Øygardshaugen 52, 4280 KARMØY

Øygardshaugen 52

Karmøy
Prisantydning

3 750 000,-

 • BRA306㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2000
 • Omkostninger105 070,-
 • Totalpris3 855 070,-

Meget flott familiebolig over to plan - Stor opparbeidet tomt på 1430 kvm - Barnevennlig beliggenhet!

Beskrivelse

Boligen er over to plan og inneholder: Første etasje: Hall, gang med inngang til garasje, bod, vaskerom, bad, to soverom med utgang til uteområdet, kjellerstue, garasje m/ sportsbod og utvendig bod. Andre etasje: Gang, omkledningsrom, bad, hovedsoverom med utgang til balkong, kjøkken med utgang takterrasse og stue. Hagestue og flere terrasseområder.

Eiendommen fremstår som godt vedlikeholdt både innvendig og utvendig. Etter overtagelse av dagens eier er flere av innvendige overflater på vegger pusset opp, ny himling i stue, nytt dusjkabinett og varmepumpe. Utvendig er trepanelet rengjort og malt, det er satt inn en ny balkongdør, bygget ny hagestue og nytt beslag over pipen.

Boligen er ellers svært praktisk innredet med store rom, direkte inngang til garasje fra bolig, samt flere utganger til uteområdene. Man kan også skimte mot havet fra stuen.

Bruksareal per etasje

Første etasje: 181 kvm Andre etasje: 125 kvm

Bygningsinformasjon

Det foreligger bygningstegninger datert 30.01.1998.

Grunnmur av betong. Malt overflate. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med trepanel. Valmet tak i trekonstruksjon, tekket med betongtakstein. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg enebolig datert 21.11.00.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Oppvarming av elektrisitet og fast brensel. Ovn i stue og kjellerstue. Varmepumpe (2017). Varmekabler på bad i første etasje, bad, vaskerom, hall og gang i underetasjen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral og barnevennlig beliggenhet i Skudeneshavn Øygardshaugen er et boligfelt som nylig er bygget ut med flere boliger. Det bor svært mange barnefamilier i området, og boligen ligger like ved barnehage. I kort avstand fra eiendommen finner man skole, Skudeneshavn sentrum med spisesteder, matbutikker, og populære Søragadå.

  Adkomst

  Se Kart på Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 3 750 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 93 750,-
  • kr 105 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 855 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 15 154,- pr. 2020. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 771 584,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 30.07.2021, selgers Egenerklæring datert 23.07.2021 og grunnkart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 2. sep. 2021

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00168
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.