Bakkevegen 11C

Karmsund
Prisantydning

2 100 000,-

Solgt
 • BRA105㎡
 • EierformAndel
 • Soverom3
 • Byggeår1969
 • Omkostninger7 210,-
 • Totalpris2 618 964,-
 • Felles/mnd4 400,-

Norheim - Tiltalende og innholdsrik rekkehus - Ingen dok.avgift!

Beskrivelse

Velkommen til Bakkevegen 11C, en flott bolig i rekke! Boligen har de siste årene blitt oppgradert med flott nytt laminatgulv og nymalte vegger! I regi av borettslaget er det ny balkong, vindu, kledning og ytterdør fra 2014.

Bod med bi-inngang. Mye plass til oppbevaring her. Boden har en del av de andre rekkehuset gjort om til soverom ved å sette inn vindu. Så det er mulighet for opptil fire soverom (må søkes om).

Gang med sikringsskap. Det er lagt opp kurs til el-bil lader. Lader kan medfølge etter nærmere avtale, konferer megler.

To soverom i denne etasjen. Hovedsoverom i god størrelse. Fra soverommet er det utgang til baksiden av boligen med terrasse og hage. Soverom to i god størrelse med garderobeskap.

Helfliset bad med varmekabler i gulvet. Gulvstående toalett, dusjnisje med dusjvegg i glassbyggerstein og vask i seksjon. Vaskerom i god størrelse med panel i vegg og tak. VVs 200l, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Vaskerommet tilstøter badet og det er derfor mulig å slå rommene sammen.

Opp i andre etasje er det også et soverom. Her med nymalte vegger og nytt gulv. Det er mulighet å lage garderobeløsning i vegg v/trapp. Her var det tidligere bygget køyeseng.

Gjestetoalett med flislagt gulv, gulvstående toalett og vask.

Kjøkken i god størrelse med innredning i god størrelse. Fliser over benkeplate. Integrert stekeovn og frittstående hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

Stue i god størrelse. Store vindusflater i både øst og vest gir en lys og fin atmosfære. Rikelig med plass til større spise- og sittegruppe. Vedovn for naturlig og behagelig oppvarming. Utgang til vestvendt balkong med gode solforhold.

Bygningsinformasjon

Oppsummering av takstmanns tilstandsrapport:

Store eller alvorlige avvik - TG3: Utvendig - Balkonger, terrasser og rom under balkonger Våtrom - Sluk, membran og tettesjikt - Vaskerom

Avvik som kan kreve tiltak - TG2: Utvendig - Dører Innvendig - Overflater Innvendig - Radon Innvendig - Innvendige trapper Innvendig - Innvendige dører Våtrom - Overflater vegger og himling - Bad Våtrom - Overflater gulv - Bad Våtrom - Sluk, membran og tettesjikt - Bad Våtrom - Ventilasjon - Bad Våtrom - Overflater vegger og himling - Vaskerom Våtrom - Overflater Gulv - Vaskerom Spesialrom - Overflater og konstruksjon - Toalettrom Tekniske installasjoner - Elektrisk anlegg Tomteforhold - Drenering

Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak - TG2: Våtrom - Tilliggende konstruksjoner våtrom - Vaskerom Kjøkken - Overflater og innredning - Kjøkken Tekniske installasjoner - Vannledninger Tekniske installasjoner - Avløpsrør Tomteforhold - Utvendige vann- og avløpsledninger

Konstruksjoner som ikke er undersøkt - TG IU: Utvendig - Takkonstruksjon/Loft Våtrom - Tilliggende konstruksjoner våtrom - Bad

Primærrom

Bakkevegen 11C Bruksareal 1. etasje: 53 kvm 2. etasje: 52 kvm Primærrom 1. etasje: 53 kvm Gang, Bi-inngang/bod, bad, to stk soverom og vaskerom. 2. etasje: 52 kvm Gang, stue, kjøkken, soverom og toalettrom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for nybygg av rekkehus, datert 19.05.1970.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vedovn i stuen, ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Rekkehuset har fri og herlig beliggenhet på Norheim. Terrasse på bakkeplan og i hovedetasjen er vendt mot vest. Her kan utsikten nytes med sol til langt på kveld.

  Bakkevegen 11C ligger i Norheimsskogen som er et svært trivelig familieområde. Her bor en i rolige omgivelser med en rekke barnefamilier i nærområde.

  Fra rekkehuset har en kort avstand ned til Oasen Storsenter med en rekke butikker, treningssenter, tannlege og legekontor.

  Ikke langt å gå bort til Nordhuset med både fotball og håndball i de fleste aldersgrupper. Her finner en også Norheim barneskole. Videre gjennom Norheimsskogen kommer en til Vormedal ungdomsskole.

  Adkomst

  Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Boligen ligger i område regulert for boligbebyggelse.

  • kr 2 100 000,- (Prisantydning)
  • 511 754,- andel fellesgjeld pr. dato 21. feb. 2023
  • 2 611 754,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysing pantedokument kr. 480,-
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 480,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.000,-
  • kr 7 210,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 618 964,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 4 400,- Felleskostnader betales pr. mnd. og dekker bla. betjening av andel renter og avdrag på evt felles lån, samt utvendig vedlikehold, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter og kabel-tv/bredbånd.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Plissegardiner medfølger ikke handelen. El-bil lader kan overtas etter nærmere avtale - Konferer megler.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 28.02.2023 og selgers Egenerklæring datert 24.02.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 21. mar. 2023

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01230076
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.