Austre Karmøyveg 652, 4280 KARMØY

Austre Karmøyveg 652

Karmøy
Prisantydning

3 200 000,-

 • BRA94㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår2021
 • Omkostninger17 670,-
 • Totalpris3 217 670,-

DALSNESET - Leveres nøkkelferdig sommer 2021 - Spektakulær beliggenhet - 106 m2 gulvflate

Beskrivelse
 1. etasje: gang, stue/kjøkken, bad/vaskerom/bod, fire soverom, loftstue. Terrasse 30 m2,

Hyttetypen er utviklet basert på flere års grundig utprøvde metoder og materialer. Material- og fargevalg er tatt i samråd med interiørarkitekt - se vedlagte bilder og fargeplan. Det benyttes i all hovedsak lokale samarbeidspartnere: Kjøkken leveres og monteres av KGB AS (Avaldsnes), se vedlagte plantegning, perspektivtegning og produktliste. Rør-/arbeid leveres av Kristoffer Sirevåg AS (Skudeneshavn). Se vedlagte beskrivelse. Produktliste kan fås hos megler. Elektro-/arbeid leveres av One Tech AS (Torvastad). Se vedlagte beskrivelse.

Detaljer

Beliggenheten på Dalsneset er spektakulær, med storhavet og kulturlandskapet i Karmøyheiene som nærmeste naboer. Dette er stedet for deg som setter pris på sjø, sol, storslagen utsikt og åpne turområder - hele året.

Etter at Austre Karmøy veg 652 A nå er solgt og overleveres i mai, er B og C nå ute for salg. Et par bilder er av solgt hytte, de neste vil få en annen type kledning. Hyttetypen er utviklet basert på flere års grundig utprøvde metoder og materialer. Hytta har et gulvareal på 74 m2 på grunnplan og 32 m2 på loftet. Inneholder stue/kjøkken på 37 m2 med unike utsiktsforhold. flott bad/vaskerom på 9 m2, 4 gode soverom, samt loftstue. Vegger og himling leveres med sparklet og malt gips, listfri overgang. Inntil 2 ulike farger inkludert. Flis/kabler på badegulv. Komplett kjøkken med kjøkkenøy iht beskrivelse. Belysning i de fleste rom. Downlights i gang, bad og under takutstikk mot øst. Material- og fargevalg er tatt i samråd med interiørarkitekt. Ytterkledning leveres som vedlikeholdsvennlig Termofuru. Terrasse på 30 m2 royalimpregnert. Her kan du virkelig nyte ferien - velkommen!

Bruksareal per etasje
 1. etasje: 73,5 m2.
 2. etasje: 21,0 m2.
Bygningsinformasjon

Støpt såle på faste masser. Yttervegger av 48 x 198 reisverk. Isoleres med 200 mm Glava. Kledning av type Møre Royal, upigmentert og sort. Vinduer og skyvedør: 2-lags vinduer, sort malt med hvite foringer. Takvinduer leveres fra Velux. Tak: Tak tekkes med Sarnafil og beslag. Se for øvrig vedlagte tegninger og beskrivelser for ytterligere informasjon.

Primærrom
 1. etasje: gang, stue/kjøkken, bad/vaskerom, to soverom.
 2. etasje: loftstue, to soverom.
Ferdigattest

Selger plikter å besørge ferdigattest innen overtagelse. Dersom overtagelse blir avholdt ved midlertidig brukstillatelse skal selger rekvirere ferdigattest innen brukstillatelsens utløp.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Det er etablert renseanlegg og borehull for hyttefeltet. Hyttekjøperne forplikter seg for en andel av drifts og vedlikeholdskostnader for disse.

På renseanlegg for kloakk er det 8 hytter som blir koblet opp. Alle disse får en lik andel av kostnader for drift og vedlikehold.

På borehullet er det 7 hytter som blir koblet opp. Alle disse får en lik andel av kostnader for drift og vedlikehold.

Norwestor Bygg AS kan ikke garantere for vannmengde og kvalitet på vannet. Det er tatt målinger av mengde som tilsier at borehullet leverer tilstrekkelig mengde vann. Dette kan imidlertid endre seg i tørkeperioder. Det er ikke tatt hensyn til vanning av hager og fylling av badebasseng i dimensjoneringen av borehullet.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming ved varmekabler i stue, gang og bad i 1.etasje. (endring fra vedlegg Elektro). Evt. panelovner er ikke inkludert.

 • Beliggenhet

  Austre Karmøyveg 652 B og C. Beliggenheten på Dalsneset er spektakulær, med storhavet og kulturlandskapet i Karmøyheiene som nærmeste naboer. Hytta ligger i fremste rekke mot sjøen, som en av 3 like hytter. En kort sykkel-/kjøretur unna finner du sommerbyen Skudeneshavn.

  Adkomst

  Fra Kopparen kjøpesenter i Kopervik kjør sørover Austre Karmøy veg (FV 511) mot Skudeneshavn. Etter ca 10 km får du Burmavegen på høyre side. Fortsett på FV 511 ca 1,5 km til avkjøring Dalsneset på venstre side. Fra Skudeneshavn, kjør FV 511 nordover mot Kopervik, avkjøring Dalsneset på høyre side drøye 4 km etter kirken.

