Breidablikgata 202, 5525 HAUGESUND

Breidablikgata 202

Haugesund
Prisantydning

3 890 000,-

 • BRA228㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom5
 • Byggeår1917
 • Omkostninger108 570,-
 • Totalpris3 998 570,-

Sentrumsvilla med garasje - Gode utleiemuligheter - Nytt tak 2015 - Noe renoveringsbehov!

Beskrivelse

Boligen er innredet over 4 etasjer og inneholder kjeller med: gang, 2 stk soverom, bad og stue/kjøkken. 1. etasje - Trapperom, gang, kjøkken, stue, bad og 2 stk soverom. 2. etasje - Trapperom, gang, kjøkken, stue, bad og 3 stk soverom. Loft - Loftstue/soverom og bad/wc.

Det er i tillegg en nyoppført garasje på ca. 32kvm.

Breidablikgata 202 er en stor sentrumsvilla som i dag benyttes som et utleieobjekt med fire enheter. Disse er IKKE omsøkt og godkjent. Selger har leieinntekter på ca. 25-30.000,- pr mnd.

Felles trappeoppgang: Pusset opp.

Kjeller: Fliser i inngangspartiet.

Eget rom til VVS. 200L x2stk.

To rom som benyttes som soverom, dog ikke godkjent. Garderobeskap.

Badet er helfliset med varmekabler i gulv. Gulvstående toalett. Dobbel vask i seksjon. Dusjnisje. Rør-i-rør. VVS 200L. Opplegg til vaskemaskin.

Åpen stue- kjøkken løsning. Stort areal med god plass til spise- og sittegruppe. Frittstående hvitevarer. Baderomsplater over benkeplate.

1.etasje: Stor, lys stue med store vindusflater med blyglass. Belegg i gulv og downlights i tak. Utgang til terrasse. Varmepumpe, som ikke er kjent om fungerer.

Helfliset bad med varmekabler i gulv. Dusjnisje, vask, vegghengt toalett og opplegg til vaskemaskin. Stor skyvedør med hyller bak, for oppbevaring.

Stort kjøkken med flott Huseby kjøkkeninnredning. Integrert stekeovn, mikro, oppvaskmaskin og stekeplate. Downlights i tak, malte vegger og laminat i gulv,

To soverom i gode størrelser. Downlights i tak, belegg i gulv, malte vegger og tak. Nye PVC vinduer på begge rommene.

2.etasje: Stor stue med MDF panel på vegg. To nye PVC vinduer.

Helfliset bad med varmekabler i gulv. Liten vask, gulvstående toalett og dusjnisje. Gjennomgående laminat.

Kjøkken med baderomsplater på vegg bak innredning fra Schmidt. Frittstående hvitevarer.

Tre soverom med nye vinduer og garderobeskap. Et soverom har luftebalkong.

Loft: Loftet har stue i god størrelse og helfliset bad med opplegg til vaskemaskin. VVS på 50L. Gulvstående toalett, vask i seksjon. Her er det mulighet for badekar. Loft/hybel/3.etg:

Lager i knevegg. Disponerer kjøkkenet i 2.etasje.

-Ny garasje oppført 2020.

Oppsummering takstmanns tilstandsrapport:

Sentrumsvilla på totalt 4. etasjer. Det er innredet leilighet i hver av de første 3 etasjene og loftet er innredet med loftstue og bad/wc. I tillegg er det tilhørende garasje i betong. Boligen er godkjent som enebolig og leiligheter vil ikke kunne godkjennes slik dem er pr dd. Boligen holder for øvrig svært varierende tilstand og mye av arbeidet utvendig og innvendig fremstår som u-fagmessig utført. Takstmann anbefaler generelt at boligen tilbakeføres til enebolig. Å ha innredet sokkel-leilighet under terreng på hus fra 1917 anses som høy-risiko og det anbefales å etablere luker for å kontrollere konstruksjon. Huses anses generelt som et renoveringsobjekt.

Bruksareal per etasje

Kjeller - 68kvm. 1. etasje - 76kvm. 2. etasje - 70kvm. Loft - 14kvm.

Bygningsinformasjon

Grunnmur av teglstein. Veggkonstruksjon med tømret bæresystem i tre. Utvendig liggende trekledning. Mansard takkonstruksjon av tre. Tekket hovedsakelig med skifer.

Ferdigattest på garasje fra 1992 er ikke den garasje som står på tomt i dag. Det er flyttet og bygget opp på ny, uten at dette er meldt kommunen.

Innredning i eneboligen avviker fra hva som er godkjent innredet. Kjeller og loft er IKKE godkjent til rom for varig opphold. Se vedlagte tegninger for hva som er registrert godkjent i kommunen

Primærrom

Kjeller - Gang, 2 stk soverom, bad, stue/kjøkken. 1. etasje - Trapperom, gang, kjøkken, stue, bad og 2 soverom. 2. etasje - Trapperom, gang, kjøkken, stue, bad og 3 soverom. Loft - Loftstue/soverom og bad/wc.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for oppførelse av garasje datert 14.01.1992. Dette er dog ikke den garasje som står på eiendom i dag.

Det foreligger ferdigattest for endring av fasade datert 30.10.1961.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet. Boligen benyttes i dag som et utleieobjekt med fire enheter. Disse er IKKE omsøkt og godkjent.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vedovn 1 og 2. etasje. Varmekabler i gulv på bad i kjeller, 1 og 2. etasje. Varmepumpe stue 1.etasje ( Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger midt i hjertet av Haugesund sentrum i et attraktivt villastrøk. Gangavstand til alt byen har å by på, samtidig som det er et rolig område. Eiendommen ligger i blindvei og har derfor ingen gjennomgangstrafikk.

  Adkomst

  Fra Tuhauggata tar en av til Øvregata mot nord. Følg veien første vei til venstre inn i Breidablikgata. Boligen ligger da i ende av gate.

  Regulering

  Eiendommen er ligger i område omfattet av sentrumsplanen.

  • kr 3 890 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 97 250,-
  • kr 108 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 998 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 8 408,- pr. 2020. Opplyste kommunale avgifter inneholder: Avløp, eiendomsskatt, feiing og vann. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk. Årsprognose for 2021 er opplyst å være kr. 12.438,-.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 716 588,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Ved utleie av bolig kreves radonmåling. Dette er ikke utført av selger.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 28.01.2021 og selgers Egenerklæring datert 11.02.2021. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 17. feb. 2021

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-21-00028
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.