Blåbærvegen 11A

Haugesund
Prisantydning

890 000,-

Solgt
 • BRA53㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår2005
 • Omkostninger11 641,-
 • Totalpris1 345 812,-
 • Felles/mnd5 777,-

Skåredalen - Praktisk 3-roms leilighet tett på naturen - Nytt bad 2022 - Ingen dok.avgift!

Beskrivelse

Leilighet i tomannsbolig med utvendig sportsbod. Beliggende i 1.etasje med utgang til terrasse og usjenert gressplen. Leiligheten inneholder gang, to soverom, bad og stue/kjøkken i åpen løsning.

Flislagt gang med plass til yttertøyet. Sikringsskap med automatsikringer.

Stue er i åpen løsning med kjøkkenet og gir en intim og fin atmosfære. Stuen har store vindusflater som gir godt med lysinnslipp. Utgang til terrasse. Godt med skap og benkeplass i kjøkkeninnredning. Praktiske hyller montert på vegg over vindu.

Flott nytt bad (2022) med ny dusjnisje, baderomsmøbler med vask og speilskap. Det er vegghengt toalett og opplegg til vaskemaskin. Nytt baderomsvinyl på gulvet og på veggene. Varmekabler.

To soverom, begge i gode størrelser. Garderobeskap og skyvedørsgarderobe.

Utvendig er det en sportsbod på ca. 5kvm.

Bygningsinformasjon

Oppsummering av avvik hentet fra takstmanns tilstandsrapport: (Det er anbefalt at alle interessenter leser tilstandsrapporten i sin helhet før visning). AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK - TG2: Utvendig - Veggkonstruksjon Utvendig - Vinduer Tekniske installasjoner - Vannledninger Tekniske installasjoner - Elektrisk anlegg Tomteforhold - Drenering Tomteforhold -Terrengforhold

AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK - TG2: Utvendig - Dører Utvendig - Balkonger, terrasser og rom under balkonger Innvendig - Radon Våtrom - Etasje - Bad - Ventilasjon Tomteforhold - Utvendige vann- og avløpsledninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest vedr. nybygg av 8 bygninger med 15 leiligheter, datert 13.02.2006.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Fra Skjoldavegen i Skåredalen, ta opp Steinsfjellet, ta første til venstre(Blåbærvegen), ta så til høyre, 11A ligger som nr.2 på venstre siden.

  Adkomst

  Eiendommen ligger i et veletablert og barnevennlig område. Kun 50 meter til tursti rundt Eivindsvatnet og 200 meter til badebrygge. Kort vei til busstopp, matbutikk, flere barnehager og barne & ungdomsskole

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 890 000,- (Prisantydning)
  • 444 171,- andel fellesgjeld pr. dato 31. jan. 2024
  • 1 334 171,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 500,-
  • Gebyr avklaring forkjøpsrett kr. 3 991,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.400,-
  • kr 11 641,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 345 812,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 5 777,- Felleskostnader betales pr. mnd. og dekker bla. betjening av andel renter og avdrag på evt felles lån, samt utvendig vedlikehold, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter og diverse driftsutgifter.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Større møbler kan overtas etter nærmere avtale.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 07.02.2024 og selgers Egenerklæring datert 31.01.2024. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 8. apr. 2024

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01240056
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.