Austrheimvegen 133, 5518 HAUGESUND

Austrheimvegen 133

Haugesund
Prisantydning

2 790 000,-

 • BRA154㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1959
 • Omkostninger81 070,-
 • Totalpris2 871 070,-

Vesentlig oppgradert enebolig i nordre bydel - Stort tomt på ca. 1 mål!

Visning

fredag 30 juli

16:00-17:00

Påmelding
Beskrivelse

Boligen er innredet over tre plan og inneholder kjeller med tre store boder og vaskekjeller. Hovedetasje med gang, kjøkken og stue. Loft med tre soverom, bad og gang.

Det er også en garasje med enkel standard og lav takhøyde.

Hele første etasjen har en flott parkett i bøk på gulv. Vegger og tak er malt med moderne, lyse fargevalg. Gangen har en stor skyvedørsgarderobe til yttertøy.

Plassbygd kjøkken fra 1959, som generelt er modent for en oppgradering. Det fungerer dog helt utmerket enda og har det meste innenfor en praktisk, armlengdes rekkevidde. Frittstående hvitevarer medfølger handelen. Godt med skap- og hylleplass.

Rommelig stue med plass til større sitte- og spisegrupper. Store vindusflater sørger for mye naturlig lysinnslipp. Det største vinduet var nytt i 2019. Boligen har gode oppvarmingsmuligheter med varmepumpe fra 2016 og vedovn med kleberstein fra 2004. Fra stuen er det utgang til terrasse som var bygd i 2010.

Terrassen er på hele 33 m2 og er delvis overbygd med tak. Her kan en nyte late sommerdager nesten helt uten innsyn, med sol fra morgen til langt på kveld! Trapp fra terrassen ned til plen. Terrassen ble oljet i 2021.

I andre etasje er det tre soverom og bad.

Badet ble totalrenovert i 2004 av Geir Sirnes. Badet er helfliset med varmekabler i gulv. Vask, gulvstående toalett og badekar.

Hovedsoverom i god størrelse med plassbygde garderobeskap, originale tregulv og malte vegger og tak. Soverom to og tre har gulvbelegg og er malt med moderne fargevalg.

Stor kjeller på hele 49 m2. Det meste, foruten vaskekjeller er disponible rom/bod arealer. Vaskerom med Vv-tank på 200L, opplegg til vaskemaskin og egen inngang. Her er det et stort potensial!

Bruksareal per etasje

Kjeller - 49 m2. 1. etasje - 57 m2. Loft - 48 m2.

Bygningsinformasjon

Kledningsbord og listverk i treverk. Kledning ble skiftet i år 2000. Grunnmur i betong, ny fuktsikring på vest og sør-siden av boligen. Taket er tekket med Decra takplater og var nytt i 2004. Takrenner ble også skiftet i 2004.

Primærrom

Kjeller - Gang/vaskerom. 1. etasje - Gang, stue og kjøkken. Loft - Gang, bad og 3 stk soverom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest vedr. nybygg av enebolig datert 03.05.1961.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmepumpe og vedovn i stue. Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger i nordre bydel. Boligen befinner seg i et attraktivt og rolig boligområde. Fra eneboligen har en trygg gangavstand til både barnehage, Austrheim barneskole, ungdomsskole og de videregående skolene i Haugesund. Gode bussforbindelser til sentrum, Raglamyr og Norheim. Det er også kort vei til lekeplass, butikk, legekontor og bydelshus.

  Flotte turområder i skog og mark like ved. Kvalamarka, Vangen og Djupadalen i lett gangavstand fra boligen. Gjennom Vangen kommer en til bl.a. Haraldsvang ungdomsskole, sportsklubber, ishall, turnhall, svømmehall og treningssenter. Her bor en med det meste av aktiviteter innenfor gang/sykkelavstand.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 790 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 69 750,-
  • kr 81 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 871 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 8 053,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år. Opplyste kommunale avgifter inneholder avløp/vann, eiendomsskatt og feiing. Disse varierer ut fra forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 486 952,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Frittstående hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Dvs. kjøleskap, oppvaskmaskin og stekeovn. Det gis av selger ingen garanti.

  Taklamper i stue medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 26.06.2021 og selgers Egenerklæring datert 04.07.2021. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 20. jul. 2021

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-21-00228
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.