Djupaskarvegen 35, 5522 HAUGESUND

Djupaskarvegen 35

Haugesund
Prisantydning

1 850 000,-

 • BRA109㎡
 • EierformSameie
 • Soverom4
 • Byggeår1952
 • Omkostninger51 195,-
 • Totalpris1 901 195,-

Haugesund - Innholdsrik halvpart av tomannsbolig - 4 sov - 2 bad - Sentrumsnært!

Beskrivelse

Tomannsbolig på 3 etasjer og kaldloft som inneholder: Kjeller - (Felles inngang) Gang, soverom og bad. 1. etasje - Vindfang, gang, kjøkken og stue. Loft - Gang, 3 stk soverom og bad. Kaldloft til lagring.

Generelt god standard.

I gangen har du skyvedørsgarderobe til yttertøy.

Stor, lys stue med god plass til spise- og sittegrupper. Store vindusflater sørger for godt med lysinnslipp. Varmepumpe montert på vegg og vedovn.

Kjøkkenet rommer en stor kjøkkeninnredning med ny integrert stekeovn og oppvaskmaskin fra 2018. Avtrekksvifte og induksjonsplate ny i 2020.

I kjeller er det gang med rom for lagring. Bad renovert i 2016. Helfliset med varmekabler, vegghengt toalett, opplegg til vaskemaskin, VVS 200L, rør-i-rør fordelerskap, dusjkabinett og vask i seksjon.

Stort soverom/kjellerstue med varmekabler i gulv.

Det er også to boder i kjelleren, samt en egen bi-inngang rett fra parkeringsplass. Det er lagt opp stikk til El-bil lader.

På loftet har du tre soverom i god størrelse, hvorav ett har plassbygd skap og ett har skyvedørsgarderobe. Bad med fliser i gulv og varmekabler. Vegghengt toalett, dobbel vask i seksjon og dusjnisje.

Diverse: Kryploft til lager. Felles hage. Terrasse fra 2019. Nytt terrassebord og gjerde. Altibox Ute: Ny kledning i 2016. Samtlige vinduer er byttet ifølge eier. Sikringsskap med automatsikringer. Nytt elektrisk anlegg i 2016 ifølge eier.

Overflater: Gulv: Laminat, fliser og parkett. Vegg: Tapet, baderomsplater, MDF plater og fliser, Tak: Tak-ess plater, malt tak, takplater med dekorasjon.

Oppsummering takstrapport: Tomannsbolig på 3 etasjer og kaldloft sentralt i Haugesund. Boligen er påkostet en del, men arbeid holder varierende alder og kvalitet. Generell tilstand tilsier at noe vedlikehold/ oppgradering må forventes.

Bruksareal per etasje

Kjeller: 30 kvm 1. etasje: 43 kvm Loft: 36 kvm

Bygningsinformasjon

Grunnmur av betong, kledningsbord og listverk i treverk og skifer/naturstein på taket.

Kommunen har ikke fullstendige bygningstegninger på denne bolig. Megler har derfor ikke anledning å få sjekket hva som er omsøkt/godkjent innredet opp mot de faktiske forhold i boligen. Det antas historisk sett at soverom i kjeller ikke omsøkt/godkjent for varig opphold.

Primærrom

Kjeller - (Felles inngang) Gang, soverom og bad. 1. etasje - Vindfang, gang, kjøkken og stue. Loft - Gang, 3 stk soverom og bad.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 02.03.1953.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmepumpe, vedovn og varmekabler. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Særdeles populær og sentral beliggenhet like utenfor sentrumskjernen. Kort avstand til Haugesund sentrum og alt som medfølger. Her har en det meste innenfor gangavstand.

  Adkomst

  Ta til venstre opp Djupaskarvegen i rundkjøring v/Haugesund Stadion. Følg veien forbi Haugesund Stadion, en vil da få Djupaskarvegen 35 som andre bolig på høyre side av veien. Første inngangsdør fra veien.

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område avsatt til boligformål i kommuneplanen.

  • kr 1 850 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Dokumentavgift 43 125,-
  • kr 51 195,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 901 195,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 11 615,- pr. 2019. Opplyste kommunale avgifter er fordelt på: Avløp, eiendomsskatt, feiing og vann. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 483 446,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Integrerte hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 05.09.2020 og selgers Egenerklæring datert 05.09.2020. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 28. des. 2020

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-20-00301
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.