  Regulering

  Feltet er regulert til frittliggende fritidsbebyggelse jfr RL 187 Dalsneset, Hovdastad. Plankart og bestemmelser følger vedlagt salgsoppgaven. Fra reguleringsplan: Kjøreveg skal være felles for de eiendommene disse betjener. Områdene skal vedlikeholdes av de som har bruksrett. Parkering skal skje på egen eiendom.

  • kr 3 200 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 16 250,-
  • kr 17 670,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 217 670,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  Ligningsverdi, kommunale avgifter, eiendomsskatt, renovasjonsgebyr mv er ikke beregnet for eiendommen ennå.

 • Diverse

  Bildene er av ferdigstillet/olgt hytte, og de neste vil få en annen type kledning. Digital møblering som ikke nødvendigvis gjenspeiler møblerbarheten. Vist terrasse er større enn inkludert terrasse.

  Bindende avtale om kjøp av bolig er først inngått når kjøpetilbud er akseptert av selger. Tidspunkt overlevering fastsettes i kjøpekontrakt. Utbygger stiller garanti iht §12 i Bustadoppføringsloven senest ved bortfall av evt forbehold i kjøpekontrakten. Alternativt skal selger deponere tilvarende beløp i bank.

  Hjemmel til eiendommene er under overføring til selger iht foreliggende opsjonsavtale. Konf. megler for status.

  Det kan bli foretatt justeringer i situasjonskartet. 3D-illustrasjoner er ikke bindende for leveransen. Samme gjelder bilder av tilsvarende, allerede oppført, hytte. Møbler inngår ikke og innredning/utstyr mv som vist på tegninger og 3D inngår kun i leveransen dersom spesifikt beskrevet i vedleggene 5.3_Kjøkken produktliste, 6_Rørlegger-F80 eller 7.1_Elektro F-80. Panelovner og skap/skyvedørsgarderober er ikke inkludert. Utfyllende vedlegg "Rørlegger med produktinformasjon" ligger publisert på finn.no og kan fås hos megler.

  Arealer er beregnet av arkitekt, og il kunne avvike i ferdig bygg.

  Utførelse: Alle arbeider/leveranser skal være ihht. NS 3420 normal utførelse. Toleranser: Generelt for bygg skal det benyttes toleranser i henhold til bygg detaljblad NBI 520.008 normal krav, som angitt i tabell 35, planhetstoleranser for ferdige overflater i bygg i henhold til NS 3420-1. Off. Krav: Leveransen i henhold til TEK 2017. Tegninger: Salgstegninger og 3D bilder mv er illustrasjoner og ikke bindende for den endelige leveransen. Setninger: I nybygg vil det normalt oppstå riss i ved skjøter og sammenføyinger, dette pga setninger og uttørking av materialer. Det påpekes spesielt at riss i materialoverganger mellom tak/vegg og i hjørner ikke er reklamasjonsberettiget, men vil kunne bli flikket ved 1 års befaring. Tilvalg: Da hytta nærmer seg ferdigstillelse er det begrenset hvilke tilvalg kjøper evt kan forvent. Det gis uansett ikke anledning til å bytte leverandører. Egeninnsats: Det vil ikke bli anledning til egeninnsats. Diverse: Mindre endringer som følge av avklaringer i detaljprosjekteringen kan blir nødvendig. Selger kan også gjøre endringer i materialvalg, produkter mv som da skal være av tilsvarende kvalitet. Synlige rørføringer kan forekomme i rom som ikke er oppholdsrom.

  Kommune, kraftlag mv har rett til å anlegge og vedlikeholde installasjoner i området, over og under bakken. Kjøper vil være pliktig til å delta i stiftelse og/eller være medlem i fremtidig hytteeier-/velforening. Dette tinglyses på skjøtet.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Bustadoppføringsloven. Iht §12 plikter entreprenøren å stille garanti for oppfyllinga av avtalen straks etter avtaleinngåinga. Alternativt skal selger deponere tilvarende beløp i bank.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt salgsoppgaven følger; 1.1_Plan 1.Etasje F-80_rev1, 1.2_Plan 2.Etasje F-80_rev1, 2_Snitt F-80_rev1, 3_Fasader F-80_rev1, 4.1_Leveransebeskrivelse F-80-3, 4.2_Fargeplan og materialvalg, 5.1_Kjøkken perspektivtegning-2, 5.2_Plantegning kjøkken, 5.3_Kjøkken produktliste, 6_Rørlegger F-80, 7.1_Elektro F-80, 7.2_Elektro romskjema F-80, 8_Situasjonsplan Gnr 53 Bnr 79, 9.1_187_Dalsneset-reguleringsplan, 9.2_187_Dalsneset-planbestemmelser. Om du mener noen av vedleggene mangler, eller ønsker ytterligere informasjon, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 18. jun. 2021

 • Ansvarlig megler: Niels Chr. Hald
 • Oppdragsnummer: 1-21-00052
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.