Austre Kringsjå 1B

Sveio
Prisantydning

1 950 000,-

Solgt
 • BRA77㎡
 • EierformSameie
 • Soverom3
 • Byggeår2008
 • Omkostninger58 580,-
 • Totalpris2 016 801,-
 • Felles/mnd1 000,-

Lyst og kjekt rekkehus med 3 soverom - Flott og solrik utsiktsbeliggenhet - Sentral beliggenhet nær Sveio sentrum

Beskrivelse

Innholdsrik og meget kjekt rekkehus som er innredet over to plan. Kjekk og arealeffektiv planløsning. Gjennomgående lyse og pene overflater, med parkett på gulv og flislagt baderom.

Gang med plass til å henge fra seg sko- og yttertøy.

Flott helfliset baderom med varme i gulv. Servant med pen baderomsseksjon og speil, vegghengt toalett og dusjkabinett.

To lyse og romslige soverom hvor det er parkett på gulv og malte vegger.

Under trappen har det blitt laget til et praktisk vaskerom. Dermed har man fått utnyttet et areal som normalt ikke blir brukt til noe.

Lys og trivelig stue og kjøkken i åpen løsning. Store vindusflater så en får nyte den flotte utsikten og får inn rikelig med lysinnslipp i boligen. Utgang kjekk og trivelig balkong fra stuen. Flott kjøkkeninnredning med god skap- og benkeplass.

Kontor/gjesterom hvor det er parkett på gulv og malte vegger.

Utvendig sportsbod.

Detaljer

Meget kjekk og lettstelt rekkehus med sentral beliggenhet.

Boligen er innredet over to plan og inneholder følgende: 1. etasje: Hall m/trapp, bad, vaskerom, to soverom, gang og bod. 2. etasje: Stue og kjøkken i åpen løsning og kontor(gjestesoverom).

Utvendig sportsbod.

Bygningsinformasjon

Boligen er oppført i trekonstruksjon i to etasjer. Førsteetasjen består av to soverom bad og vaskerom. Andre etasje med stue/kjøkken og altan. Fremstår som god vedlikeholdt.

Oppsummering av avvik ved eiendommen som har fått tilstandsgrad 2 og 3 (TG2 og TG3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

TG 2: Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad - Det kan ikke konstateres synlig bruk av membran/tettesjikt på våtrommet. TG 2: Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Vaskerom - Det kan ikke konstateres synlig bruk av membran/tettesjikt på våtrommet. TG 2: Våtrom > Overflater Gulv > Bad - Krav til fall er ikke oppfylt og gulvet er tilnærmet flatt (har ikke motfall). TG 2: Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom - Krav til fall (høydeforskjell) er ikke oppfylt, men det er fall til sluk.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 41 kvm Gang, bad, 2 soverom, vaskerom og bod. 2. etasje: 36 kvm Stue, kjøkken og kontor/gjesterom. Primærrom 1. etasje: 36 kvm Gang, bad, 2 soverom, vaskerom og bod. 2. etasje: 36 kvm Stue, kjøkken og kontor/gjesterom. Sekundærrom 1. etasje: 5 kvm Bod.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på boligblokk datert 20.08.2008.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Tilkomst fra offentlig vei.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Leiligheten har fin beliggenhet like ved Sveio Golfpark. Beliggenhet høyt i terrenget med flott og fri utsikt. Et rolig område i nyere etablert boligområde med korte avstander til Sveio sentrum, hvor man finner alt av hva man til daglig vil ha behov for. Her finner man skole, barnehage, dagligvarebutikk, bank, idrettsanlegg og ellers flotte turområder.

  Adkomst

  Se kart på Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område som er regulert til næring/utleie/bolig/fritidsbolig.

  Planstatus: Eiendommen gnr. 41 bnr. 62 snr. 3 ligger i «Reguleringsplanen for Haugaland Golfbane- gnr. 41 bnr. 52 og 60», med arealformål «K4- anna kombinert føremål». Reguleringsplanen sine føresegner gjeld. Dersom føresegner mangler gjelder «Kommuneplan for Sveio» sine føresegner i tillegg.

  Bygningsopplysninger: På eigedommen er det oppført rekkehus som denne seksjonen er ein del av.

  Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

  • kr 1 950 000,- (Prisantydning)
  • 8 221,- andel fellesgjeld pr. dato 17. okt. 2022
  • 1 958 221,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 58 580,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 016 801,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 000,- Felleskostnader betales pr. mnd. og inkluderer bla. renter og avdrag på felles lån, felles bygningsforsikring og avsetning til innkjøp av beis til utvendig kledning- samt avsetning for fremtidig vedlikehold og uforutsette forhold .

  Kommunale utgifter

  kr 11 911,- pr. 2022. Årlige kostnader blir fordelt på 2 terminer. Avgifter varierer etter forbruk.

  Ligningsverdi

  kr 386 817,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 10.11.22 og selgers Egenerklæring datert 17.10.22. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 17. jan. 2023

 • Ansvarlig megler: Elisabeth Marvik
 • Oppdragsnummer: 01220021
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.