Austmannavegen 6C

Haugesund
Prisantydning

1 650 000,-

Solgt
 • BRA87㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår1967
 • Omkostninger10 923,-
 • Totalpris2 102 142,-
 • Felles/mnd4 429,-

Søre bydel - Lys og pen andelsleilighet i 2 etasje med 2 soverom - Stor innglasset terrasse - Sentral beliggenhet

Beskrivelse

Gang med plass til å henge fra seg sko- og yttertøy.

Kjekk og trivelig stue og kjøkken i åpen løsning. Flott kjøkkeninnredning med god skap-og benkeplass og integrert komfyr og koketopp. Varmtvannsbereder og vaskemaskin er plasser i underskap. Romslig og god stue hvor det er god plass til spisebord og sofahjørne. Utgang stor og kjekk innglasset terrasse.

Lyst og pent bad helfliset baderom med varme i gulv. Servant med hvit baderomsinnredning, toalett og dusjkabinett.

To romslige soverom med garderobeløsning.

Egen bod i kjeller.

Detaljer

Leiligheten er lys og tiltalende med god planløsning og inneholder gang, stue, kjøkken, bad, 2 soverom og innglasset terrasse. Egen bod i underetasjen.

Bygningsinformasjon

Bygningen er trolig oppført i betong. Flatt tak tekket med sarnafil eller tilsvarende. Leilighetsbygget er nylig fornyet med nye vinduer og fasader. Leiligheten har også fornyede overflater og fremstår i god stand.

Primærrom

Bruksareal 2. etasje: 87 kvm Gang, stue, kjøkken, bad, 2 soverom og innglasset balkong. Primærrom 2. etasje: 68 kvm Gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom. Sekundærrom 2. etasje: 19 kvm Innglasset balkong.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 10.01.1967.

Det foreligger ferdigattest på tilbygging av bolig for for utvidelse og innglassing av balkonger datert 11.12.2017

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Tilkomst fra offentlig vei.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen har sentral beliggenhet like ved "Opel-krysset" og har korte avstander til det aller meste.

  Fra leiligheten har en gangavstand til skole, barnehage, dagligvarebutikker, treningssenter og et godt kollektivtilbud. Ellers er det også flotte turstier i området og en frisk spasertur/sykkelavstand inn til Haugesund sentrum med alle fasiliteter som hører med.

  Adkomst

  Se kart på Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 650 000,- (Prisantydning)
  • 441 219,- andel fellesgjeld pr. dato 18. nov. 2022
  • 2 091 219,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-.
  • Tinglysing pantedokument kr. 440,-.
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 440,-.
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.000,-.
  • Forkjøpsrettsgebyr kr. 3 823,-
  • kr 10 923,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 102 142,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 4 429,- Felleskostnader betales pr. mnd. og dekker bla. betjening av andel renter og avdrag på evt felles lån, kommunale avgifter, trappevask, forretningsførsel, utvendig vedlikehold, felles bygningsforsikring og kabel-tv.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Betingelser fellesgjeld

  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 96660149128, BoligBanken ASA Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 18.11.2022: 3.7% pa. Antall terminer til innfrielse: 338 Saldo per 18.11.2022: 34 266 777 Andel av saldo: 267 709 Neste termin/avdrag: 30.11.2022 ( siste termin 31.12.2050 ) Balkonglån fordelt 1/1

  Lånenummer: 96660149101, BoligBanken ASA Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 18.11.2022: 3.7% pa. Antall terminer til innfrielse: 338 Saldo per 18.11.2022: 22 277 081 Andel av saldo: 173 510 Neste termin/avdrag: 30.11.2022 ( siste termin 31.12.2050 )

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 24.11.22 og selgers Egenerklæring datert 19.11.22. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 26. jan. 2023

 • Ansvarlig megler: Elisabeth Marvik
 • Oppdragsnummer: 01220055
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.