Beryllvegen 32 A, 5516 HAUGESUND

Beryllvegen 32 A

Haugesund
Prisantydning

1 475 000,-

 • BRA60㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår2002
 • Omkostninger47 945,-
 • Totalpris1 522 945,-
 • Felles/mnd1 999,-

Bleikemyr - Lys og pen 3-roms selveierleilighet i trappefri 1. etasje. Stor solrik terrasse

Beskrivelse

Praktisk og lettstelt 3-roms leilighet med flott beliggenhet i trappefri 1. etasje. Inneholder vindfang, romslig hall med garderobeplass. Innvendig bod/vaskerom. 2 gode soverom hvorav det ene med god skapplass. Bad/wc med belegg på gulv og plater på vegger. Dusjkabinett, dobbel vask og opplegg for vaskemaskin. Åpen stue - kjøkkenløsning. God plass for sofagruppe og spisestue. Utgang til terrasse med gode solforhold. Kjøkken med pen hvit innredning med god skap og benkeplass. Det er i tillegg en utvendig sportsbod.

Bygningsinformasjon

Leilighetsbygg oppført i tre og mur. Taket er tekket med panner og det er doble vinduer.

Primærrom
 1. etasje: Gang, soverom x2, vaskerom, bad og stue/kjøkken.
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 10.12.2002

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Fin beliggenhet i etablert og barnevennlig boligområde i nordre bydel. Kort avstand til bl.a barnehager, butikk, skoler, kjøpesenter og flotte turterreng.

  Adkomst

  Ta av Tittelsnesvegen inn Austreimsvegen og kjør forbi Statoil på Kvala og Udland kirke. Ta av fra Austrheimsvegen inn Udlandsvegen til venstre. Følg denne og ta til høyre inn Stallvegen. Forsett litt innover og ta til venstre inn i Beryllvegen. Leiligheten ligger da i bygget rett fram.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 475 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 36 875,-
  • kr 47 945,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 522 945,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 999,- Felleskostnaden inkluderer utvendig forsikring og Altibox.

  Kommunale utgifter

  kr 8 163,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 433 349,- for 2019 Ligningsverdi er utregnet fra skatteetatens nettsider med oppgitt areal som grunnlag. Ligningsverdi kan avvike dersom eier har innberettet et annet areal på eiendommen. Ligningsverdi skal uansett ikke overstige 30% av eiendommen markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Våtrom rapport datert 07.11.2019 og selgers Egenerklæring datert 23.09.2020. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 2-20-00178
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.