasse på ca. 40kvm.

Loft: På gangen er det originale malte tregulv, tapet på vegger og malt himling. Skråtak. Masse lagringsplass i gangen.

Sov I: Laminat på gulv, tapet/ malte vegger og malt himling. God plass til garderobe her. Oppgang til lagringsloft.

Sov II: Stort rom med originale malte tregulv, malte vegger og himling. Stor skyvedørsgarderobe.

Det er i tillegg en kjeller som i dag brukes som vaskerom. Her er det opplegg til vaskemaskin. VVS på 200L fra 2010. Noe skaper til oppbevaring. Generelt masse rom til oppbevaring.

Bruksareal per etasje

Kjeller - (36kvm). 1. etasje - 58kvm. Loft - 32kvm. Totalt - 90kvm.

Bygningsinformasjon

Grunnmur er trolig av stein og betong, veggkonstruksjon med tømret bæresystem i tre, kledd med trekledning. Byttet fra skiferheller til betong takstein i 2019.

Primærrom
 1. etasje - Entre, bad, gang, kjøkken og stue. Loft - gang og soverom x2.
Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat avløp/septik. Privat vei, vedlikeholdes ved behov i samarbeid med nabo.

Oppvarming

Varmepumpe og vedovn. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Landlig og tilbaketrukket beliggende enebolig på Torvastad. Usjenert og solrik beliggende. Kort sykkelvei til barnehage, barne/ ungdomsskole, idrettsanlegg og butikker.

  Adkomst

  Fra Haugesund følg E134 sørover over Karmsund bro og ta til høyre etter ca 500m, inn på Øvrabøvegen. Etter ca 400 m, ta så første veg til venstre. Følg vegen, boligen ligger i enden.

  Det vil bli skiltet med Eiendomsmegler A sine visningsskilt på fellesvisning.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i LNF-område (landbruk, natur og friluft). I dette området er det nødvendig med søknad om dispensasjon for eventuelle fremtidige endringer/byggetiltak.

  • kr 1 890 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 47 250,-
  • kr 58 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 948 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 7 173,- pr. 2019. Opplyste kommunale avgifter er for året 2019 og inneholder: Eiendomsskatt, feiing, renovasjon, slam og vann.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 348 863,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti. Kjøl- og fryseskap medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 25.02.2020 og selgers Egenerklæring datert 19.02.2020. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-20-00085
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse