Åkravegen 207I

Karmøy
Prisantydning

2 500 000,-

 • BRA86㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2002
 • Omkostninger72 330,-
 • Totalpris2 572 330,-
 • Felles/mnd1 587,-

Kjekk sentrumsleilighet - Heis- Parkering og bod i garasjeanlegg

Visning

tirsdag 13 juni

16:30-17:30

Påmelding
Beskrivelse

Standarden er hovedsakelig fra byggeår. Gulvoverflater av parkett og fliser. Veggoverflater av tapet og malte tynnplater. Himlingsplater i taket.

-Åpen stue/kjøkken løsning med direkte adkomst til balkong. - Kjøkken har lys kjøkken innredning med ovn og nyere kjøleskap. Solrik og lun balkong. - Romslig og lys stue med stort nytt vindu. -Bad med fliser på gulv og baderomspanel på vegg. Nyere og stort dusjkabinett, toalett, vask i seksjon og plass til vaskemaskin. - 2 romslige soverom. Hovedsoverom har inngang til walk-in.

Detaljer

Leiligheten ligger i 2 etasje og inneholder: -Soverom med walk-in, soverom 2, bad/vaskerom, kjøkken/stue

Parkeringsplass og stor bod i eget garasjeanlegg.

Bygningsinformasjon

Bygning med grunnmur av betong. Yttervegger i bindingsverk av tre. Kledd med stående bordkledning. "Flatt" tak med ukjent type tekking. Vinduer av tre. Isolerglass. Dører av tre. Isolerglass.

Følgende krav som har Tg 3. Det ble registrert malingsflass på rekkverket. I følge opplysninger fra eier er det råteskader under pvc-belegget. Tg 2 som kan kreve tiltak: - Entredøren har rustdannelse på hengsler og låsekasse. Nederste del av dørbladet ser oppsvulmet. - Det ble målt 16 mm skjevhet over 2 m i stuen/kjøkken. Det ble målt 16 mm skjevhet gjennom hele rommet i stue/kjøkken. Det ble målt 11 mm skjevhet over 2 m i soverom. - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. - Bad - Det ble ikke registrert oppbrett av membran ved dørterskelen. Kjøkken - Det ble registrert merke i en kjøkkenfront. Det er skade på benkeplate over oppvaskmaskinen. Det er oppsvulming i kjøkkeninnredning under servanten.

Primærrom

Bruksareal 2. etasje: 86 kvm Stue/kjøkken , gang, soverom , soverom 2, bad/vaskerom og bod. Primærrom 2. etasje: 82 kvm Stue/kjøkken , gang , soverom, soverom 2 og bad/vaskerom

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på leilighetsbygg snr. 4, 8, 12 og 13, datert 12.12.03.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen har en svært lukrativ beliggenhet midt i sentrum av Åkrehamn. Her har man gåavstand og lett tilgjengelighet til alle fasiliteter Åkrehamn tilbyr. Dagligvare, cafe, skole og butikker ligger et lite steinkast unna leiligheten. På sommerstid kan man enkelt spasere ned til Fiskeridagane. Man har også fantastiske turmuligheter i nærheten, Åkrasanden og idrettsanlegget. Torget i krossen er også planlagt en betydelig oppgradering som gjør det mer lukrativt å bruke. Beliggenheten er rett og slett perfekt for sentrumsglade personer.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til sentrumsformål. Det er en reguleringsplan under arbeid i området for Haugehjørnet. PlanID 2084.

  • kr 2 500 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 72 330,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 572 330,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 587,- Felleskostnadene dekker bla. Forretningsførsel, vask fellesområdet, strøm fellesområdet og forsikring bygg.

  Kommunale utgifter

  kr 11 455,- pr. 2022. Kommunale avgifter inneholder Vann, Avløp, Renovasjon og Eiendomsskatt. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 524 163,- for 2021

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport og selgers Egenerklæring. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 7. jun. 2023

 • Ansvarlig megler: Aud Mona Are Aase
 • Oppdragsnummer: 01230118
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.