Carl Lundbergs vei

Karmøy
Prisantydning

590 000,-

 • BRA
 • EierformSelveier
 • Soverom0
 • Byggeår
 • Omkostninger15 830,-
 • Totalpris605 830,-

Kopervik - Luftig utsiktstomt på 559 kvm

Vei/vann/kloakk

Ingen tilkobling. Mulighet for offentlig vann og kloakk via private stikkledninger. I følge kommunen er det kapasitet på det offentlige ledningsnettet.

 • Beliggenhet

  Meget sentral beliggenhet øverst i Carl Lundbergs vei like ved Budal Radio. Luftig og åpent med utsikt mot Vågen og vestover.

  Adkomst

  Fra Kopervik sentrum: kjør nordover over vippebroa og ta første veg til høyre (ved Budal radio) inn på Roald Amundsens gate. Føg vegen 330 meter og ta til venstre inn på Professor Seips veg. Følg vegen ca 200 meter og ta til høyre inn på Carl Lundbergs veg. Tomten ligger så til endes på venstre side av nr. 10.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål, se vedlagte reguleringskart og reguleringsbestemmelser. Viser også til avstandserklæringer hvor nabo i sør (gnr. 59, bnr. 260) aksepterer bebyggelse inntil 2 meter fra tomtegrense og erklæringer fra 2 seksjoner i gnr 59, bnr. 262 hvor de aksepterer bebyggelse inntil 1 meter fra tomtegrense under visse forutsetninger. Se vedlagte dokumenter.

  • kr 590 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • kr 15 830,- (Omkostninger totalt)
  • kr 605 830,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges i henhold til bestemmelsene i Lov om tvangsfullbyrdelse og midlertidig sikring. At eiendommen tvangsselges innebærer at det er tingretten, og ikke eier av eiendommen, som tar beslutningene i salgsprosessen. Bestemmelsene om gjennomføring av tvangssalg av fast eiendom og andeler i borettslag finnes i kapittel 11 og 12 i Lov om tvangsfullbyrdelse og midlertidig sikring av 26. juni 1992. Det vises til "Informasjonsskriv om tvangssalg" som følger vedlagt denne salgsoppgave. Alle interessenter oppfordres til å besiktige boligen grundig, gjerne sammen med bygningskyndig person. Boligen selges slik den står med de mur- og nagelfaste innretninger som i dag befinner seg i boligen. Kjøper er kjent med å ha begrenset adgang til å påberope seg feil og mangler ved et tvangssalg. (Avhendingslova gjelder ikke). Det gjøres spesielt oppmerksom på at kjøpetilbud ikke kan trekkes tilbake innen akseptfristen fra det tidspunkt selger/megler er gjort kjent med budet. Se vedlagt informasjon om budgivning.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Det er ikke mulig å tegne boligselgerforsikring på tvangssalg.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har IKKE anledning til å tegne boligkjøperforsikring.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger avstandserklæringer, reguleringskart og reguleringsbestemmelser. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 6. sep. 2023

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 01230082
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.