Årabrotsvegen 21

Haugesund
Prisantydning

15 900 000,-

 • BRA0㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom0
 • Byggeår1976
 • Omkostninger411 320,-
 • Totalpris16 311 320,-

Kvala Næringspark - 3266 kvm næringsbygg med lager/produksjonshaller og ca 950 kvm kontorer, møterom og kantine

Beskrivelse

Bygget fremstår som velholdt og har vært gjenstand for en større renovering innvendig og utvendig i 2011. Lokalene holder bra industristandard og er godt vedlikeholdt gjennom årene.

Inneholder i 1. etasje: -Lager/produksjon med formannskontor, spiserom, wc/garderobe. Stor port. -Lager lager/produksjon med kontor og wc. Port. -Lager med port. -Lager uten port. -Kontorer.

 1. etasje består av: mesanin på ca 225 m2 med lager i tilknytning til hovedlager. -Kontorer på ca 640 m2 inkl kantine.

Kjeller: består av tilfluktsrom/treningsrom

Parkeringsplass utenfor bygget. Inngjerdet uteareal for lagring.

Bruksareal per etasje

Bra kjeller: 127 kvm Bra 1. etasje: 1590 kvm Bra 2. etasje: 1273 kvm

Bygningsinformasjon

Se vedlagte tilstandsrapport for detaljer.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 30.03.2012 som gjelder tilbygg.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

 • Beliggenhet

  Sentralt beliggende på Kvala næringspark.

  Adkomst

  Se kart på eiendommens finn.no annonse for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til næringsformål.

  • kr 15 900 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 12 400,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 397 500,-
  • kr 411 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 16 311 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 69 072,- pr. 2021. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk. for 2021 utgjorde dette avløp kr. 7 417,08, eiendomsskatt kr. 55 852,60 og vann kr. 5 802,53. Årsprognosen for 2022 utgjør kr. 82 598,19.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

 • Diverse

  Det vises til Forskrift om tilfluktsrom FOR-1995-03-15-254 vedrørende bruk og forvaltning av tilfluktsrom.

  Eksisterende leieavtale utløper ved årsskiftet og leietaker kan være interessert i å leie bygget videre en liten periode. En del innredning og inventar er leietakers og kan bli fjernet ved utflytting.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges i henhold til bestemmelsene i Lov om tvangsfullbyrdelse og midlertidig sikring. At eiendommen tvangsselges innebærer at det er tingretten, og ikke eier av eiendommen, som tar beslutningene i salgsprosessen. Bestemmelsene om gjennomføring av tvangssalg av fast eiendom og andeler i borettslag finnes i kapittel 11 og 12 i Lov om tvangsfullbyrdelse og midlertidig sikring av 26. juni 1992. Det vises til "Informasjonsskriv om tvangssalg" som følger vedlagt denne salgsoppgave. Alle interessenter oppfordres til å besiktige boligen grundig, gjerne sammen med bygningskyndig person. Boligen selges slik den står med de mur- og nagelfaste innretninger som i dag befinner seg i boligen. Kjøper er kjent med å ha begrenset adgang til å påberope seg feil og mangler ved et tvangssalg. (Avhendingslova gjelder ikke). Det gjøres spesielt oppmerksom på at kjøpetilbud ikke kan trekkes tilbake innen akseptfristen fra det tidspunkt selger/megler er gjort kjent med budet. Se vedlagt informasjon om budgivning.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 15. nov. 2022

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 2-22-00034
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.