Askehagen 17 A, 4250 KARMØY

Askehagen 17 A

Karmøy
Prisantydning

2 230 000,-

 • BRA165㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår1948
 • Omkostninger66 820,-
 • Totalpris2 296 820,-

Kopervik - Innholdsrik enebolig med stor tomt og garasje. Sentral og attraktiv beliggenhet.

Beskrivelse

Boligen er innredet over tre plan og inneholder

 1. etasje: gang, bad, soverom kjøkken og stue. Loft: 2 soverom, gang/loftstue og bad.

Leilighet i kjeller er ikke omsøkt og godkjent i Karmøy kommune. Inneholder, vindfang, soverom, gang, stue/kjøkken og bad.

Boligen er blitt oppgradert siden byggeår. Men det gjenstår fremdeles noe arbeid.

Boligen ble bygget på i 2007. Da ble også taket byttet ut.

Du kommer inn til en lys gang med trapper opp til andre etasje. Stuen har laminat på gulv og malt tapet på veggene. Store vinduer, vedovn og varmepumpe.

Kjøkken har lys kjøkkeninnredning fra 2007 med god skap og benkeplass. Utgang til terrasse. Baderom ble pusset opp ca 2001 med fliser på gulv, baderomsplater på vegg, wc, vask og dusj. Soverom i hovedetasje har laminat på gulv og tapet på veggene.

De fleste rom i loftsetasjen har laminat på gulv og tapet på veggene. Romslig gang som er blitt brukt til loftstue og kontor.

I underetasje er det lys stue med åpen løsning til kjøkken. Soverom, stor gang og baderom som ble pusset opp i 2013. Baderom har fliser på gulv og vegger. Innredet med wc, vask og dusj. Det er også lagt opp til vaskemaskin på badet.

Bruksareal per etasje

Kjeller: 50 kvm 1.Etasje: 77 kvm Loft: 38 kvm

Primærrom

Kjeller: Vindfang, stue/kjøkken, soverom og bad. 1.Etasje: Gang, bad, kjøkken, stue og soverom. Loft: Gang, bad og 2 soverom.

Areal i kjeller er ikke omsøkt innredet til rom for varig opphold i kommunen.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Det ligger kommunale ledninger over denne tomt og på begge bruksnr. Se vedlagte ledningskart for hvor de ligger.

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Boligen er beliggende veldig sentralt med kort veg til Kopervik sentrum. apotek, matvarehandel, skole, barnehage, kirke, tannlege og Karmøy hall like ved.

  Adkomst

  Følg Eidevegen forbi skolen og over over broen. En får huset på høyre side like etter en kjører inn i Askehagen.

  Du kan også kjøre fra Kopervik sentrum kjør inn med Kirken forbi parkeringsplassen følg vegen til du får boligen ved din venstre side.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 230 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 55 750,-
  • kr 66 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 296 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 12 430,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år.

  Ligningsverdi

  kr 522 482,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti

  Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 3. mai 2021

 • Ansvarlig megler: Aud Mona Are Aase
 • Oppdragsnummer: 1-19-00783
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.