Djupaskarvegen 99, 5521 HAUGESUND

Djupaskarvegen 99

Haugesund
Prisantydning

990 000,-

Visning i dag
 • BRA127㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår
 • Omkostninger36 070,-
 • Totalpris1 026 070,-

Visning 14.06 v/påmelding - Renoveringsobjekt - Sentral beliggenhet - Stort potensial!

Visning

mandag 14 juni

16:00-17:00

Påmelding
Beskrivelse

Boligen er innredet over tre etasjer og inneholder grovkjeller, 1. etasje med entre, bad, gang, mellom-gang og 3 stk soverom. Loft med gang, stue og kjøkken.

Velkommen til Djupaskarvegen 99. Boligen ligger i en eldre handelsgate like øst for Haugesund Sentrum. Boligen består totalt av 3 etasjer, men kjeller anses i stor grad som en grov kjeller under terreng. Boligen er påbygget ved 1-2 anledning og arbeidet holder noe varierende kvalitet.

Huset anses generelt som et renoveringsobjekt utvendig og innvendig og påkostninger må forventes.

Stor utvendig bod.

Stort vindfang med panel i vegg og tak-ess med downlights i tak.

Stort bad med våtrom plater, MDF plater og laminat på vegg, fliser i gulv. Vask i seksjon. Gulvstående toalett. Eget dusjrom som er flislagt. Badekar/dusj nedsunket i gulv.

Tre soverom i gode størrelse, hvorav et har skyvedører til garderobe.

Bod: Stort rom. Tidligere benyttet som vaskerom.

I trappegangen er det sikringsskap med automatsikringer.

Stor stue. Vedovn. God plass til flere sitte- og spisegrupper. Utgang til takterrasse på ca. 9 m2. Det er også flaggstand på takterrasse.

Stort modulkjøkken av ukjent alder. God plass til stort spisebord. Tilkomst til kryploft her.

Kjeller som tidligere har vært innredet med bar, bad og bodrom. Dette anbefales generelt ikke før huset har fått ny fuktsikring.

Haugaland Kraft informerer om at det legges fiberkabel i Djupaskarvegen. Det er dermed mulighet for tilkobling.

Bruksareal per etasje

Kjeller - 33 m2. 1. etasje - 51 m2. Loft - 43 m2.

Bygningsinformasjon

Grunnmur i tegl. Huset antas og stå på solide steinmasser. Kledningsbord og listverk i treverk. Taket er tekket med skifer på hoveddel og takpapp over bad.

Ukjent byggeår.

Det foreligger ikke originale bygningstegninger. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Vedovn i stuen. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Særdeles populær og sentral beliggenhet like utenfor sentrumskjernen på Sørhaug. Kort avstand til Haugesund sentrum og alt som medfølger. Djupadalen med flotte tur og bademuligheter en kort spasertur unna. Boligen har med andre ord det meste innenfor gangavstand.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 24 750,-
  • kr 36 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 026 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 8 136,- pr. 2020. Opplyste kommunale avgifter inneholder avløp, vann, feiing og eiendomsskatt. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 839,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 486 952,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Eiendommen overleveres i den stand den er ved visning uten ytterligere utvask.

  I tilstandsrapport er det angitt feil byggeår. Tilbygg på bolig er oppført i 1970.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 11.05.2021 og selgers Egenerklæring datert 06.05.2021. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 7. jun. 2021

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-21-00170
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.