Diktervegen 15 A, 5538 HAUGESUND

Diktervegen 15 A

Haugesund
Prisantydning

1 290 000,-

 • BRA57㎡
 • EierformAndel
 • Soverom1
 • Byggeår1967
 • Omkostninger9 257,-
 • Totalpris1 354 025,-
 • Felles/mnd2 836,-

Flott og pent oppusset 2 roms leilighet med flott utsikt - Øverste etasje med endebeliggenhet - Innglasset balkong!

Beskrivelse

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang , Bad , Stue/kjøkken , Soverom

Parker bilen i rommelig gårdsrom, og ta deg videre inn i denne flotte og lettstelte leiligheten i fjerde etasje.

Nytt kjøkken fra 2015. Tidsriktig og flott innredning, hvite fronter og godt med lagringsplass. Stor og god benkeflate. Integrert komfyr, platetopp, kjøleskap og oppvaskmaskin. Hvitevarer på kjøkken medfølger.

Nye parkettgulv i 2015 i de fleste rom i leiligheten.

Romslig stue med åpen løsning inn mot kjøkken og lyse overflater. God plass til spisestue og tv-stue del. Utgang til stor overbygget og innglasset balkong.

Leiligheten har et romslig soverom, med parkett på gulv og lyse overflater. Stor skyvedørsgarderobe med speilfront.

Fullfliset bad fra 2015 med stor dusjnisje, vegghengt toalett og pen innredning. Overskap med speilfront, og spotter i tak. Badet er renovert i 2015.

God lagringsplass i 6,5 kvm stor bod i kjelleretasje.

Detaljer
 • Flott, lys og pent oppusset leilighet
 • Sentral beliggenhet, med nærhet til det aller meste
 • Leiligheten ble pusset opp i 2015
 • Lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer og god lagringsplass
 • Flott fullfliset bad med stor dusjnisje, og pen innredning
 • Romslig soverom med stor garderobeplass
 • Godt med lagring i bod i kjeller
 • Kjekk innglasset balkong
 • Flott utsikt

Velkommen på visning i Diktervegen 15 A!

Bygningsinformasjon

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, soverom, bad, stue, og kjøkken.

Primærrom

Gang , Bad , Stue/kjøkken og Soverom

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 25.04.1967

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Denne boligen har en meget sentral beliggenhet. Her har man alt av hva man til daglig vil ha behov for i umiddelbar nærhet, med gangavstand til det meste. Like ved finner man alt av hva Raglamyr har å by på. Her er det mange handels-muligheter, blant annet Amanda Storsenter. Gangavstand til skole, barnehage og flotte turområder. Gode bussforbindelser kun få meter fra boligen.

  En kort kjøretur unna finner man også Oasen Storsenter.

  Adkomst

  For veibeskrivelse kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 290 000,- (Prisantydning)
  • 54 768,- andel fellesgjeld pr. dato 11. okt. 2021
  • 1 344 768,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 4 300,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett 3 747,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • kr 9 257,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 354 025,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 2 836,- pr. mnd som dekker bl.a bygnignsforsikring, Get grunnpakke, renter andel fellesgjeld, kommunale avgifter, renovasjon, vask og lys i fellesareal.

  Kommunale utgifter

  Kommunale avgifter inngår i fellesutgifter.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen. Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler.

  Medlemsfrist 5 hverdager etter at HAUBO har publisert oppdraget for medlemmene.

  Om forkjøpsrett ønskes benyttet, må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen.

  Det er en forutsetning for handelen at forkjøpsretten ikke benyttes.

  Ny eier skal godkjennes av borettslaget og kjøper bærer ansvaret for at han blir styregodkjent. Skulle kjøper mot formodning ikke oppnå dette, vil selger være skadesløs og vil utstede blancoskjøte til kjøper mot oppgjør som planlagt. Kjøper forplikter seg til å avhende eiendommen på nytt for egen regning og risiko. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo.

  Konferer megler ang. Regler for dyrehold.

  Borettslaget har 1. prioritets pant (utinglyst) for forfalte felleskostnader.

  Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

  Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Betingelser fellesgjeld

  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 135281517, Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 11.10.2021: 2.78% pa. Antall terminer til innfrielse: 10 Saldo per 11.10.2021: 1 180 984 Andel av saldo: 31 837 Første termin/første avdrag: 30.06.2001 ( siste termin 30.06.2026 ) Fastrente til 01.05.2023

  Lånenummer: 32408261251, Haugesund Sparebank, Hovedkontor Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 11.10.2021: 2.15% pa. Antall terminer til innfrielse: 35 Saldo per 11.10.2021: 850 660 Andel av saldo: 22 932 Første termin/første avdrag: 30.06.2014 ( siste termin 31.12.2038 )

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert datert 24.10.21, vedtekter, husordensregler og selgers Egenerklæring datert 18.10.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 26. okt. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00276
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.