Austmannsvegen 33, 4230 SULDAL

Austmannsvegen 33

Suldal
Prisantydning

1 690 000,-

 • BRA65㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2016
 • Omkostninger9 257,-
 • Totalpris1 699 257,-
 • Felles/mnd500,-

Sand - Lys og lettstelt leilighet med 2 soverom og carport- Etablert og barnevennlig boligområde

Beskrivelse

Velkommen til Austmannsvegen 33!

Leiligheten er innredet med alt på et plan og inneholder:

Entré, gang, stue, kjøkken, bad, 2 soverom og bod.

Carport og utvendig sportsbod.

Nyere og flott leilighet med carport. Leiligheten er innredet med alt på et plan og holder gjennomgående god standard.

Eiendommen ligger et rolig, etablert og attraktivt boligfelt med flott utsikt og gode solforhold. Korte avstander til barnehage, barne-og ungdomsskole samt videregående skole, butikker, idrettsanlegg og flotte turområder. Kort veg til Sand sentrum hvor du har flere servicetilbud. Felles tomt som består at gruset innkjørsel ellers naturtomt.

Lys entré med plass til å henge fra seg sko- og yttertøy.

Stue og kjøkken i åpen løsning. God plass til både sofagruppe og spisebord. Utgang til balkong og varmepumpe som gir leiligheten lun og god varme. Flott hvit kjøkkeninnredning med tilhørende hvitevarer. Godt med skap- og benkeplass.

Flott og romslig baderom hvor det er belegg med varme i gulv og baderomsplater på vegger. Servant med hvit baderomsinnredning, speil med belysning, vegghengt toalett og dusjkabinett. Her er det også god plass vaskemaskin og oppvaskmaskin.

2 soverom.

Detaljer

Velkommen til Austmannsvegen 33!

Nyere og flott leilighet med carport. Leiligheten er innredet med alt på et plan og holder gjennomgående god standard.

Entré, gang, stue, kjøkken, bad, 2 soverom og bod.

Carport og utvendig sportsbod.

Eiendommen ligger et rolig, etablert og attraktivt boligfelt med flott utsikt og gode solforhold. Korte avstander til barnehage, barne-og ungdomsskole samt videregående skole, butikker, idrettsanlegg og flotte turområder. Kort veg til Sand sentrum hvor du har flere servicetilbud.

Bruksareal per etasje

Andre etasje: 65 kvm

Bygningsinformasjon

Boligen er trolig oppført i ringmur i betong. Yttervegg i trekonstruksjon kledd med bordkledning og pulttak.

Oppsummering av avvik ved eiendommen som har fått tilstandsgrad 3 (TG3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

 • Tekniske installasjoner, branntekniske forhold.
Primærrom

Andre etasje: Gang, stue og kjøkken i åpen løsning, bad, 2 soverom og bod.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på firemannsbolig og garasjeanlegg datert 13.12.2016.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Tilkomst fra offentlig vei.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger et rolig, etablert og attraktivt boligfelt med flott utsikt og gode solforhold. Korte avstander til barnehage, barne-og ungdomsskole samt videregående skole, butikker, idrettsanlegg og flotte turområder. Kort veg til Sand sentrum hvor du har flere servicetilbud.

  Adkomst

  Se kart på Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  Ein del av tomta gjeld reguleringsplanen for Prestaåsen-Vestly frå 1974 - denne planen er regulert til byggeområde. Den andre delen er omfatta av reguleringsplanen for Prestaåsen Vest frå 1984. Denne delen er avsett til friområde.

  • kr 1 690 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 4 300,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett 3 747,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • kr 9 257,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 699 257,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 500,- pr. mnd. som bla. inkluderer felles bygningsforsikring og andre eventuelle fellesutgifter.Det er per i dag ikke andre kostnader, men sameiet har ønske om å spare opp penger på bok til fremtidig vedlikehold. Per i dag er ingen planer som vil øke fellesutgiftene.

  Kommunale utgifter

  kr 10 340,- pr. 2022. De kommunale avgiftene inkluderer vann og avløpsavgift og blir fordelt på 2 terminer pr. år.

  Renovasjon

  kr 4 940,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos IVAR.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 07.02.2022 og selgers Egenerklæring datert 16.01.2022. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 12. aug. 2022

 • Ansvarlig megler: Elisabeth Marvik
 • Oppdragsnummer: 1-22-00012
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.