Asparsletta 6, 5563 TYSVÆR

Asparsletta 6

Tysvær
Prisantydning

2 790 000,-

Solgt
 • BRA107㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2003
 • Omkostninger79 382,-
 • Totalpris2 869 382,-

Enebolig (2003) med 3 soverom og alt på ett plan - Garasje - Vannbåren varme - Like ved Aksdalsvannet

Beskrivelse

Eneboligen har alt areal på ett plan og inneholder følgende rom:

Gang, bad, vaskerom, hovedsoverom, soverom, soverom, stue og kjøkken.

Utendørs: garasje og redskapsbod.

Beskrivelse av innhold og standard:

Stuen har utgang til en stor terrasse. I stue er det vedovn.

Samtlige hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen.

Det er totalt 3 soverom i boligen.

Badet er helfliset og har dusjkabinett og badekar. Dusjkabinett er skiftet siden byggeår. Vannbåren varme på baderomsgulv, gang og stue/kjøkken.

Vaskerom. I gangen er det fliser på gulv.

Generell informasjon om boligen:

 • Sidedør til garasje byttet for 1 år siden.
 • Hoveddør byttet 4 år siden.
 • Balansert ventilasjon i alle rom.
 • Altibox fra Haugaland kraft (ikke i bruk, men ligger til boden)
 • Automatisk portåpner.
Bygningsinformasjon

Kledning av tre. Grunnmur støpt såle. Panner på tak.

Primærrom

1 etasje Gang, soverom x 3 stk, bad, vaskerom og stue/kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 08.01.04

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vannbåren varme i alle rom utenom soverom. Vedovn. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Asparsletta - ettertraktet boligområde på Frakkagjerd

  På Asparsletta bor du i et rolig og etablert område i et av de nyere boligfeltene på Frakkagjerd.

  Kort gange og trygg vei til område med barneskole, ungdomsskole og barnehager. Her er det også idrettsanlegg tilhørende Stegaberg IL, og Steinsvik Arena, som er en stor flerbrukshall.

  I samme området har du stort lysløypenett hvor du kan gå eller løpe, alt ettersom. Gode muligheter også for å ta seg en tur i fjellet. Ønsker du en ekstra lang og fin tur går det tursti rundt hele Aksdalsvatnet. Stien starter borte med barnehagen like ved ungdomsskolen.

  Nærmeste daglivarebutikk er Spar, i tillegg til at Coop Extra heller ikke er så langt unna. Her er det også apotek. Ønsker du et raskt måltid er det flere gatekjøkken å velge mellom.

  Nede ved Aksdalsvatnet, som ligger rett i nærområde, har du fotball-løkke, badeplass og sittegrupper. Dette er en fin samlingsplass for familien og er flittig brukt av de som bor i nærheten.

  Det er 8 km til handelssentrum på Raglamyr og 4 km til Aksdal.

  Adkomst

  Fra Haugesund kjør mot Aksdal. Ved rundkjøringen på Frakkagjerd ved ny Coop Extra, ta inn til høyre. Følg veien og ta tredje avkjørsel til venstre inn mot Asparhaug. Følg veien og hold til høyre mot Aksdalsvatnet. Ta så ned til venstre ned mot vannet og du får boligen på din venstre side.

  Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt.

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 790 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Tinglysingsgebyr e-skjøte 187,-
  • Dokumentavgift 68 125,-
  • kr 79 382,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 869 382,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 10 874,- pr. 2019. Det er tolv terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 678,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 625 502,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Garderobeskap i gang medfølger ikke. Av hvitevarer er det kun komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap, som medfølger i handelen. Det gis ingen garantier på disse. Følgende medfølger ikke: løse steinkuler i steinbedd.

  Tilleggsopplysning til egenerklæringsskjema: Karsten Bjelland AS reparerte utekran i 2019 og blandebatteri på kjøkken i 2020.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 25.10.20 og selgers Egenerklæring datert 23.10.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 18. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Lars Frøyland
 • Oppdragsnummer: 1-20-00366
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.