Bokngata 28, 5537 HAUGESUND

Bokngata 28

Haugesund
Prisantydning

1 750 000,-

Solgt
 • BRA124㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår1968
 • Omkostninger57 320,-
 • Totalpris1 807 320,-

Søre bydel - Enebolig i rekke over 2 plan. Oppussingsbehov. Utsikt og hage.

Beskrivelse

Praktisk bolig over 2 plan. Fra overbygget inngangsparti kommer du inn i et vindfang med garderobeplass. Kott under trapp. Innvendige boder. Tv- stue med utgang til overbygget terrasse og hagen. Mulighet for ominnrede til soverom. 2. etasje består av toalett med servant, bad med dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Romslig hovedsoverom med skapplass. Det øvrige soverommet er opprinnelig 2 mindre. Enkelt å tilbakeføre om en trenger flere soverom. Kjøkken med god skap og benkeplass. Spiseplass. Romslig stue med god plass for sofagruppe og spisestue. Vedovn. Boligen holder eldre standard og oppussing må påregnes. Inngangsparti - carport er fliselagt, stor sportsbod i bakkant.

Bruksareal per etasje

Bra 1. etasje: 39 kvm Bra 2. etasje: 85 kvm

Bygningsinformasjon

Boligen er trolig oppført med grunnmur i betong. Bindingsverk veggkonstruksjon i tre. Tak tekket med takbelegg. Se for øvrig vedlagte takstrapport.

Primærrom

P-rom utgjør vindfang, tv-stue i 1. etasje. Stue, kjøkken, bad, toalett, gang og 2 soverom i 2. etasje.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest. Det er dog ferdigattest på tilbygg datert 03.09.1986.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Søre bydel– Jamnhaug

  Rolig og etablert område med kort vei til butikker og handelssentrum. Svært sentral beliggenhet mellom Norheim og Raglamyr, samtidig som det er kort vei til Haugesund sentrum.

  Boligen har gode solforhold og ligger høyt i terrenget. Fra stuen er det fin utsikt over området.

  Adkomst

  Boligen er merket med "Til-salgs" skilt.

  Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt.

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 750 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 46 250,-
  • kr 57 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 807 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 8 182,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 678,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM. Det er 2 terminer per år.

  Ligningsverdi

  kr 468 684,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen. Eiendommen selges via fullmektig, hun har ikke bebodd eiendommen på veldig mange år og har derfor begrenset kjennskap til eventuelle feil og mangler.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 31.08.2020 og selgers Egenerklæring datert 01.09.2020. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 11. des. 2020

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 2-20-00160
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.