Bråledvegen 10, 4270 KARMØY

Bråledvegen 10

Karmøy
Prisantydning

2 890 000,-

 • BRA223㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom6
 • Byggeår1978
 • Omkostninger100 945,-
 • Totalpris2 990 945,-

Familiebolig over to plan - 6 soverom - Garasje - Barnevennlig beliggenhet!

Beskrivelse

Underetasje: Yttergang, vaskerom, gang, bad, kjellerstue/ disponibelt rom/ gang, bod og tre soverom. Første etasje: Gang, tre soverom, bad, kjøkken, stue og bod. Uinnredet loft.

Garasje med nedfelt løftebukk.

Boligen har i løpet av de siste 10 årene hatt en del oppgraderinger, blant annet: - Stuen ble pusset opp med nye overflater i 2010/2011. - Badet i første etasje ble pusset opp ca. 2010 (forrige eier- årstall er noe usikkert) og inneholder vegghengt toalett, dusjhjørne og vask i seksjon. - To av soverommene i andre etasje ble pusset opp henholdsvis 2011 og 2012 med nye overflater. Hovedsoverommet har en romslig skyvedørsgarderobe, samt tilhørende bod (pusset opp 2021). Det siste soverommet ble pusset opp med nye overflater 2021. - Vaskerommet i underetasjen ble pusset opp i 2013 med fliser på gulv, nye overflater på vegger og tak, varmepumpe og innredning fra Kvik. Varmekabler i gulv. - Alle soverommene i kjeller er pusset opp med nye overflater og de innvendige dørene er fornyet. Dette ble utført i 2014, 2018 og 2020. Kjellerstue fikk nye overflater i 2019, yttergang kjeller i 2020 og gang kjeller 2014/ 2015, og nytt gulv 2020. - Badet i kjeller holder eldre standard, men er mulig å utvide dette ved å åpne opp til boden. Varmekabler på bad i kjeller går også inn i bod innenfor badet. - Ny terrasse i 2020. Terrassebord, samt trapp, er av varmebehandlet furu. Glassrekkverk i tront med innfelt belysning. Spilerekkverk montert 2021. - Ny varmepumpe i 2020.

Diverse: -Vann til garasje er avstengt pga. frost. Vann og avløp garasje er tilkoblet vaskerom. - Belegningsstein rundt kjellertrapp vil bli ordnet før overtagelse.

Bruksareal per etasje

Underetasje: 90 kvm Første etasje: 114 kvm Loft: 19 kvm

Bygningsinformasjon

Grunnmur av betong. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med trepanel. Valmet tak i trekonstruksjon. Sutaksplater. Tekket med betongtakstein. Garasje: Fundamenter av betong. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med trepanel. Deler av ytterveggene er kledd med skiferstein. Valmet tak i trekonstruksjon, tekket med betongtakstein. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger opprinnelige bygningstegninger og nye i forbindelse med tilbygg datert 10.08.2010. Tilbygget er trolig utført i slutten på 80- tallet. Det foreligger bygningstegninger på garasje datert 24.08.1984. Det foreligger tegninger av kjeller i forbindelse med bruksendring datert 13.01.2021. I tegningene er kjellerstue godkjent som gang/ disponibelt rom. Dette på grunn av at rommet ikke har vindu. Yttergang er godkjent som sportsbod/ redskap.

Byggeår er tatt i utgangspunkt fra årstall på midlertidig brukstillatelse.

Primærrom

Underetasje: Yttergang, vaskerom, gang, bad, kjellerstue/ disponibelt rom/ gang og tre soverom. Første etasje: Gang, tre soverom, bad, kjøkken og stue.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på nybygg enebolig datert 26.06.1978. Ansvarshavende pålegges å utføre følgende arbeider: 1. Terrassedør holdes sperret til terrasse er ferdig. 2. Støp av utvendig kjellertrapp. 3. Rekkverk kjellerhals. 4. Tilbakefylling terreng. 5. Terrassedør soverom holdes sperret til terreng er tilbakefylt. 6. Vaskerom forsynes med vifteventil i vegg. 7. Dusjrom kjeller ikke ferdig innkledd, utstyr ikke montert. Arbeidet må være utført innen 01.09.1979.

Det foreligger ferdigattest på tilbygg enebolig. Ferdigattesten ble gitt 29.09.2010, men tilbygget er trolig fra slutten på 80- tallet. Det foreligger ferdigattest på bruksendring av kjeller til dagens planløsning datert 15.01.2021.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Oppvarming av elektrisitet og fast brensel. Ovn i stuen. 3 varmepumper (den ene av eldre standard og ikke i bruk), varmekabler på bad i første etasje, samt bad, gang og vaskerom i underetasje. Varmefolie i to soverom og kjellerstue i underetasjen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral og barnevennlig beliggenhet på Tjøsvoll øst i Åkrehamn. Kort avstand til barnehage, skoler, flotte turløyper i Åkramarken, Amfi- senteret og Åkra sentrum.

  Adkomst

  Se kart på Finn.no eller Em-a.no for direkte veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 890 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 89 625,-
  • kr 100 945,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 990 945,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 14 287,- pr. 2020. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 641 905,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer på kjøkken kan medfølge om ønskelig. Det gis av selger ingen garanti på disse.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 10.02.2021 og selgers Egenerklæring datert 11.02.2021 og grunnkart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 24. feb. 2021

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00001
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.