Aksdalsvegen 177, 5570 TYSVÆR

Aksdalsvegen 177

Tysvær
Prisantydning

3 290 000,-

Solgt
 • BRA189㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1982
 • Omkostninger91 320,-
 • Totalpris3 381 320,-

Meget velholdt enebolig med romslig (1 014 kvm) og godt utnyttet tomt - Forseggjort uteområde og hage som bør sees!

Beskrivelse

Eiendommen er av god størrelse (1 014 kvm) og med uteområder som nesten må sees for et rettferdig inntrykk. Her er det gressplen, gode solforhold, store terrasseflater i tillegg til praktiske områder som asfaltert parkeringsplass og garasje. To utestuer gjør at en kan nyte tiden ute selv om det skulle regne litt eller nærme seg kveld. Stuen er utvidet og tidligere soverom er tatt inn i stue (der spisebordet nå står). Kjøkkenet ble påbygget i 2002. Underetasjen har eget bad og kjøkken.

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom:

Hovedetasje: Vindfang, gang, stue, kjøkken, toalett, bad, soverom, soverom.

Underetasje: Gang, gang, bad, stue/kjøkken, vaskerom og soverom(ikke godkjent)

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom:

Hovedetasje: Vindfang, gang, stue, kjøkken, toalett, bad, soverom, soverom.

Underetasje: Gang, gang, bad, stue/kjøkken, vaskerom og soverom(ikke godkjent)

Flott stue med vedovn. Fra stuen er det utgang til utestue og uteområde.

Kjøkken var nytt for 18 år siden med integrert platetopp, oppvaskmaskin og stekeovn. På samme tid ble kjøkkenet utvidet med karnapp.

Hovedsoverommet har utgang til luftebalkong.

Hovedbadet har belegg på gulv og våtromsplater på veggene tapet. Badet nede har belegg på gulv og tapet på vegger. Begge badene har dusjhjørne.

Bruksareal per etasje

Underetasje: 88 kvm Hovedetasje: 101 kvm

Bygningsinformasjon

Kledning av tre, grunnmur av betong, panner på tak.

Innredning av kjeller avviker fra omsøkte bygningstegninger og er ikke godkjent til rom for varig opphold.

Primærrom

Underetasje: Gang med trapp, gang, bad, stue/kjøkken, vaskerom og 1 stk. soverom. Hovedetasje: gang med trapp, kjøkken, stue, vindfang, toalett, dusjrom og 2 stk. soverom.

Ferdigattest

Det er utstedt ferdigattest datert 26.03.2015 på bakgrunn av søknad datert 20.06.1979 Det foreligger ferdigattest på levegg datert 06.01.15.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Hovedkilde for oppvarming er varmepumpe og vedovn. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Aksdal

  I Aksdal sentrum har du Aksdalsenteret med stor dagligvare og flere butikker. Tannlege, legesenter og Tysværtunet er rett i dette området. Her er det gode kulturtilbud og aktivitetstilbud med svømmehall, klatrevegg, bibliotek og kino. Kort gangavstand til Grinde og behagelig sykkelavstand til Frakkagjerd. Kort vei til Barnehage og gang -og sykkelvei til Grinde Skole og Frakkagjerd ungdomsskole.

  En rekke tur -og aktivitetsmuligheter like utenfor døren. Alvanuten er en fin fjelltur og løypene ved Bongsatjørn og rundt Aksdalsvannet, er også fine alternativer.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 3 290 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 80 000,-
  • kr 91 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 381 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 12 850,- pr. 2020. Det er tolv terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 839,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 588 641,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av selger

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. - Fjører på oppvaskmaskin dør er defekt - Varmluftfunksjon på stekeovn er defekt

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 04.03.21 og selgers Egenerklæring datert 17.02.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 30. mar. 2021

 • Ansvarlig megler: Lars Frøyland
 • Oppdragsnummer: 1-21-00058
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.