Djupaskarvegen 84 B, 5521 HAUGESUND

Djupaskarvegen 84 B

Haugesund
Prisantydning

2 790 000,-

 • BRA161㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår1952
 • Omkostninger80 820,-
 • Totalpris2 870 820,-

Flott enebolig med hybel i kjeller - Sentral beliggenhet - Innholdsrik og påkostet!

Beskrivelse

Flott enebolig med kjellerleilighet. (Ikke omsøkt og godkjent). Bolig – Stue, kjøkken, bad, enkelt toalett, bod, 3 stk sov, loftstue/gjestesoverom, vaskekjeller og kryploft. Leilighet – Stue/kjøkken, bad, sov, gang med vaskekrok. I tillegg: Vinterhage, dobbelgarasje, anneks, 2 stk hageflekk og utvendig bod.

I hovedetasjen av boligen er det åpen stue- kjøkkenløsning. Stor og lys stue med god plass til flere spise- og sittegrupper. Vedovn for naturlig oppvarming, samt hygge og varmepumpe montert på vegg. Store vindusflater sørger for mye lysinnslipp. Det er lagt opp Altibox (fiber) til boligen. Fra stuen er det utgang til vinterhage som er oppført på slutten av 90-tallet. Her er det montert varmelampe på vegg.

Flott kjøkkeninnredning fra 2004. Våtromsbelegg over benkeplate og masser av overskap. Integrert oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og stekeovn. Frittstående dobbelt kjøleskap. Alle hvitevarer medfølger handelen.

Helfliset bad men noe panel på vegg. Dusj i plassbygd badekar, gulvstående toalett, vask og panelovn.

Vaskekjeller med tørketrommel og vaskemaskin som medfølger. VVS 200L og sentralstøvsuger.

I andre etasje er det 3 soverom i gode størrelser, wc og loftstue/gjestesoverom.

Leilighet/kjeller: Leiligheten ble oppusset i 2016. Her har selger leieinntekter på kr. 5500,- inkl. strøm pr/mnd. Denne er dog ikke omsøkt godkjent innredet for varig opphold.

Åpen stue- kjøkkenløsning. Stor kjøkkeninnredning med våtromsbelegg over benkeplate. Frittstående hvitevarer medfølger. Belegg i gulv med varmekabler. Det er mulig å sette inn en vedovn om ønskelig.

Det er satt opp en lettvegg fra stue til soverom. Soverommet er i god størrelse med garderobeskap og varmekabler i gulv.

På badet er det også varmekabler. Gulvstående toalett, dusjnisje, vask i seksjon.

På gangen er det lagt til en krok til vaskerom. Her er det sluk i gulv. Sikringsskap med egne kurser kun til leilighet. Litt lagringsplass bak et forheng i gang.

I anneks/mancave er det innlagt både vann og strøm. Perfekt disponibelt rom som er brukt som TV stue.

Stor dobbel garasje med 2 stk garasjeport. Innlagt strøm og lys. Halve andre etasjen er innredet til kontor/bod. Det er i garasjen mulighet for bruk av løftebukk da det er god høyde under taket på halve garasjen.

Diverse: -På kryploft er det isolert mellom bjelkelag. -Sikringsskap som er oppdatert til automatsikringer i 2015. Det er separat teller for kjelleren i sikringsskap i hovedetasjen.
-Bod under terrasse, tidligere carport. Her er det lys. -Stor hage på baksiden av boligen. -Installert boligalarm fra Verisure.

Overflater: Gulv: Parkett, belegg, originale tregulv, fliser. Vegger: Sponplater, baderomsplater, MDF veggpanel, fliser og tapet. Tak: Panel, malt, tak-ess.

Tekniske oppgraderinger: Vindu: Nesten alt byttet. Kledning: Skiftet i 1996. Tak: Skiftet i 2003. Ytterdør med ny kodelås.

Bruksareal per etasje

Kjeller - 49 kvm. 1. etasje - 58 kvm. Loft - 54 kvm.

Bygningsinformasjon

Grunnmur i betong, kledningsbord og listverk i treverk, Decra takplater.

Innredning i kjeller og på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Vinterhage og anneks er ikke byggemeldt i kommunen.

Primærrom

Kjeller - Gang, bad, vaskerom, soverom og stue/kjøkken. 1. etasje - Gang, stue/kjøkken og bad. Loft - Gang, wc og 4 stk soverom.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest for boligen. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest. Det er ikke søkt om ferdigattest for garasjen som ble oppført i 2003, dette må gjøres iflg. kommunen.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet. Kjellerleilighet er ikke omsøkt godkjent for utleie.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmekabler, vedovn og varmepumpe. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Særdeles populær og sentral beliggenhet like utenfor sentrumskjernen på Sørhaug. Kort avstand til Haugesund sentrum og alt som medfølger. Djupadalen med flotte tur og bademuligheter en kort spasertur unna. Boligen har med andre ord det meste innenfor gangavstand.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område avsatt til bebyggelse og anlegg i kommuneplanen.

  • kr 2 790 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 69 750,-
  • kr 80 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 870 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 14 640,- pr. 2019. Opplyste kommunale avgifter er fordelt på: Avløp, eiendomsskatt, feiing og vann. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 692 117,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Følgende hvitevarer medfølger handelen: Integrerte og frittstående på kjøkken i hovedetasjen, frittstående kjøleskap og komfyr i leilighet, samt tørketrommel og vaskemaskin i vaskekjeller. Det gis av selger ingen garanti.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 07.09.2020 og selgers Egenerklæring datert 07.09.2020. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-20-00267
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse