Austrheimvegen 96, 5517 HAUGESUND

Austrheimvegen 96

Haugesund
Prisantydning

2 490 000,-

Solgt
 • BRA142㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1998
 • Omkostninger76 070,-
 • Totalpris2 566 070,-

NORDRE BYDEL: Enebolig med dobbel garasje med loft

Beskrivelse

Overbygget og flislagt inngangsparti. Inngang til gang med fliser og varmekabler på gulv, liten garderobe og trapp opp.

WC med fliser på gulv og liten servant. Malt strie på vegger.

Glassdør fra gangen og inn til stor stue med peis med innsats, varmepumpe, belegg og varmekabler på gulv, tapetserte vegger, persienner i vindu og utgang til terrasse på 38 kvm. med rekkverk som også har direkte inngang til garasje og utgang til gardstunet. Det er også port fra terrassen og til plen og hage i front.

Skyvedør fra stua og til kjøkken med spiseplass og varmekabler i gulv. Innredning med laminatbenkeplate, oppvaskmaskin (medfølger), komfyr (medfølger)og halvannen nedfelt vask. Tapetserte vegger på kjøkken.

Vaskerom1 med belegg og varmekabler på gulv, strie på vegger og fastmontert utslagsvask.

Nytt vaskerom2 innenfor det første. Er mer et kombinert vaskerom/sidedørsinngang. Det er belegg på gulv og sluk og varmtvannsberederen og motoren til sentralstøvsugeren er plassert her i god avstand fra soverom og oppholdsrom. Egen utgang her.

Loft: Trapp opp til liten gang med bue til loftstue. Loftstua har belegg på gulv og utgang til luftebalkong. Tapetserte vegger og persienner i vindu.

Soverom1 med belegg på gulv, tapet på vegger og lakket panel i skråtak.

Soverom2 med belegg på gulv, tapet på vegger, lakket panel i skråtak, innebygde skap og kott.

Soverom3 med belegg på gulv, tapet på vegger, lakket panel i skråtak, kott og innebygde skap.

Bad med både badekar og dusjkabinett, wc, baderomsinnredning, belegg på gulv, tapetserte vegger og reflektorovn på vegg.

Dobbel garasje m/loft: Det er dobbel garasje med to porter med portåpnere, betonggulv, innlagt belysning og en stor bod i bakkant med to snekkerbenker og innvendig trapp opp til loftet. På loftet er det et rom som tidligere eier har benyttet til kontor og har takvindu, teppe på gulv, malt strie på vegger og panel i skråtak.

Takstmannen skiver i sin konklusjon i vedlagt tilstandsrapport blant annet at " Konstruksjon fremstår som bra, men overflater må generelt oppgraderes innvendig og utvendig".

Sprosser på vinduer. Varmekabler i stue, på kjøkken, i gangen nede og på det ene vaskerommet. Betongpanner på tak. Takrenner tilkoblet dreneringsrør. Automatsikringer. Offentlig vann og avløp.

Detaljer
 • Eiendommen ligger i nordre bydel, litt bortenfor Udland kirke. Boligen ligger i rolig barnevennlig område uten gjennomgangstrafikk. Barnehage, skole og butikk like ved. Gode bussforbindelser til sentrum, Raglamyr og Norheim. Flotte turområder i skog og mark like ved. Kvalamarka og Djupadalen i lett gangavstand fra boligen.
 • Boligen inneholder i 1. etg. gang med fliser og varmekabler, wc, stor stue med varmekabler, peis, varmepumpe og utgang terrasse på 38 kvm., kjøkken med varmekabler og spiseplass og 2 vaskerom (ett med varmekabler). Loft med gang, loftstue, 3 soverom og bad med badekar og dusjkabinett.
 • Dobbel garasje med stor bod i bakkant og loft som er innredet som kontor.
 • Hekk rundt hagen og plen. Flere Rhododendron og bedd. Asfaltert gårdstun og montert utebelysning.
 • Takstmannen skiver i sin konklusjon i vedlagt tilstandsrapport blant annet at " Konstruksjon fremstår som bra, men overflater må generelt oppgraderes innvendig og utvendig".
Bruksareal per etasje
 1. etasje: 86 kvm. Loft: 56 kvm.
Bygningsinformasjon

Støpt ringmur. Elementpipe. Utvendig trekledning. Betong takstein.

Primærrom
 1. etasje: Gang, wc, stue, kjøkken og 2 vaskerom. Loft: Loftstue, bad og 3 soverom.
Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 08.09.1998. Følgende mangler ble den gang oppgitt som grunn for at det ikke ble utstedt ferdigattest den gang: 1. Det vises til punkt nr. 2 i vedtaket i sak BD 488/97. Dette punkt må være ferdigstilt innen 12.09.1998. Etter denne dato er ikke den midlertidige brukstillatelsen lengre gyldig, dersom arbeidet ikke er utført. Veien skal godkjennes av Driktsavdelingen. 2. Røykvarsler må monteres straks. 3. Brannslukningsutstyr monteres straks. 4. Loft må ferdigstilles Div listing. 5. Pipe pusses over tak. 6. Takvann tilkobles avløp.

Alle punktene er i følge selger utført.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Peis med innsats og varmepumpe i stua. Varmekabler i diverse gulv. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger i nordre bydel, litt bortenfor Udland kirke. Boligen ligger i rolig barnevennlig område uten gjennomgangstrafikk. Barnehage, skole og butikk like ved. Gode bussforbindelser til sentrum, Raglamyr og Norheim. Flotte turområder i skog og mark like ved. Kvalamarka og Djupadalen i lett gangavstand fra boligen.

  Adkomst

  Dersom man ta rinn Austrheimvegen ved Kvalasenteret følger man Austrheimvegen forbi Udlandkirke og kirkegård. Ta så vei til venstre (Såtevegen) i høyre sving. Boligen ligger da på hjørnet og man kjører rundt på baksiden av huset og parkerer der. Boligen er merket med "Til Salgs" skilt.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 65 000,-
  • kr 76 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 566 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 5 599,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk. Disse er lavere enn "normalen" og ny eier må påregne høyere forbruk og avgifter.

  Renovasjon

  kr 2 678,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 493 819,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Det gis fra selger ingen garanti.

  Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges ved fullmektig og at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 13.09.20 og selgers Egenerklæring datert 01.09.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 18. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-20-00297
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.