Øygarden 11, 4262 KARMØY

Øygarden 11

Karmøy
Prisantydning

2 690 000,-

 • BRA91㎡
 • EierformSameie
 • Soverom3
 • Byggeår2016
 • Omkostninger75 507,-
 • Totalpris2 765 507,-
 • Felles/mnd500,-

Strøken nyere leilighet fra 2016 - Sentral beliggenhet - Garasje med el-bil lader - 3 soverom - Bad og vaskerom!

Beskrivelse

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, soverom x 3 stk, bad, vaskerom og stue/kjøkken.

Lekker og nyere leilighet i andre etasje. Boligen ligger flott til, med solrik beliggenhet, landlig utsikt, i tillegg til at man har det meste av hva man trenger i hverdagen like i nærheten.

Her kan man gå til nesten alt!

Leiligheten er innredet over en etasje, og har en svært praktisk og arealeffektiv planløsning.

Stor stue med åpen løsning inn til kjøkken. Samtlige overflater i leiligheten er utført i tidsriktige fargevalg, med helsparklede vegger og tak. Spotter i tak, og flotte parkettgulv. Alt står meget godt i stil!

Fra stuen er det utgang til en koselig og solrik terrasse, med lite innsyn og landlig utsikt.

Pent kjøkken med innredning i hvit høyglans. Integrerte hvitevarer, masse lagringsplass, og store arbeidsflate på kjøkkenbenk. Praktisk glassplate på vegg over kjøkkenbenk.

Lekkert fullfliset bad med varme i gulv, stor dusjnisje, stilig vegghengt toalett, pen innredning med overskap med speilfront, og spotter i tak. Praktisk vaskerom vegg i vegg med bad. På vaskerommet har man både utslagsvask og ekstra toalett, i tillegg til en meget praktisk innredning med arbeidsbenk.

Leiligheten har hele 3 soverom, samtlige av god størrelse. Samme gode standard som i resten av leiligheten. Helsparklede overflater, parkettgulv, flotte fargevalg, og spotter i himling.

Luftig gang med varme i gulv, og stor innredning med speilfront. Her får en plass til det meste av yttertøy.

Leiligheten har egen garasjeplass, som en av kun 2 leiligheter i bygget. I garasjen har selger fått lagt opp til el-bil lading.

Balansert ventilasjon!

Boligen er bygget som et passivhus!

Detaljer
 • Rålekker leilighet fra 2016
 • Leiligheten fremstår som strøken og gjennomført
 • Gjennomgående høy standard!
 • Bygget er oppført i mur som passivhus!
 • Tidsriktige og stilige farge/materialvalg
 • 3 soverom
 • Bad og vaskerom med toalett
 • Stor stue med åpen kjøkkenløsning
 • Terrasse med lite innsyn og gode solforhold
 • Garasje med el-bil lader
 • Sentral beliggenhet med gangavstand til det aller meste
 • Trygg skoleveg
 • 1 år igjen av garanti

Velkommen på visning i Øygarden 11!

Bygningsinformasjon

Megler har ikke lykkes finne informasjon som tyder på at garasje er byggemeldt. Kommunen er kontaktet, de kunne bekrefte at de. vet den er bygget men kunne ikke finne søknad eller tegninger. Megler har kontaktet ansvarlig søker(byggherre) for å søke dokumentasjon der og venter tilbakemelding.

Primærrom
 1. etasje: Gang, soverom x 3 stk, bad, vaskerom og stue/kjøkken.
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 06.03.17

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Beliggende i populært område like i utkanten av Veldetun. Her bor man i et aktivt bomiljø, samtidig som man har korte avstander til barneskole, ungdomsskole, butikker, bank, lege, frisør, idrettsanlegg mm. Flotte turmuligheter på historisk grunn på Bukkøy! Gode solforhold, og småbåthavn like i nærheten. Trygg skoleveg til Avaldsnes.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til kombinert formål, bolig og forretning

  • kr 2 690 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Tinglysingsgebyr e-skjøte 187,-
  • Dokumentavgift 67 250,-
  • kr 75 507,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 765 507,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 500,- pr. mnd. som dekker felles bygningsforsikring og avsetning til utvendig vedlikehold. Sameiet opplyser at det må påregnes at denne skal øke noe i årene fremover.

  Kommunale utgifter

  kr 10 425,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 03.11.20 og selgers Egenerklæring datert 30.10.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00199
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse