Bergvegen 7, 4270 KARMØY

Bergvegen 7

Karmøy
Prisantydning

4 750 000,-

 • BRA181㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår2016
 • Omkostninger129 820,-
 • Totalpris4 879 820,-

ÅKREHAMN- Lekker nyere enebolig over to plan - Høy standard - 4 soverom - 3 bad - Ferdig planert tomt!

Beskrivelse

Enebolig over to plan.

Første etasje inneholder entrè/ hall, vaskerom med egen utgang, bad, soverom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Utgang til uteområde fra kjøkken.

Andre etasje inneholder gang, to soverom, bad, hovedsoverom med walk- in garderobe og eget bad.

Eneboligen holder høy standard, og de fleste rom er oppgraderte utover de kvalitetene boligen opprinnelig ble levert med.

Kjøkken: Boligen har et lekkert beiset eikekjøkken fra Sigdal. Kjøkkeninnredningen inneholder integrert kjøleskap, kombinert micro/ stekeovn, kombinert damp/ stekeovn, kaffemaskin og platetopp. I tillegg har kjøkkenet ventilator i tak, 6 soner på stekeplaten og blandebatteri med sensor. Vitrineskap er en del av kjøkkeninnredningen og vil medfølge. Utgang til uteområdet.

Stuen: Stuen er i åpen løsning til kjøkkenet og har mulighet for flere sittegrupper. Boligens store vindusflater gir godt med lysinnslipp i både stuen og kjøkkenet. Lagt opp til både Altibox og Get.

Bad: Boligen har totalt tre bad. Badet i første etasje er helfliset og inneholder vegghengt toalett, vask i seksjon og dusjhjørne. Innredning fra Foss bad. Det ene badet i andre etasje er også helfliset, har innredning fra Foss bad og inneholder vegghengt wc, dusjhjørne og vask i seksjon. Dette badet har store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys. Boligens tredje bad er i forbindelse med hovedsoverom og walk- in garderoben og fremstår som svært innbydende. Badet er helfliset, har en stor vask i seksjon, hurricane badekar, dusjnisje med innfelte hyller, vegghengt Aqua- Cleen toalett (spyl/føn og varme i setet), samt innfelte hyller i vegg.

Vaskerom: I første etasje finnes et romslig vaskerom med egen utgang til uteområdet. Vaskerommet har en lekker innredning, og vaskemaskin samt tørketrommel er plassert inne i høyskap. Gode muligheter for oppbevaring.

Soverom: Det finnes ett soverom i første etasje, samt tre soverom i andre etasje. Soverommene er romslige, og hovedsoverommet har inngang til walk- in garderobe og eget bad.

Diverse: Det er laminat på de fleste gulv (ikke våtrom). Vannbåren varme i hele boligen. Listefrie overganger mellom vegg og tak. Spotlights i alle rom.

Bruksareal per etasje

Første etasje: 101 kvm Andre etasje: 80 kvm

Bygningsinformasjon

Forstøtningsmurer av betong rundt det meste av tomten. Gulv av betong. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med trepanel. Saltak oppført i trekonstruksjon. Laminerte dragere og sperr. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger bygningstegninger av fasade og planløsning datert 2015.

Boligen fikk igangsettingstillatelse oktober 2015 og fikk ferdigattest november 2016.

Primærrom

Første etasje: Hall, vaskerom, bad, stue/ kjøkken og soverom. Andre etasje: Gang, to soverom, soverom med walk- in garderobe samt to bad.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg enebolig datert 31.10.2016.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vannbåren varme i alle gulv. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger fint til på Tjøsvoll Øst. Et barnevennlig felt med kort avstand til de fleste fasiliteter, blant annet flotte turløyper, barnehage, skoler, Amfi- senteret og sentrum.

  Adkomst

  Ta av mot Tostemvegen i rundkjøringen ved Amfi- senteret. Bergvegen kommer på høyre side et par hundre meter etter Espira Barnehage.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 4 750 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 118 750,-
  • kr 129 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 879 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 14 959,- pr. 2019. De kommunale avgiftene gjelder her avløp, eiendomsskatt, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 819 022,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 11.05.2020 og selgers Egenerklæring datert 18.05.2020. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00100
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse