Arquebusvegen 25

Vormedal
Prisantydning

4 500 000,-

Solgt
 • BRA140㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår2015
 • Omkostninger126 230,-
 • Totalpris4 626 230,-

Flott arkitekttegnet enebolig - Naturskjønne omgivelser og fantastisk utsikt - Takterrasse - Garasje!

Beskrivelse

Hovedinngangen fører deg rett inn i åpen stue/kjøkken løsning. Flislagt inngangsparti, lagring av yttertøy under trappen.

Hovedetasjen er praktisk innredet med livsløpsstandard i tankene. Det er vannbåren varme i hele hovedetasje og bad i 2.etasje. Dette sørger for en jevn og fin inne-temperatur året rundt.

Stue/kjøkken i moderne, åpen løsning. Nydelig en-stavs heltre parkett i gulvet, downlights i taket. På nord-veggen er det gulv til tak vinduer som sørger for at oppholdsrommene sømløst sklir over i Longavatnet og omliggende friarealer. En utsikt som hører sjeldenhetene til.

Flott kjøkken med heltre benkeplate og fliser over benkeplate. Generelt mye skap og benkeplass i innredningen. Ekstra bred kokeplate med glass-backsplash med flott bilde av Kvalen fyr. Integrert kjøleskap og oppvaskmaskin. Utgang til terrasse.

Et superpraktisk vaskerom med bi-inngang. Vaskerommet kan eller skilte med innredning m/opplegg til vaskemaskin. Stor vask og generelt godt med skap og benkeplass. Vegghengt toalett er der også.

Hovedsoverom. Skyvedørsgarderobe med walk-in muligheter, god plass til ekstra garderobeskap, om en ønsker det. Terrassedør ut til baksiden av boligen. Tilstøtende bad/on-suite. Et flott helfliset bad med vegghengt toalett, vask i seksjon, stort 100x100 dusjkabinett og downlights i taket.

2.etasje med loftstue og kjøkken i åpen løsning Kjøkkeninnredning levert av Ikea med en flott heltre benkeplate, 40cm oppvaskmaskin, liten kokeplate, kjøleskap og vask. Kjøkkenet er super praktisk om en da for eksempel ønsker grille på den nydelige takterrassen.

Terrassen er i god størrelse med nydelig utsikt nordover. Glassrekkverk.

Luftig og fin atmosfære på loftstuen, dette som følge av store vindusflater og god takhøyde. Parkett i gulvet, gips på vegg og tak. Downlights,

Helfliset bad med downlights. Vegghengt toalett, dusjnisje, vask i seksjon. Liten bod med teknisk; Sikringsskap, Villavent anlegg, rør-i-rør fordelerskap, internett sentral (Altibox) og sentralstøvsuger.

Et mindre soverom, perfekt som gjestesoverom eller kontor.

Utvendig bod bak boligen, denne er vinterisolert og inneholder alt teknisk til vannbåren-varme system.

Stor dobbel garasje med automatisk dobbel-garasjeport. Fliser i gulvet og garasjen er også isolert. Bod med innlagt strøm. Hvitevarer til stede på visning kan medfølge handelen.

Bygningsinformasjon

Boligens fasade er oppført med royal-kledning og pusset mur. Tanken ved bygging var at det skulle være minst mulig vedlikehold. Innkjørsel er asfaltert, det er lagt elvestein på siden av boligen og det er støpt dekke bak boligen.

Boligen er tegnet av Ark. Bjarne Skattkjær.

Oppsummering av takstmanns tilstandsrapport:

Avvik som kan kreve tiltak - TG2: Utvendig - Veggkonstruksjon: Det er registrert noe fukt vandring og mindre skade på pussen ved terrassedøren og på vestsiden.

Våtrom - Overflater vegger og himling - Bad: Det er registrert noe mindre riss i fuge på wc-kassen. Dørlisten på skyvedøren er kappet 10 mm for kort (Topp av døren).

Våtrom - Overflater gulv - Bad: Det er feil fall rundt sluk selv om bad for øvrig har fall. Dette gjør at vann blir liggende på gulv ved sluken.

Tekniske installasjoner - Vannbåren varme: Det er påvist avvik i fordelersskap. Installatør er varslet og utbedringer iht. gjeldende regelverk vil finne sted.

Tomteforhold - Terrengforhold: Noen mindre putter må forventes pga noe flatt i enkelte områder.

Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Våtrom - Sluk, membran og tettesjikt - Vaskerom: Tg pga manglende dokumentasjon om "uavhengig kontroll".

Våtrom - Sluk, membran og tettesjikt - bad: Tg pga manglende dokumentasjon om "uavhengig kontroll".

Primærrom

Enebolig Bruksareal 1. etasje: 96 kvm 2. etasje: 44 kvm Primærrom 1. etasje: 92 kvm Stue/kjøkken, bad, vaskerom og soverom 2. etasje: 44 kvm Stue, bad og soverom

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest vedr. nybygg av enebolig datert 22.12.2015

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vannbåren varme i hele første etasje og bad i andre etasje. Balansert ventilasjon, ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Arquebusvegen 25 ligger fritt og solrikt til sentralt på Vormedal. Her bor en i trivelige, barne- og familievennlige omgivelser. Dette er et godt etablert felt på Vormedal.

  Fra eneboligen har en kort avstand til barnehage og nyere barneskole med topp fasiliteter. Ellers kort gangavstand til Vormedal ungdomsskole.

  Handlingen legger en til Kiwi Vormedal, som ligger like ned i gaten. Her har en også gode bussforbindelser.

  Flotte turområder har en i nærområde med Tuastadvatnet, Vormedalsvatnet og Norheimsskogen.

  Svært gunstig plassering med tanke på det nye tunnelsystemet Håvik, Raglamyr og Kårstø. Kort kjøreavstand til Norheim med Oasen storsenter og Raglamyr med alt en skulle trenge av fasiliteter.

  Adkomst

  Følg Vormedalsvegen sørover å ta første vei til venstre når en har passert Kiwi Vormedal. Ta deretter andre vei til venstre for deretter å ta første vei til høyre innpå Arquebusvegen. Eneboligen kommer da som nest sist i fremste rekke i endegaten, på høyre side.

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  • kr 4 500 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(vagfri) kr. 12.400,-
  • kr 126 230,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 626 230,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 15 026,- pr. 2022. Opplyste kommunale avgifter inneholder vann & avløp, eiendomsskatt og renovasjon. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Ligningsverdi

  kr 873 061,- for 2021 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Et lite stykke av terrasse helt til vest står på naboens eiendom. Konferer megler for mer informasjon.

  Følgende fastmonterte gjenstander medfølger ikke handelen; Lampe tak kjøkken.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 03.04.2023 og selgers Egenerklæring datert 20.03.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 10. mai 2023

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01230121
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.