Beitene 1, 5516 HAUGESUND

Beitene 1

Haugesund
Prisantydning

1 320 000,-

Solgt
 • BRA56㎡
 • EierformAndel
 • Soverom1
 • Byggeår1973
 • Omkostninger9 257,-
 • Totalpris1 329 257,-
 • Felles/mnd2 479,-

Nordre bydel - strøken andelsleilighet i 1. etasje - Stor vestvendt altan - grønne omgivelser - Lave felleskostnader.

Beskrivelse

Gang, bad, soverom, kontor, stue og kjøkken. Terrasse. Bod med inngang fra felles areal.

Takstmannen oppsummerer: Lys og fin leilighet som er vesentlig oppgradert etter byggeår. Kjøkken og bad fremstår i stor grad som nytt og er trolig fra 2010-2015. Det er ingen vesentlige anmerkninger, men 1 soverom har lite vindu og dette gir mindre dagslys enn anbefalt. (Dette rommet benyttes som kontor). Normalt vedlikehold må generelt forventes av leiligheten. Oppgradering er tilpasset datidens byggeskikk og bygget må generelt ikke forveksles dagens standard. Se forøvrig vedlagte Våtromsrapport for mer info.

Selger opplyser om: El-skap med automatsikringer i oppgangen. Det er et lite hakk i emaljen på vasken. Sent sommer 2019 ble terrassen bygget ut. Dragere under terrassen er montert med bistand fra snekker. Utbyggingen er godkjent av styret i borettslaget. Juli 2017 ble det installer varmepumpe fra AC‐senteret. Det var service april 2019. I 2017 ble taket i stuen lydisolert ved at det ble montert lydbøyler, så gips og takplater. Senket ca 4-6 cm. Se forøvrig vedlagte egenerklæring for mer utfyllende info.

Detaljer

Strøken andelsleilighet i korsdelt firemannsbolig, beliggende i populært og etablert boligområde i nordre bydel. Veldrevet borettslag uten fellesgjeld. Inneholder gang, stort, helfliset bad/vaskerom med varmekabler, downlights og vifte. Vegghengt WC, dusjhjørne, servant/-skap, vaskemaskin, varmtvannsbereder. Praktisk kontor. Soverom med skyvedørsgarderobe. Stue med utgang stor altan mot vest. Altibox TV/internett. Skyvedør til kjøkken, som har moderne innredning, hvitevarer inkl. komfyr i høyskap. Spiseplass og nyere varmepumpe. Skyvedør til stue. Bod og el-skap i oppgangen. Gode parkeringsforhold på borettslagets grunn. Flotte friarealer og lekeplass. Gangavstand til barnehage, Gard skole, Coop nærbutikk, Kvala senter og videre til sentrum, samt busstopp, turområder og badeplass i Vangen.

Bygningsinformasjon

Korsdelt firemannsbolig antas oppført på ringmur/støpt såle, trekonstruksjon med plater/trekledning og panner på tak. Doble vinduer. Dagens planløsning avviker noe fra mottatte bygningstegninger.

Primærrom

Gang, bad, soverom, kontor, stue og kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 22.02.1978.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Flotte friarealer og lekeplass. Gangavstand til barnehage, skole, nærbutikk og videre til sentrum, samt busstopp, turområder og badeplass.

  Adkomst

  Fra Haugesund sentrum kjør retning nordover, ta til høyre i rundkjøring ved Coop Kvala ta deretter første til høyre. Følg vegen rett frem og ta til venstre i neste kryss - Steinsnesvegen. Beitene er så første veg inn til høyre. Nr 1 er første eiendom på høyre side.

  Regulering

  Ligger i område regulert til boligformål iht RL885 og 1202. Plan og bestemmelser kan fås hos megler.

  • kr 1 320 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 4 300,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett 3 747,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • kr 9 257,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 329 257,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 2 479,- Kommunale avgifter, renovasjon, husforsikring. Kollektivt tilknyttet Haugland Kraft med Altibox TV Basis. Kommunale avgifter for vann/avløp faktureres i tillegg etter forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Hvitevarer; koketopp, komfyr i høyskap, oppvaskmaskin, kjøl/fryseskap og vaskemaskin medfølger i handelen. Det gis av selger ingen garanti på disse. I tillegg medfølger hengslet spisebord på kjøkken, veggfeste til TV, samt også frittstående skap på soverommet.

  Det foreligger ikke energimerke, men selger opplyser om følgende strømforbruk: 2019: 5401kWh og 2020: 7550kWh.

  Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 5 hverdager etter at HAUBO har publisert oppdraget for medlemmene. Om forkjøpsrett ønskes benyttet, må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er en forutsetning for handelen at forkjøpsretten ikke benyttes.

  Det er videre en forutsetning at kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo.

  Konferer megler ang. regler for dyrehold.

  Borettslaget har 1. prioritets pant (utinglyst) for forfalte felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at evt. fellesgjeld i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

  Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 21.02.2021 og selgers Egenerklæring datert 17.02.2021. Videre vedtekter og ordensregler, samt opprinnelig plantegning. Megler har fra borettslaget innhentet innkalling og protokoll fra generalforsamling, årsregnskap og -melding, regler for dyrehold, info om sikringsordning mv. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med informasjonen. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 5. mai 2021

 • Ansvarlig megler: Niels Chr. Hald
 • Oppdragsnummer: 1-21-00057
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.