Bjørkeli 12, 5560 TYSVÆR

Bjørkeli 12

Tysvær
Prisantydning

3 290 000,-

 • BRA166㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår2013
 • Omkostninger93 320,-
 • Totalpris3 383 320,-

Familiebolig (byggeår 2013) på Hinderåvåg med 4 soverom - Dobbel garasje - God standard

Beskrivelse

Enebolig med 4 soverom i familievennlige Hinderåvåg med kort avstand til skole, idrettsanlegg, dagligvarebutikk og båthavnen. Boligen har 2 stuer, 2 bad og holder en god standard fra byggeåret 2013. Utvendig er det dobbel garasje med 2 porter. Hovedetasjen har trappefri adkomst og i denne etasjen har en alt en trenger for en tilværelse med alt på ett plan. Hinderåvåg ligger i naturskjønne omgivelser og har kort kjøreavstand til Nedstrand.

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom:

 1. Etasje: Entrè, gang, stue, 3 soverom og bad. Teknisk rom.

 2. Etasje: Stue/kjøkken, bad og hovedsoverom med garderobe.

Utendørs: dobbel garasje.

Kryploft.

Stor stue med plass til spisebord og tv-stue.

Klassisk hvitt kjøkken med profilerte fronter. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: platetopp, oppvaskmaskin og stekeovn. Stort side-by-side kjøleskap medfølger.

Hovedbadet har fliser på gulv og vegger. Stort dusjhjørne. Badet nede har fliser på gulv og plater på vegger. Dusjhjørne og opplegg til vaskemaskin. Begge bad har varmekabler i gulv.

Bruksareal per etasje
 1. etasje: 82 kvm
 2. etasje: 84 kvm
Bygningsinformasjon

Kledning av tre. Panner på tak. Støpt såle grunnmur.

Primærrom
 1. etasje: Entre, kjellerstue, gang, bad og soverom x 3 stk. 2.etasje: Entre, stue/kjøkken, bad og soverom (m/ garderobe).
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på enebolig med garasje datert 19.05.15

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Vedovn i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  På Hinderåvåg er det blant annet butikk, skole, kirke idrettsanlegg, klubbhus, fotballstadion og klatrepark. Fin beliggenhet for barnefamilien. Det er 3 km til Nedstrand.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål. Nabotomt ligger i samme reguleringsplan og det er omsøkt bygg på denne tomt.

  • kr 3 290 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 82 250,-
  • kr 93 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 383 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 9 592,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 678,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 11.05.20 og selgers Egenerklæring datert 11.05.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 10. feb. 2021

 • Ansvarlig megler: Lars Frøyland
 • Oppdragsnummer: 1-20-00160
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.