Bjørgevegen 119C

Torvastad
Prisantydning

1 790 000,-

Solgt
 • BRA75㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2006
 • Omkostninger54 580,-
 • Totalpris1 844 580,-
 • Felles/mnd1 600,-

Tiltalende leilighet på Torvastad - 2 soverom, bad og vaskerom - Pent kjøkken - Sportsbod og loft!

Beskrivelse

Vindfang med god plass for oppbevaring av yttertøy , fører videre til gang. Her er det parkett på gulv, malte overflater. Leiligheten har to soverom, hvor av hoved-soverom er av god størrelse, med gode muligheter for oppbevaring. Begge disse rom med malte overflater og parkett på gulv.

Full-fliset bad med varmekabler i gulv. Eget vaskerom/innvendig bod like ved bad. I denne boden er det sluk i gulv.

Stor stue med åpen løsning inn til kjøkken. Praktisk og areleffektiv løsning. Lyse fronter på kjøkkeninnredning. I stue/kjøkken er det parkett på gulv, delikate fargevalg på vegger, og store vindusflater i begge ender av rommet. Dette gir en meget god romfølelse. Det er også utgang fra stuen til en kjekk terrasse, med begrenset innsyn. Det er innlagt fiber fra Altibox i leiligheten.

Sportsbod med god takhøyde like utenfor ytterdør, i tillegg til romslig loft. Her kan man lagre og sette vekk mye!

Detaljer

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Vindfang, gang, bad, vaskerom, 2 soverom og stue/kjøkken. God lagringsplass på loft og utvendig sportbod.

Bygningsinformasjon

Bolig i andre etasje i firemannsbolig. Oppført i trekonstruksjon utvendig kledt med trepanel. Saltak tekket med betongpanner.

Følgende avvik som kan kreve tiltak TG 2: Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Terskel ved dusjen hindrer vannsøl på gulvet fra å renne til sluk.

Primærrom

Primærrom 2. etasje: 77 kvm Entré , gang , 2 soverom , vaskerom/tekniskrom , bad og stue/kjøkken

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Det er lagt opp til mulighet for gass.

 • Beliggenhet

  Fin beliggenhet i meget rolige og populære omgivelser på Storasundfeltet på Torvastad. Området er perfekt for barnefamilier, med barnehage, nye Torvastad skole og kultursenter, idrettsanlegg, frisør og lekeplasser like i nærheten. Dagligvarebutikk finner man også bare en kort spasertur unna. Benytt deg også av fantastiske turmuligheter i naturskjønne omgivelser i Bjørgene, som også har lysløype.

  Regulering

  Eiendommen ligger i området regulert til boligformål.

  • kr 1 790 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 54 580,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 844 580,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 600,- Fellesforsikringbygg og avsetning til diverse vedlikehold. Selger informerer at sameie skal skifte hoveddør til leilighetene.

  Kommunale utgifter

  kr 10 986,- pr. 2022. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Ligningsverdi

  kr 430 331,- for 2021 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 15.03.23  og selgers Egenerklæring datert 15.03.23 . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 31. mai 2023

 • Ansvarlig megler: Aud Mona Are Aase
 • Oppdragsnummer: 01230101
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.