Bekkefaret 6

Edland
Prisantydning

4 990 000,-

Solgt
 • BRA105㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2016
 • Omkostninger138 480,-
 • Totalpris5 128 480,-

Stor familiehytte med 3 (5) soverom - Like nedenfor skitrekket

Beskrivelse

2 flotte bad og fint kjøkken m/integrerte hvitevarer. Fliser i gang og 2 bad m/varmekabler. Fine gulv og tiltalende bruk av behandlet panel på vegg, dels villmarkspanel i stuen. Skikkelig fin og lun hytte, meget koselig.

Detaljer

Hovedetasje: entrè, gang, bod, teknisk rom, 3 soverom, 2 bad hvorav ett med badstue, stue og kjøkken. En redskapsbod m/dør innenfra også. Loftsetasjen inneholder 2 soverom, loftstue og 2 stk sovealkover. Lav takhøyde på 1.89 så arealet er ikke medtatt i opplyst areal.

Bygningsinformasjon

Hytten er oppført i bindingsverk på støpt såle/grunnmur. Taket er tekket med torv og det er doble vinduer.

Innredning på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. I tegninger er loft godkjent som 2 stk. loftsrom.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 105 kvm 2. etasje: 0 kvm Primærrom 1. etasje: 99 kvm Gang, 3 soverom, 2 stk bad, badstue, stue og kjøkken. 2. etasje: 0 kvm

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 22.12.16.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende hytte som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig kloakk via private stikkledninger. Privat vannverk. Vannavgift på bekkefaret 6 er kr 3625,- pr år.

 • Beliggenhet

  Hytten ligger praktisk til, enkel adkomst hele året like nedenfor skitrekket og lysløypen

  Adkomst

  Fra E-134 ta opp mot Haukelifjell Skisenter. Ta til høyre v/skilt Bekkefaret. Fortsett litt og kjør opp til venstre. Hytten ligger øverst.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til fritidsformål. Det er utarbeidet detaljregulering for området som viser konsentrert bebyggelse i det ubebygde arealet fra skisenteret og ned til E-134. Se vedlagt kart. Det må påregnes fremtidig bebyggelse i dette området men ingen hyttebygging til sjenanse foran denne hytten.

  • kr 4 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(vagfri) kr. 12.400,-
  • kr 138 480,- (Omkostninger totalt)
  • kr 5 128 480,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 7 164,- pr. 2021. Gjelder for avløp, feiing og renovasjon. Det er fire terminer pr år. Privat vannavgift kommer i tillegg på kr 3625 pr år.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 50% av markedsverdi.

 • Diverse

  Kjøper må undertegne egenerklæring om konsesjonsfrihet. Dette gjelder alle eiendommer i Vinje kommune.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 09.09.22 og selgers Egenerklæring datert 25.08.22. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 22. mar. 2023

 • Ansvarlig megler: Hugo Wee
 • Oppdragsnummer: 01230081
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.