Beryllvegen 27A

Haugesund
Prisantydning

1 750 000,-

Solgt
 • BRA66㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2002
 • Omkostninger51 400,-
 • Totalpris1 801 400,-
 • Felles/mnd2 361,-

Nordre bydel - Praktisk leilighet i første etasje - 2 soverom - Bad modernisert 2023/24!

Beskrivelse

Lys og pen stue med åpen løsning inn mot kjøkken. Lyse overflater, parkett på gulv og utgang til terrasse. Kjøkkeninnredning med hvite fronter, godt med oppbevaringsplass. Hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

Stort og romslig bad. Badet er nettopp ferdigstilt med nytt vegghengt toalett, nytt dusjkabinett, ny baderomsinnredning. Flotte 60x60 gulvfliser, samt lyse fine fliser på vegg. God plass til vaskemaskin. Bod vegg-i vegg med bad.

Leiligheten har to soverom, begge i gode størrelser med lyse farger på vegg og parkett på gulvet. Garderobeskap på begge soverom.

Stor og solrik terrasse med begrenset innsyn, på grunn av hekk ut mot parkering. Her kan man sitte og nyte tilværelsen tilnærmet helt usjenert. Terrassen er også delvis overbygget.

Leiligheten er nymalt. Sentralstøvsuger.

God oppbevaringsplass i egen sportsbod på ca 5 kvm like utenfor leiligheten. Fast parkering og romslig gjesteparkering.

Bygningsinformasjon

Oppsummering av avvik fra takstmanns tilstandsrapport (Merk at det er anbefalt at alle interessenter leser tilstandsrapporten i sin helhet før visning): STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK - TG3: Tekniske installasjoner - Branntekniske forhold

AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK - TG2: Utvendig - Balkonger, terrasser og rom under balkonger Innvendig - Overflater Våtrom - Etasje - Bad - Sluk, membran og tettesjikt Tekniske installasjoner - Avløpsrør Tekniske installasjoner - Elektrisk anlegg

AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK - TG2: Utvendig - Vinduer Utvendig - Dører Innvendig - Radon Våtrom - Etasje - Bad - Overflater gulv Kjøkken - Etasje - Stue/kjøkken - Overflater og innredning Tekniske installasjoner - Vannledninger Tekniske installasjoner - Varmtvannstank

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest vedr. nybygg av rekkehus, kjedehus og småhus datert 15.01.2003.

Adgang til utleie

En seksjonseier har rett til å leie ut sin seksjon, men leier må godkjennes av styret. Godkjenning kan bare nektes dersom det er saklig grunn til det.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Det er pipeløp i boligen og anledning å sette inn vedovn. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Beryllvegen 27A har flott beliggenhet i nordre bydel. På terrasse kan en nyte solrike dager på terrassen vendt mot vest gir gode solforhold fra tidlig dag til utpå kvelden. I nordre bydel og i Beryllvegen 27A bor en i ett svært barne- og familievennlig område. Et boligområde med barn i alle aldersgrupper. Fra leiligheten er det ca. 800m i luftlinje til Austrheim barneskole, skoleveien er trygg med gangbro over hovedveien. En har enda kortere avstand til butikk, frisør, apotek og ikke minst barnehager. Med andre ord et meget familievennlig område.

  Adkomst

  Ved fellesvisning vil det bli skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt utenfor leiligheten.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 750 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.400,-
  • kr 51 400,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 801 400,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 2 361,- Felleskostnader betales pr. mnd. og inkluderer bla. felles bygningsforsikring, avsetning til diverse utvendig vedlikehold og kollektivt tilknyttet Haugaland Kraft med Altibox.

  Kommunale utgifter

  kr 10 521,- pr. 2023. Opplyste kommunale avgifter inneholder vann, avløp og eiendomsskatt. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk. I tillegg kommer renovasjon til HIM på kr. 3411,- pr. år.

 • Diverse

  Terrassedøren lar seg kun åpne fra innsiden.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 07.02.2024 og selgers Egenerklæring datert 12.02.2024. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 30. mai 2024

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01240042
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.