Blåbærvegen 9A

Haugesund
Prisantydning

790 000,-

Solgt
 • BRA50㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår2005
 • Omkostninger6 960,-
 • Totalpris1 260 217,-
 • Felles/mnd5 279,-

Skåredalen - Praktisk 3-roms leilighet tett på naturen - Ingen dok.avgift!

Beskrivelse

Leilighet i tomannsbolig med utvendig sportsbod. Beliggende i 1.etasje med utgang til terrasse og stor usjenert gressplen. Leiligheten inneholder gang, to soverom, bad og stue/kjøkken i åpen løsning.

Flislagt gang med plass til yttertøyet. Sikringsskap med automatsikringer.

Stue er i åpen løsning med kjøkkenet og gir en intim og fin atmosfære. Stuen har store vindusflater som gir godt med lysinnslipp. Utgang til stor terrasse. Mye skap og benkeplass i kjøkkeninnredning. Frittstående kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

Bad med belegg og tapet i overflater. Vegghengt toalett, dusjnisje, vask i benkeplate og opplegg til vaskemaskin. Det er også brannslange her.

To soverom, begge i gode størrelser. Garderobeskap.

Utvendig er det en sportsbod på ca. 5kvm.

Bygningsinformasjon

Oppsummering takstmanns tilstandsrapport: Store eller alvorlige avvik - TG3: Kjøkken - avtrekk: Vifte trekker ikke på befaring.

Avvik som kan kreve tiltak - TG2: Innvendig - radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Våtrom - sanitærutstyr og innredning - bad: Det er benkeplate i treverk. Denne har noe overflate skader. Tekniske installasjoner - vannledning: Rørkursene på rør-i-rør system på vannledninger er ikke merket. Tekniske installasjoner - elektrisk anlegg: Takstmann har ikke utdanning innen elektrisk og undersøkelse er derfor begrenset.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 50 kvm Primærrom 1. etasje: 50 kvm Entré, stue/kjøkken, 2 stk soverom og bad. I tillegg kommer utvendig bod på ca. 5 kvm. Denne like utenfor ytterdøren.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest vedr. nybygg av 8 bygninger med 15 leiligheter, datert 13.02.2006.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Adkomst

  Fra Skjoldavegen i Skåredalen, ta opp Steinsfjellet, ta første til venstre(Blåbærvegen), ta så til høyre, 9A ligger på høyreside.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 790 000,- (Prisantydning)
  • 463 257,- andel fellesgjeld pr. dato 10. jan. 2023
  • 1 253 257,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysing pantedokument kr. 480,-
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 480,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.000,-
  • kr 6 960,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 260 217,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 5 279,- Felleskostnader betales pr. mnd. og dekker bla. betjening av andel renter og avdrag på evt felles lån, samt utvendig vedlikehold, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter og diverse driftsutgifter.

  Ligningsverdi

  kr 413 057,- for 2021 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Betingelser fellesgjeld

  Lånenummer: 135504348, Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 10.01.2023: 1.72% pa. Antall terminer til innfrielse: 174 Saldo per 10.01.2023: 6 829 054 Andel av saldo 453 006 Første termin/første avdrag: 01.10.2022 (siste termin 01.072037)

  Lånenummer: 32408419114, Haugesund Sparebank Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 10.01.2023: 4.05% pa. Antall terminer til innfrielse: 30 Saldo per 10.01.2023: 154 533 Andel av saldo: 10 251 Første termin/første avdrag: 22.07.2020 (siste termin 22.06.2025)

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 21.01.2023 og selgers Egenerklæring datert 11.01.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 27. mar. 2023

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01230014
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.