Austnesvegen 110, 5546 KARMØY

Austnesvegen 110

Karmøy
Prisantydning

5 900 000,-

 • BRA196㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom5
 • Byggeår1930
 • Omkostninger158 450,-
 • Totalpris6 058 450,-

FOSEN - Småbruk med lang sjølinje - Nytt påbygg på hovedhus - Låve - Båtstø og naust!

Beskrivelse

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: 1. etasje: vinfang, gang, bad, bod, kjøkken, spisestue, stue, soverom, disponibelt rom og bi-inngang. Loft: Gang, mellom-gang og soverom x4.

Stor og flott familiebolig som nylig er påbygget. Boligen holder god standard, og har en stilig planløsning. Spesielt stuen skiller seg ut som et fantastisk flott rom, med mye vindusflater og fantastisk flott utsikt.

Boligen har flere store stuer, 5 soverom, masse god lagringsplass og flere innganger. Vedfyr i stue.

Praktisk Ikea kjøkken med integrerte hvitevarer. Brune fronter på innredning. Åpen løsning inn mot den delen av stuen som har vært i bruk som spisestue. Flott utsikt herfra!

Tidløst og pent fullfliset bad. Her er det varme i gulv, dusjkabinett og en stilig baderomsinnredning.

Her har man en flott og landlig beliggenhet. Kort avstand ned til sjø, hvor man har en flott plass for å ha båt liggende. Det står også et lite naust her, som trenger renovering.

På tomten står det også en driftsbygning/løe. Denne er stor, men trenger noe vedlikehold. Påbegynt renovering av låve med skiftet kledning på 2 ½ side med vindtetting og nytt høyloft brukt til lagring. Tidligere fjøsdel er i bruk per i dag

 • Nåværende eiere ble ilagt 5 års boplikt ved overtagelse av eiendommen, det antas at nye eiere må påberegnes liknende forbehold ved søknad om konsesjon.

 • Det er inngått en forpakteravtale for drift av dyrket mark som eventuelt kan sies opp/reforhandles av nye eiere

Detaljer
 • Stor og landlig eiendom med usjenert beliggenhet på Fosen
 • Eldre kårbolig som er påbygget i 2017
 • Løe like ved hovedhus
 • 5 soverom, flere stuer, bad og flere boder
 • Båtstø og naust like ved
 • Fantastisk flott utsikt
 • Eiendommen bør besiktiges for korrekt inntrykk!
 • Ny varmtvannsbereder 2020
 • Oppgradert veg 2020
 • Dyrket mark paktes i dag bort
 • Nedre del av veg er gruset på nytt i 2020
Bruksareal per etasje
 1. etasje: 126 kvm Loft: 70 kvm
Bygningsinformasjon

Byggeår er opplyst av selger. Kommunen har ikke noen opprinnelige tegninger som kan bekrefte dette årstall. Kommunen har følgende registrert i matrikkel: 1900 - Våningshus 1913 - Hus for dyr Naust/båthus - Ukjent Tilbygg - 2017

Primærrom
 1. etasje: vindfang, gang, bad, kjøkken/stue, tv-stue, hobbyrom og soverom. Loft: gang, mellom-gang og 4 soverom.
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på tilbygg til enebolig datert 25.04.2019.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Privat vann og avløp. Privat veg.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Vedfyr. Det er varmekabler i vindfang og i stuen i nytt påbygg. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Nydelig og landlig beliggenhet i populære omgivelser på Fosen. Her bor man helt for seg selv, med flott natur som nærmeste nabo. Umiddelbar nærhet til sjø, hvor man også har muligheter for å ha båt liggende.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i LNF-område (landbruk, natur og friluft). I dette området er det nødvendig med søknad om dispensasjon for eventuelle fremtidige endringer/byggetiltak.

  • kr 5 900 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 525,-
  • Tinglysning skjøte 525,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 147 500,-
  • kr 158 450,- (Omkostninger totalt)
  • kr 6 058 450,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 4 096,- pr. 2018. Det er fire terminer pr år. Dette gjelder feiing/renovasjon/slam

  Ligningsverdi

  kr 108 484,- for 2017 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse
  • Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.
  • Det er registrert kulturminne på eiendommen med arkeologisk lokalitetsnr 34354.
  • Iflg. selger har kystverket installert et skipsledelys helt ytterst på sør østre ende av eiendommen.
  • Nåværende eiere ble ilagt 5 års boplikt ved overtagelse av eiendommen, det antas at nye eiere må påberegne liknende forbehold ved søknad om konsesjon
  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 08.05.2019 og selgers Egenerklæring datert 03.05.2019. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-19-00270
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse