Barkvegen 24, 5535 HAUGESUND

Barkvegen 24

Haugesund
Prisantydning

1 690 000,-

 • BRA69㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår1990
 • Omkostninger50 320,-
 • Totalpris1 740 320,-
 • Felles/mnd750,-

Brakahaug - Flott leilighet med stor terrasse og sentral beliggenhet med utsikt!

Beskrivelse

Leiligheten ligger i første etasje og inneholder entrè/gang, stue med vedovn og terrassedør til vestvendt delvis overbygget terrasse, kjøkken i åpen løsning, 2 soverom, bad og vaskerom.

To stykk utvendig sportsbod (fellesbod).

Entrè/gang med fliser i gulv. Oppheng til yttertøy og downlights i taket.

Lys, trivelig og usjenert stue med Pergo laminat fra 2018 i gulv. Liten vedovn for varme og hygge. Stuen er naturlig 2 delt i spisestue og tv-stue. Store vindusflater sørger for mye lysinnslipp og behagelig utsikt. Boligen er tilknyttet Get (Kabel tv/bredbånd).

Åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenet er oppusset i 2019 med ny benkeplate, stekeovn, induksjonsplate og vask. Villavent vifte. God skap- og benkeplass og fliser over innredning. Frittstående kjøleskap fra 2020.

Bad fra 2012 med fliser og varmekabler i gulv. Baderomsplater på vegg. Dusjnisje, vask i seksjon og gulvstående toalett.

Vaskerom med belegg i gulv. VVS 200L fra 2017. Det er opplegg til vaskemaskin.

To soverom i gode størrelser. Hovedsoverom har plassbygd garderobeskap.

Diverse: -Kjekk beliggenhet. -Gode bussforbindelser. -Leiligheten disponerer den nærmeste parkeringsplassen. -Godt lydisolert imellom leilighetene.

Bygningsinformasjon

Bygget er oppført i tre på betongsokkel og panner på tak.

Primærrom

Gang, 2 stk soverom, bad, vaskerom og stue/kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 13.12.1990.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet, etter styrets godkjenning.

Oppvarming

Vedovn i stue og varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger i attraktivt boligområde på Brakahaug. Gode solforhold. Gangavstand til Raglamyr, barnehage og skole.

  Adkomst

  Fra Esso Raglamyr ta over E 134 og inn til Brakahaug til venstre, ta så første vei til høyre og høyre igjen. Bebyggelsen ligger rett frem. Leilighet nr. 3 i første etasje i østre bygg.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til konsentrert boligbebyggelse.

  • kr 1 690 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Dokumentavgift 42 250,-
  • kr 50 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 740 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 750,- pr. mnd. som dekker forsikring av bygget og GET.

  Kommunale utgifter

  kr 9 477,- pr. 2019. Opplyste kommunale avgifter er fordelt på: Avløp, eiendomsskatt, feiing og vann. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 397 671,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Husordensregler Barkvegen 24: Det skal være ro etter klokken 23:00. Alle må holde orden utvendig og i felles boder. *Klipping av plenene skal deles mellom leilighetene A,B,C og D. Her må dette avtales mellom leilighetene.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 27.08.2020 og selgers Egenerklæring datert 27.08.2020. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 10. mai 2021

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-20-00283
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.