Asaldalbakken 58

Karmøy
Prisantydning

2 690 000,-

Solgt
 • BRA138㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2005
 • Omkostninger80 980,-
 • Totalpris2 770 980,-

Lettstelt, pen og modernisert enebolig med kjekt uteområde. Barnevennlig beliggenhet og utsikt.

Beskrivelse

I hovedetasjen er det stor gang med laminat på gulv. Romslig stue med nytt laminat gulv. Stue har store vinduer som gir godt med lys og god romfølelse. Det er også mulighet for å lage til soverom her. Moderne og ny kjøkkeninnredning fra Epoq. Kjøkken har integrerte hvitevarer som platetopp, komfyr oppvaskmaskin og kjøleskap. God plass til spisebord. Det er også lagt nytt laminatgulv på kjøkken. Videre fra kjøkken tar du deg inn til praktisk bod og vaskerom med bi-inngang. Det er vannbåren varme som er varmet opp med naturgass. Fint bad med fliser på gulv, samt vegger i dusj sonen. Slette overflater på resten av veggene. Frittstående toalett, fin seksjon med vask og speil med integrert lys.

På loftet er det en koselig "loftstue" som kan brukes til tv-gruppe eller for eksempel lekeområde. Romslig lyst hovedsoverom som har god takhøyde med walk-in garderobe og fin utsikt gjennom det langstrakte vinduet. 2 soverom til med god plass til seng og øvrig innredning/møblement. Stort uinnredet rom som er lagt opp til baderom.

Fint og velholdt uteområde med stor terrasse og hage. Stor gruset innkjørsel med gode parkeringsmuligheter.

Detaljer

Boligen er innredet over 2 plan og inneholder: Hovedetasje: Gang, bad, stue, kjøkken vaskerom og bod. Loft: 3 soverom, loftstue og uinnredet rom ( klargjort til baderom) .

Bygningsinformasjon

Bolig med to etasje som er bygget i 2005. Boligen er oppført med grunnmur i betong, trekonstruksjon som utvendig er kledd med trepaneler, trebjelkelag. Saltak i trekonstruksjon tekket med betongtakstein.

Følgende momenter har fått Tg3, avvik som krever tiltak. - Baderom - Det er større hull i flis en hva som skjules med rør mansjett. Flisen er ufagmessig montert med sprang og ulike høyder. Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker. Det er påvist tegn til fuktskader i overflater. Hulltaking er foretatt og det er påvist avvik i hulltakingen. Rf 87,7% ved temp på 21,3 grader, noe som er høy fuktighet, det er også misfarget gipsplate på baksiden. Etter rapporten har selger gjort tiltak. Det er satt inn dusjkabinett slik at dusjing rett på vegg og gulv ikke lenger skjer, slik at det ikke kommer mer fukt.

Tg 2, avvik som kan kreve tiltak: Det er skade i takrennen mot vest. Vinduer - Det er en del oppsvulminger på enkelte foringer, årsaken er tidligere lekkasje. Det er råte i kledningen på levegg. Det mangler rekkverk, der det er over 50 cm avstand til terreng. selger har gjort tiltak. Det er satt opp midlertidig rekkverk der det er over 50cm avstand til terreng. Det er skjevheter i terrassen mot sør, årsaken er mangelfull understøttelse av trekonstruksjonen. Det er ikke montert komfyrvakt i kjøkkenet som er krav på dette kjøkkenet ut ifra alder. Det er ikke påvist tegn på at det er montert lekkasjedeteksjon ved oppvaskmaskin/oppvaskkum, dette er et krav på kjøkkenet utifra alder. -Det følger med lekkasjedeteksjon for oppvaskmaskin og oppvaskkum. (WaterStop)

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 81 kvm 2. etasje: 57 kvm Primærrom 1. etasje: 81 kvm Bad, gang, hall m/trapp, kjøkken, stue og vaskerom. 2. etasje: 56 kvm Gang, 3 soverom og garderobe. Sekundærrom 2. etasje: 1 kvm Bod

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på "nybygg enebolig" datert 28.11.2005.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Det er vannbåren varme som er varmet opp med naturgass. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Flott beliggenhet i barnevennlig område i Kopervik. Gangavstand til bl.a: barnehage, barneskole, Karmøyhallen, flotte turområder og sentrum med dens fasiliteter. Også kort avstand til idrettsanlegg og ungdomsskole.

  Adkomst

  Se Finn.no eller Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert bolig.

  • kr 2 690 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 12.400,-
  • kr 80 980,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 770 980,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 12 579,- pr. 2021. Kommunale avgifter inneholder vann, avløp, renovasjon, feiing og eiendomsskatt.

  Ligningsverdi

  kr 561 599,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse
  • Bildene ble tatt før selger leiet ut boligen.
  • Boligen leies pr dags dato ut og har 3 mnd oppsigelses tid.
  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 08.09.22 og selgers Egenerklæring datert 29.08.23. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 7. sep. 2023

 • Ansvarlig megler: Aud Mona Are Aase
 • Oppdragsnummer: 01230360
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.