Austmannavegen 6A

Haugesund
Prisantydning

1 390 000,-

Solgt
 • BRA105㎡
 • EierformAndel
 • Soverom3
 • Byggeår1967
 • Omkostninger11 391,-
 • Totalpris1 865 432,-
 • Felles/mnd5 842,-

Søre bydel - Lys og pen andelsleilighet i 3. etasje med 3 (4) soverom - Stor innglasset terrasse - Sentral beliggenhet

Beskrivelse

Alle yttervinduene er skiftet og er av typen PVC. Det er ett innvendig vindu mellom kjøkken og innglasset balkong samt noen vinduer mellom stue og innglasset balkong som ikke er skiftet. Disse vinduene er trevinduer. Borettslaget bygget disse balkongene for 2-3 år siden og pusset da også opp fasaden på bygget.

Tilgang til pipe i stua.

Innlagt fiber.

Selger opplyser at lyset i taket på kjøkken ikke virker.

Detaljer

Leiligheten ligger i 3. etasje (til høyre) helt på enden av bygget.

Man kommer inn i en gang med eikeparkett på gulv, malt tapet på vegger, garderobeløsning og et innebygget garderobeskap.

Glassdør fra gangen og inn til stue. Stua har eikeparkett, tapetserte vegger og utgang til innglasset balkong. Stua er utvidet da det er tatt inn et soverom i stua. Dette kan omgjøres og det er allerede laget dør direkte fra gangen og inn der. Vinduer av nyere dato og typen PVC.

Innglasset balkong med flotte polerte fliser på gulv og skyvevinduer i fronten. Det er også vinduer mot nord siden det er en endeleilighet. Flott utsikt fra dette hjørnet og mye sol.

Det er også glassdør fra stua og inn til kjøkkenet. Kjøkkeninnredningen er skiftet ut i nyere tid og er en hvit høyglans innredning med skaper fra gulv til tak. Laminatbenkeplate med nedfelt halvannen vask. FiboTrespo plater over benkeplata. Opplegg for å ha vaskemaskin på kjøkken. Stekeovn som medfølger kjøpet. Ekstra høyt sideskap på enden. Dobbelt skap over avtrekksvifte.

Soverom1/kontor med belegg på gulv og malte veggplater. Fra dette rommet er det inngang til to soverom i hver ende.

Soverom 2 mot sør har skyvedørsgarderobe med skap over, laminatgulv og malt tapet på vegger.

Soverom3 mot nord har skyvedørsgarderobe med skap over, belegg på gulv og tapetserte vegger.

Flislagt bad med reflektorovn på vegg, dusjnisje, servant med dobbelt underskap og dobbelt speilskap samt et ekstra skap og vegghengt toalett. Fronten på den ene skapdøren er knust.

Boder i kjeller: På ytterdøra inn til bodavdelingen for denne oppgangen står det A 1H-4H. På døra til boda som tilhører denne andelen står det A3H. Inni boda er det belysning, støpt gulv og tre fastmonterte hyller. Uisolert.

Felles sykkelparkering i kjeller.

Felles renovasjonsrom i kjeller.

Bygningsinformasjon

Bygget er oppført i betong, men fasade består av mur, fasadeplater og kledning i treverk. I tillegg er det innglasset balkonger. Fasade holdes av borettslaget.

Soverommet i midten i enden av leiligheten er på tegninger registrert som et "arbeidsrom" (kontor). Det som på tegninger er registrert som det tredje soverommet er tatt inn i stua. Dette kan enkelt tilbakeføres som soverom om ønskelig og det er allerede dør fra gangen og inn dit.

I vedlagt tilstandsrapport fra takstmann fremkommer følgende TG3 avvik: Innvendig > Overflater. Våtrom > 2 Etasje > Bad > Generell. Våtrom > 2 Etasje > Bad > Tilliggende konstruksjoner våtrom. Kjøkken > 2 Etasje > Kjøkken > Avtrekk. Tekniske installasjoner > Vannledninger. Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold.

Konstruksjoner som ikke er undersøkt: Innvendig > Innvendige trapper.

Det fremkommer følgende TG2 avvik som kan kreve tiltak: Utvendig > Vinduer Tekniske installasjoner > Avløpsrør Tekniske installasjoner > Ventilasjon Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg

Det fremkommer følgende TG2 avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Utvendig > Veggkonstruksjon. Utvendig > Dører. Innvendig > Innvendige dører. Kjøkken > 2 Etasje > Kjøkken > Overflater og innredning. Tekniske installasjoner > Varmtvannstank.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 10.01.1967.

Det foreligger ferdigattest på tilbygging av bolig for for utvidelse og innglassing av balkonger datert 11.12.2017

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Tilkomst fra offentlig vei.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Det er pipe og mulighet for å innstallere vedovn.

 • Beliggenhet

  Attraktiv og sentral beliggenhet like ved "Opel-krysset", midt mellom Raglamyr med Amanda storsenter, Norheim med Oasen storsenter og Haugesund sentrum.

  Kort avstand til busstopp, butikk og treningssenter.

  Adkomst

  Se kart på Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 390 000,- (Prisantydning)
  • 464 041,- andel fellesgjeld
  • 1 854 041,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 500,-
  • Gebyr forhåndsprøving forkjøpsrett 3 991,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.400,-
  • kr 11 391,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 865 432,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 5 842,- Felleskostnader betales pr. mnd. og dekker bla. betjening av andel renter og avdrag på evt felles lån, kommunale avgifter, trappevask, forretningsførsel, utvendig vedlikehold, felles bygningsforsikring og Get kabel-tv.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Betingelser fellesgjeld

  Lånenummer: 96660149128, BoligBanken ASA Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 05.01.2024: 5.45% pa. Antall terminer til innfrielse: 476 Saldo per 05.01.2024: 33 691 981 Andel av saldo: 263 219 Første termin/første avdrag: 30.09.2023 ( siste termin 31.08.2063 ) Balkonglån fordelt 1/1

  Lånenummer: 96660149101, BoligBanken ASA Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 05.01.2024: 5.45% pa. Antall terminer til innfrielse: 476 Saldo per 05.01.2024: 21 903 398 Andel av saldo: 200 823 Første termin/første avdrag: 30.09.2023 ( siste termin 31.08.2063 )

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 27. mai 2024

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 01230662
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.