Austmannavegen 10 A, 5537 HAUGESUND

Austmannavegen 10 A

Haugesund
Prisantydning

1 950 000,-

 • BRA83㎡
 • EierformAndel
 • Soverom3
 • Byggeår1964
 • Omkostninger9 257,-
 • Totalpris2 072 109,-
 • Felles/mnd3 885,-

Flott leilighet i søre bydel - Betydelig pusset opp - Høy standard - 3 soverom - Usjenert og solrik balkong!

Beskrivelse

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, soverom/tv-stue, bad, stue, kjøkken, 2 soverom

Flott 4-roms leilighet i fjerde etasje i Austmannavagen 10 D. Blokken ligger flott til, med utsyn mot grøntarealer. Dette gir en herlig følelse både fra leilighetens stue og balkong.

Leiligheten fremstår som tidsriktig og moderne, og er betydelig pusset opp de senere år. Mange stilige og særegne løsninger/detaljer.

Utstrakt bruk av fliser på gulv i store deler av leiligheten.

Stuen er tidsriktig innredet, med malte overflater i lyse toner, samt stilig pusset betong. Helsparklede tak med stilig innfelte lyslister. Samme flotte fliser på gulv, som i store deler av leiligheten. I stuen får man uten problemer plass til både spisebord og tv-seksjon.

Åpen løsning fra stue inn mot lekkert kjøkken. Innredning har hvite fronter, godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap, samt integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. På kjøkkenet har selger også hatt stående vaskemaskin.

Leilighetens bad er fullfliset, har vegghengt wc, i tillegg til dusjnisje med glassvegg og rainshower. Mekanisk avtrekk på bad.

Legg merke til integrert akvarium i vegg mellom bad og stue.

Praktisk bod i leiligheten for lagring, i tillegg til bod i kjelleretasjen.

Fra leilighetens stue har man utgang til en solrik balkong, med god plass for sittegruppe. Stedbygd blomsterkasse på balkongen. Fra balkong har man flott utsikt ut mot grøntområder i forkant av blokken.

Gode parkeringsmuligheter i borettslagets asfalterte gårdsrom like utenfor.

Detaljer
 • Flott 4-roms leilighet med god standard i søre bydel
 • Leiligheten er i fjerde etasje
 • Romslig stue med lyse overflater og åpen løsning til lekkert kjøkken
 • Utstrakt bruk av fliser på gulv
 • 3 romslige soverom
 • Mange stilige detaljer!
 • Pent fullfliset bad
 • Solrik balkong uten innsyn
 • God plass for oppbevaring i bod
 • Gode parkeringsmuligheter

Velkommen på visning i Austmannavegen 10 A!

Bruksareal per etasje

83 kvm.

Bygningsinformasjon

Blokk trolig oppført i mur med doble vinduer og flat takkonstruksjon.

Primærrom

Gang, soverom/tv-stue, bad, stue, kjøkken, 2 soverom

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 04.12.65

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Beliggende i etablert boligområde i nærheten av Haugesund sentrum og Raglamyr. Her bor man i et aktivt bomiljø, samtidig som man har korte avstander til barneskole, ungdomsskole, butikker, bank, lege, frisør, idrettsanlegg mm. Flotte turmuligheter ikke langt unna! Alt hva man trenger i hverdagen like i nærheten!

  Adkomst

  For veibeskrivelse kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 950 000,- (Prisantydning)
  • 112 852,- andel fellesgjeld pr. dato 8. sep. 2021
  • 2 062 852,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 4 300,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett 3 747,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • kr 9 257,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 072 109,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 3 885,- pr. mnd. som dekker betjening av andel fellesgjeld(renter. kr. 237,- + avdrag kr. 800,-) samt utvendig vedlikehold, felles forsikring og kabel-tv.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti på disse.

  Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler.

  Medlemsfrist 5 hverdager etter at HAUBO har publisert oppdraget for medlemmene.

  Om forkjøpsrett ønskes benyttet, må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen.

  Det er en forutsetning for handelen at forkjøpsretten ikke benyttes.

  Ny eier skal godkjennes av borettslaget og kjøper bærer ansvaret for at han blir styregodkjent. Skulle kjøper mot formodning ikke oppnå dette, vil selger være skadesløs og vil utstede blancoskjøte til kjøper mot oppgjør som planlagt. Kjøper forplikter seg til å avhende eiendommen på nytt for egen regning og risiko. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo.

  Konferer megler ang. Regler for dyrehold.

  Borettslaget har 1. prioritets pant (utinglyst) for forfalte felleskostnader.

  Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

  Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Betingelser fellesgjeld

  Lånenummer: 135092476, Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 08.09.2021: 0.74% pa. Antall terminer til innfrielse: 1 Saldo per 08.09.2021: 284 012 Andel av saldo: 2 642 Første termin/første avdrag: 30.06.1996 ( siste termin 31.12.2021 ) Lånenummer: 16363122535, DNB Nor Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 08.09.2021: 1.8% pa. Antall terminer til innfrielse: 117 Saldo per 08.09.2021: 11 847 300 Andel av saldo: 110 210 Første termin/første avdrag: 13.03.2021 ( siste termin 13.09.2050 )

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 10.09.21 og selgers Egenerklæring datert 08.09.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 24. nov. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00230
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.