Øygardshaugen 84 D, 4280 KARMØY

Øygardshaugen 84 D

Karmøy
Prisantydning

1 490 000,-

 • BRA77㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår1993
 • Omkostninger45 570,-
 • Totalpris1 535 570,-
 • Felles/mnd400,-

VISN. 21/10! Koselig og fint vedlikeholdt leilighet i andre etasje - To nyere terrasser - To soverom - Eget vaskerom!

Beskrivelse

Leiligheten er på ett plan og inneholder: Gang, to soverom, bad, vaskerom, stue og kjøkken. Utvendig bod.

Leiligheten har i løpet av de siste årene hatt en del oppgraderinger: - Alle veggene i leiligheten er malt. - Det er lagt nytt gulv av laminat i gang, begge soverom, stue og kjøkken. - Ny varmtvannsbereder i 2019. - Ventilasjonssystemet/ Villavent er oppgradert med ny kasse. - Terrassen ved inngangsparti ble bygget i 2018. - Balkong på forsiden ble bygget i 2019. - Vindu på det ene soverommet er av nyere dato. - Høyloft for oppbevaring.

Bruksareal per etasje

77 kvm

Bygningsinformasjon

Leiligheten er oppført på andre etasje i en vertikal og horisontaldelt firemannsbolig. Yttervegger og tak i trekonstruksjoner. vinduer med karmer av foringer og tre. Isolerglass. Ytterdører med karmer og foringer av tre. enkeltdør av teak. Se våtrommsrapport vedlagt.

Det foreligger bygningstegninger datert 1992.

Primærrom

Gang, to soverom, bad, vaskerom, stue og kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 29.04.1994. Ansvarshavende pålegges å utføre følgende arbeider: 1. Nedløpsrenner føres til overvannsledning. 2. Innvendige plastrør kasses inn med gips. 3. Luftventiler monteres i stue/ kjøkken. 4. Lufterør fra spillvannsledning føres over tak. Frist for utbedring utløp 31.05.1994.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Elektrisk oppvarming. Selger har tidligere hatt vedovn. Denne er demontert, men følger med salget om ny eier ønsker å montere den. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral og barnevennlig beliggenhet i Skudeneshavn. Kort avstand til blant annet skole, barnehage og sentrum.

  Adkomst

  Følg RV-47 sørover og ta 2.veg til høyre etter Circle-K stasjonen i Skudeneshavn, inn på Høynesvegen. Ta så 3.veg til høyre inn på Øygardshaugen. Boligen kommer så på venstre side etter ca 400 meter.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  • kr 1 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 37 250,-
  • kr 45 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 535 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 400,- pr mnd. iflg. selger som dekker felles bygningsforsikring.

  Kommunale utgifter

  kr 9 346,- pr. 2019. De kommunale avgiftene gjelder her avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 353 900,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger våtrommsrapport datert 04.09.2021 og selgers Egenerklæring datert 13.09.2021. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 21. okt. 2021

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00218
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.