Beryllvegen 6 B, 5516 HAUGESUND

Beryllvegen 6 B

Haugesund
Prisantydning

1 490 000,-

 • BRA61㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2002
 • Omkostninger45 320,-
 • Totalpris1 535 320,-
 • Felles/mnd1 200,-

Innflytningsklar leilighet - 2 soverom - God standard med bad fra 2015 - Terrasse med gode solforhold!

Beskrivelse

I 2. etasje: Gang, bod, bad, 2 soverom og åpen kjøkken/stueløsning. I tillegg utvendig bod og stort lagringsloft over leiligheten.

Nydelig, helfliset bad med grå fliser på gulv og hvite fliser på vegg. I gulvet er det varmekabler. Flott baderomsinnredning, sideskap, dusjhjørne med to glassdører, toalett, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Varmtvannstank.

Romslig hovedsoverom med plass til nattbord og dobbeltseng. Det er to garderobeskap i rommet. Bod er innredet som garderoberom/oppbevaringsrom med oppheng for yttertøy og plass til en rekke sko.

Luftig stue med plass til både sofa og spisebord. Utgang til solrik terrasse med et areal på rett under 8 kvm. Flott kjøkken med fliser over komfyr og med medfølgende oppvaskmaskin og komfyr.

Oppgang fra gang til lagringsloft med ca. 1,7 m takhøyde på midten av loftet (det høyeste punktet).

 • Leilighetsbygg og leiligheten er oppført i 2002.
 • En nyere leilighet som holder god standard.
 • Innredet med tidsriktige og lyse fargevalg.
 • Parkett i alle rom utenom stue og kjøkken.
 • Bad med nye fliser, innredning og dusj fra 2015.
 • Flott kjøkken med medfølgende komfyr/oppvaskmaskin.
 • Gang og barnerom ble malt i 2018.
 • Det er sikringsskap med automatsikringer.
 • Rør-i-rør system med skap bak tørketrommel.
 • Innlagt tv og internett fra Haugaland kraft og Altibox.
Detaljer

Innbydende leilighet i fri og solrik 2. etasje. Inneholder gang, bod, stort lagringsloft, bad, 2 soverom og åpen kjøkken/stueløsning. I tillegg utvendig bod og fast parkeringsplass. Bygget i 2002, videre oppgradert og holder god standard. Tidsriktige fargevalg, flott kjøkken og oppusset, nydelig bad fra 2015. Attraktivt, familievennlig område i nordre bydel.

Velkommen på visning av Beryllvegen 6B!

Bruksareal per etasje
 1. etasje: 61 kvm.
 2. etasje: Utvendig bod 4 kvm.
Bygningsinformasjon

Bolig trolig oppført i bindingsverk i tre på støpt såle/ringmur. Taket er tekket med panner og det er doble vinduer.

Primærrom

Gang, bad, stue/kjøkken og soverom x2.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 14.03.2002.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmekabler på bad.

Ellers elektrisk oppvarming.

I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Beryllvegen 6B har flott beliggenhet i nordre bydel. På terrasse i fri andre etasje kan en nyte solrike dager på terrassen vendt mot sør gir gode solforhold fra tidlig dag til utpå kvelden.

  I nordre bydel og i Beryllvegen 6B bor en i ett svært barne- og familievennlig område. Et boligområde med barn i alle aldersgrupper. Fra leiligheten er det ca. 800 m i luftlinje til Austrheim barneskole, skoleveien er trygg med gangbro over hovedveien. En har enda kortere avstand til butikk, frisør, gatekjøkken og ikke minst barnehager. Med andre ord et meget familievennlig område.

  Ønsker en familien å gå tur i naturen eller en rett og slett ønsker treningsmuligheter i nærområde. Kan nordre bydel by på en rekke flotte i turområde i umiddelbar nærhet. Kattanakk ligger ikke langt i fra hvor en kan gå videre inn i Djupadalen og opp Steinsfjellet om ønskelig. Vangen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading m/stupebrett i de fleste høyder eller en kan ta med barna og mate fuglene i Skeisvatnet.

  Videre fra Austrheim barneskole har en trygg skolevei gjennom friområde til Haraldsvang ungdomsskole og flere videregående skoler i Haugesund. Her finner en også alle aktivitets mulighetene rundt Haraldsvang. Med sportsklubber som Djerv 1919, Haugar og Vard skal det ikke stå på fasilitetene eller tilbudet. Videre kan område by på flere treningssentre, klatrehall, svømmehall, turnhall og ishall.

  Adkomst

  Fra Statoil beninstasjon følg Austrheimsvegen i østelig retning. Når en passerer Udland kirke på venstre side av veien ta første vei til venstre. Følg veien og ta andre vei til høyre. En vil da først få to eneboliger på venstre hånd, deretter vil en få leilighetskomplekset på venstre side av veien. Leiligheten ligger som første leilighet i 2. etasje.

  Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Dokumentavgift 37 250,-
  • kr 45 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 535 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 200,- pr. mnd. som dekker byggforsikring, forretningsfører og avsetning til vedlikehold.

  Kommunale utgifter

  kr 6 704,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 678,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 414 113,- for 2017 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse
  • Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.
  • Komfyr og oppvaskmaskin medfølger i handelen.
  • Oppussing bad er utført av pensjonert fliselegger iflg. tidligere egenerklæring, det gis ingen garanti.
  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Våtromsrapport datert 29.09.20 og selgers Egenerklæring datert 30.09.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 7. jan. 2021

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-20-00317
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse