Brekkene 3 A, 5516 HAUGESUND

Brekkene 3 A

Haugesund
Prisantydning

1 990 000,-

 • BRA117㎡
 • EierformAndel
 • Soverom3
 • Byggeår1973
 • Omkostninger9 257,-
 • Totalpris1 999 257,-
 • Felles/mnd3 555,-

Nordre bydel - Rekkehus i ende - 3 soverom - Rolig og barnevennlig område!

Beskrivelse

Rekkehus over to etasjer som inneholder entre/gang, bad, vaskerom, 2 stk soverom og 3 stk boder i første etasje. I andre etasje er det stue, kjøkken, wc og soverom.

Innvendig fremstår boligen som velholdt, men bærer preg av naturlig elde. Utvendig har Haubo vedlikehold og dette inngår i felleskostnader. Terrasse er ikke en del av Haubo og denne må kjøper vedlikeholde.

I entre/gang er det varmekabler i gulv og oppheng til yttertøy. Det er tre boder i gode størrelser til lagring i 1. etasjen.

Badet har varmekabler i gulv, gulvstående toalett, dusjnisje og vask i seksjon.

I første etasje er det to soverom. Hovedsoverommet er i god størrelse med flere garderobeskap. Utgang til terrasse og hage via terrassedør. Soverom 2 har garderobeskap.

Vaskerom med godt med oppbevaringsplass. Utslagsvask og opplegg til vaskemaskin. VVS 200L. Bi-inngang her.

I trappen er det montert varmepumpe på vegg.

Soverom 3 med garderobeskap.

Gjestetoalett/wc med gulvstående toalett og liten vask.

Kjøkkenet har en eldre innredning med godt med oppbevaringsplass. Fliser over benkeplate. Her har en god plass til spisebord.

Stor stue med god plass til flere sitte- og spisegrupper. Stuen har store vindusflater og dermed godt med lysinnslipp. Utgang til vestvendt balkong.

Overflater: Vegg: Panel, tapet og baderomsplater. Tak: Panel og tak-ess plater. Gulv: Belegg.

Bruksareal per etasje
 1. etasje - 57 kvm.
 2. etasje - 60 kvm.
Bygningsinformasjon

Kledningsbord og listverk i treverk. Fasade plater i 1. etasje. Terrasse på ca. 20 kvm med utgang fra soverom. Balkong på ca. 7 kvm med utgang fra stue. Ringmur i betong. Taket er tekket med betongtakstein.

Primærrom
 1. etasje - Entre/gang, bad, vaskerom og 2 stk soverom.
 2. etasje - Stue, kjøkken, wc og soverom.
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest vedr. nybygg datert 24.02.1978.

Adgang til utleie

Fremleie må godkjennes av styret. Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Oppvarming

Varmepumpe montert for ca. 10år siden. Varmekabler i gang og bad 1. etasje. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Meget barnevennlig og attraktiv beliggenhet i blindvei. Gangavstand til butikker, Gard skole, barnehager, bussforbindelser, Gard Senter samt Kvala senteret. Rolig område med mange barnefamilier.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Eiendomsmegler A sine visningsskilt ved fellesvisninger.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 4 300,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett 3 747,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • kr 9 257,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 999 257,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 3 555,- Felles forsikring, kommunale avgifter (kom.avgift for vann/avløp blir fakturert eier etter forbruk), vedlikehold og kollektivt tilknyttet Haugeland Kraft med Altibox Tv basis.

  Kommunale utgifter

  Hver andelseier faktureres direkte for vann/avløp. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler.

  Medlemsfrist 5 hverdager etter at HAUBO har publisert oppdraget for medlemmene.

  Om forkjøpsrett ønskes benyttet, må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen.

  Det er en forutsetning for handelen at forkjøpsretten ikke benyttes.

  Det er videre en forutsetning at kjøper blir godkjent av styret i borettslaget.

  Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo.

  Konferer megler ang. Regler for dyrehold.

  Borettslaget har 1. prioritets pant (utinglyst) for forfalte felleskostnader.

  Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

  Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 24.03.2021 og selgers Egenerklæring datert 12.03.2021. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 2. apr. 2021

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-21-00099
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.