Askehagen 17 A, 4250 KARMØY

Askehagen 17 A

Karmøy
Prisantydning

2 230 000,-

 • BRA165㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår1948
 • Omkostninger66 820,-
 • Totalpris2 296 820,-

Kopervik - Innholdsrik enebolig med stor tomt og garasje. Sentral og attraktiv beliggenhet.

Beskrivelse

Boligen er innredet over tre plan og inneholder

 1. etasje: gang, bad, soverom kjøkken og stue. Loft: 2 soverom, gang/loftstue og bad.

Leilighet i kjeller er ikke omsøkt og godkjent i Karmøy kommune. Inneholder, vindfang, soverom, gang, stue/kjøkken og bad.

Boligen er blitt oppgradert siden byggeår. Men det gjenstår fremdeles noe arbeid.

Boligen ble bygget på i 2007. Da ble også taket byttet ut.

Du kommer inn til en lys gang med trapper opp til andre etasje. Stuen har laminat på gulv og malt tapet på veggene. Store vinduer, vedovn og varmepumpe.

Kjøkken har lys kjøkkeninnredning fra 2007 med god skap og benkeplass. Utgang til terrasse. Baderom ble pusset opp ca 2001 med fliser på gulv, baderomsplater på vegg, wc, vask og dusj. Soverom i hovedetasje har laminat på gulv og tapet på veggene.

De fleste rom i loftsetasjen har laminat på gulv og tapet på veggene. Romslig gang som er blitt brukt til loftstue og kontor.

I underetasje er det lys stue med åpen løsning til kjøkken. Soverom, stor gang og baderom som ble pusset opp i 2013. Baderom har fliser på gulv og vegger. Innredet med wc, vask og dusj. Det er også lagt opp til vaskemaskin på badet.

Bruksareal per etasje

Kjeller: 50 kvm 1.Etasje: 77 kvm Loft: 38 kvm

Primærrom

Kjeller: Vindfang, stue/kjøkken, soverom og bad. 1.Etasje: Gang, bad, kjøkken, stue og soverom. Loft: Gang, bad og 2 soverom.

Areal i kjeller er ikke omsøkt innredet til rom for varig opphold i kommunen.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Det ligger kommunale ledninger over denne tomt og på begge bruksnr. Se vedlagte ledningskart for hvor de ligger.

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Boligen er beliggende veldig sentralt med kort veg til Kopervik sentrum. apotek, matvarehandel, skole, barnehage, kirke, tannlege og Karmøy hall like ved.

  Adkomst

  Følg Eidevegen forbi skolen og over over broen. En får huset på høyre side like etter en kjører inn i Askehagen.

  Du kan også kjøre fra Kopervik sentrum kjør inn med Kirken forbi parkeringsplassen følg vegen til du får boligen ved din venstre side.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 230 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 55 750,-
  • kr 66 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 296 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 12 430,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år.

  Ligningsverdi

  kr 522 482,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti

  Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 13.03.20 og selgers Egenerklæring datert 07.04.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 1. des. 2020

 • Ansvarlig megler: Aud Mona Are Aase
 • Oppdragsnummer: 1-19-00783
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse