Austmannavegen 7 A, 5537 HAUGESUND

Austmannavegen 7 A

Haugesund
Prisantydning

1 290 000,-

 • BRA60㎡
 • EierformAndel
 • Soverom1
 • Byggeår1966
 • Omkostninger8 853,-
 • Totalpris1 370 044,-
 • Felles/mnd2 767,-

Søre bydel - Flott leilighet med god standard - Stilig kjøkken fra 2009 -Nye parkettgulv 2011 -Walk-through garderobe!

Beskrivelse

Leiligheten Ligger i 4. etasje og inneholder: Gang, soverom, bad og stue/kjøkken.

Praktisk bod i leiligheten for lagring, i tillegg til bod i kjelleretasjen

Flott 2-roms leilighet i fjerde etasje i Austmannavagen 7 A. Blokken ligger flott til, med utsyn mot grøntarealer. Dette gir en herlig følelse både fra leilighetens stue og balkong.

Leiligheten fremstår som tidsriktig og moderne, med flere oppgraderinger de senere år.

Lys og pen gang med flott en-stavs parkettgulv, nyere hvite innerdører med hvit utførelse, og hvitmalte overflater.

Leiligheten har samme flotte og delikate en-stavs parkett gulv i stue, kjøkken, gang og soverom. Dette er lagt nytt i 2011.

Stuen er tidsriktig innredet, med malte overflater i lyse toner, samt tapetsert kontrastvegg. Helsparklede tak med spotter. Samme flotte parkettgulv som i store deler av leiligheten. I stuen får man uten problemer plass til både spisebord og tv-seksjon.

Åpen løsning fra stue inn mot stilig Ikea kjøkken fra 2009. Innredning har sorte fronter, godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap, samt integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. På kjøkkenet har selger også hatt stående vaskemaskin. Spotter i tak på kjøkken.

Leilighetens bad er fullfliset, har vegghengt wc, i tillegg til dusjnisje med glassvegg og rainshower. Mekanisk avtrekk på bad. Flisevalg i hvittonede farger på vegg, og sorte på gulv.

Praktisk bod i leiligheten for lagring, i tillegg til bod i kjelleretasjen.

Fra leilighetens stue har man utgang til en solrik balkong, med god plass for sittegruppe. Stedbygd blomsterkasse på balkongen. Fra balkong har man flott utsikt ut mot grøntområder i forkant av blokken.

Gode parkeringsmuligheter i borettslagets asfalterte gårdsrom like utenfor.

Detaljer
 • Flott 2-roms leilighet med god standard i søre bydel
 • Leiligheten er i fjerde etasje
 • Lekkert kjøkken med sorte fronter fra 2009
 • Romslig stue med lyse overflater og parkett på gulv
 • Kostbare parkettgulv fra 2011
 • Romslig soverom med walk-through garderobe
 • Pent fullfliset bad
 • Solrik balkong uten innsyn
 • God plass for oppbevaring i bod
 • Gode parkeringsmuligheter

Velkommen på visning!

Bygningsinformasjon

Blokk trolig oppført i mur med doble vinduer og flat takkonstruksjon.

Primærrom
 1. etasje: Gang, soverom, bad og stue/kjøkken.
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 04.12.65

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Beliggende i etablert boligområde i nærheten av Haugesund sentrum og Raglamyr. Her bor man i et aktivt bomiljø, samtidig som man har korte avstander til barneskole, ungdomsskole, butikker, bank, lege, frisør, idrettsanlegg mm. Flotte turmuligheter ikke langt unna! Alt hva man trenger i hverdagen like i nærheten!

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 290 000,- (Prisantydning)
  • 71 191,- andel fellesgjeld pr. dato 9. jun. 2020
  • 1 361 191,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 4 300,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett 3 593,-
  • kr 8 853,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 370 044,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 2 767,- Andel fellesgjeld, trappevask, kabel-tv (Get), kommunale avgifter, renovasjon, forsikring av bygningsmassen, forretningsførsel og evt vedlikehold.

  Ligningsverdi

  kr 349 745,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av selger.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Betingelser fellesgjeld

  Lånenummer: 135092476, Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 09.06.2020: 2.02% pa. Antall terminer til innfrielse: 4 Saldo per 09.06.2020: 1 125 912 Andel av saldo: 7 155 Første termin/første avdrag: 30.06.1996 ( siste termin 31.12.2021 )

  Lånenummer: 12127216655, DnB NOR ASA Serielån, 4 terminer per år. Rentesats per 09.06.2020: 2.1% pa. Antall terminer til innfrielse: 85 Saldo per 09.06.2020: 10 076 430 Andel av saldo: 64 037 Første termin/første avdrag: 13.05.2014 ( siste termin 13.08.2041 )

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 12.06.20 og selgers Egenerklæring datert 14.06.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 10. feb. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00123
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.