Blåbærvegen 29

Karmøy
Prisantydning

2 390 000,-

 • BRA169㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår1978
 • Omkostninger73 570,-
 • Totalpris2 463 570,-

Åkrehamn - Innholdsrik enebolig i sentralt i Grindhaugfeltet. Meget barnevennlig.

Beskrivelse

Praktisk og innholdsrik enebolig. Inneholder entre/gang, bad/wc med dusjkabinett. Innholdsrikt kjøkken med god skap og benkeplass. Oppvaskmaskin. Derlvis åpen løsning mot stuen. Stor stue med god plass for sofagruppe og spisestue. Flott peisovn. Utgang til stor solrik terrasse. Husets andre etasje består av mellomgang, bad/wc og 3 gode soverom. Kjeller inneholder soverom, kjellerstue, vaskerom og disponible rom.

Bruksareal per etasje

Bra kjeller: 59 kvm Bra 1. etasje: 64 kvm Bra 2. etasje: 46 kvm

I tillegg kommer anneks på 29 kvm

Bygningsinformasjon

Boligen er trolig oppført med grunnmur av betong. Bindingsverk veggkonstruksjon i tre. Tak tekket med betongpanner.

Av mottatt tegninger fra kommunen ser det ut til at det ikke er søkt eller godkjent om bygging av takoverbygg ved inngangsparti. Heller ikke ominnredning av hobbyrom i kjeller til kjellerstue og soverom eller garasjen som er ombygget til anneks. Disse rom er derfor ikke godkjent til dagens bruk(rom for varig opphold).

Takstmann har i sin rapport gitt TG3 (Store eller alvorlige avvik) på følgende: Vinduer, påvist råteskader. Etasjeskiller, høydeforskjell. Bad og vaskerom, må renoveres. Ventilasjon, flere rom mangler ventiler. Branntekniske forhold. Røykvarslere er koblet mot Haugaland kraft og krever abonnement. Av TG2 (Avvik som kan kreve tiltak) kan nevnes taktekking, utvendige dører, drenering. Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport.

Primærrom

P-rom utgjør entre/gang, bad/wc, kjøkken og stue i 1. etasje. Gang, 3 soverom og bad/wc i 2. etasje. Gang, vaskerom, hobbyrom og soverom i kjeller.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 18.04.1978. For å kunne utarbeide ferdigattest manglet rekkverk utetrapp, støp av utvendig kjellertrapp med rekkverk og vaskerom ventileres over tak eller via veggvifte. Dette skal være utført innen 01.11.1978.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Peisovn og varmepumpe i stuen. For øvrig elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral og flott beliggenhet i barnevennlig og etablert område. Kort avstand til alt en trenger som bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, Åkrasanden, flotte turområder og sentrum.

  Adkomst

  Følg RV-47 sørover og ta til venstre i rundkjøringen like etter ungdomsskolen i Åkrehamn inn på Grindhaugvegen. Ta deretter første veg til høyre inn på Engvegen. Ta 2.veg til venstre inn på Mosbronvegen og deretter første veg til venstre inn på Grasvegen. Ta så første veg til venstre inn på Blåbærvegen. Følg vegen og boligen kommer på venstre side.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 390 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 12 400,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 59 750,-
  • kr 73 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 463 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 13 378,- pr. 2021. Det er fire terminer pr år.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 528 659,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Frittstående hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke anledning å tegne boligselgerforsikring.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 20.10.2022. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 15. nov. 2022

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 2-22-00010
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.