Djuvavegen 15B

Karmsund
Prisantydning

5 650 000,-

Solgt
 • BRA204㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår2016
 • Omkostninger154 980,-
 • Totalpris5 804 980,-

Rålekker funkis enebolig fra 2018 med takterrasse og suveren utsikt over Karmsundet. Garasje og flott hage

Beskrivelse

Gjennomgående standard med slette gipsvegger i tidløse farger. Hvitlasert eikeparkett i hele huset (unntatt våtrom og gang).

Velkommen inn til en romslig entrè hvor man henger fra seg yttertøyet. Fliser på gulv. Varmekabler i gulv.

Lekkert helfliset baderom med dusjnisje i glass, dobbel baderomsinnredning med 2 servanter, speil og belysning. wc. Varmekabler i gulv.

Vaskerom med bi-inngang. Praktisk innredning, utslagsvask og god plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Fliser på gulv og sokkel. Varmekabler i gulv.

Soverom 1 er et romslig dobbeltrom med god plass til garderobe.

Romslig kjøkken med øy og i åpen løsning til stuen. Hvit, matt tidløs innredning med integrerte hvitevarer og brun benkeplate. Masse benkeplass og lagring i skap.

Stor stue med gasspeis og utgang til terrasse og hage. Rommet er vinkelformet og har opp til 4 soner for møblering. Gasspeisen er nyinstallert i 2022.

Velkommen ut til familievennlige uteområder med stor terrasse, flat gressplen av god størrelse og pergola. Her er det muligheter for å etablere utekjøkken og andre kjekke terrasseløsninger.

2 etasje: Stor loftstue med utgang til balkong mot sør. Stuen er romslig med plass til flere sittegrupper.

3 store soverom hvor hovedsoverommet har privat walk in garderobe. Alle rommene er av god størrelse og kan kalles dobble soverom.

Lekkert helfliset baderom med dusjnisje i glass, baderomsinnredning med servant, speil, belysning og 2 ekstra veggmonterte lagringsskap. wc. Varmekabler i gulv.

Loft: Loftstue med store vindusflater. Man lurer ikke på hvorfor når man kommer opp! Helt rå utsikt ut i havgapet gjennom karmsundet og videre ut til sør Karmøy. Rommet har god plass til sofa, tv og kontorplass. Gjennom skyvedører kommer man ut til en helt rå takterrasse med glassrekkverk. Denne må rett og slett oppleves for riktig inntrykk.

Enkel garasje med elektrisk port. Lekkasjen i tilstandsrapporten er nå utbedret av fagfolk. Hyller i garasje kan medfølge om ønskelig. Dette er opp til kjøper.

Huset er nymalt i 2022.

Detaljer

1 etasje: Gang , Bad , Vaskerom , Soverom , Stue/kjøkken (Bod som s-rom) 2 etasje: Stue , Soverom , Soverom 2, Soverom 3, Bad. (Garderoberom som s-rom) Loft: Loftstue

Bygningsinformasjon

Utvendig > Taktekking Det er registrert vannansamlinger på taktekkingen. Det er registret vannsamlinger på tekking på denne boligen, Kostnadsestimat: Under 10 000

Utvendig > Veggkonstruksjon Det er avvik: Det er registrert noe skader og manglende museband i hjørnekasser. Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger

Det er ikke montert beslag mellom yttervegg og balkong/terrasse. Det er ikke installert terrassebordsbeslag på terrasse i 1 etasje. Dette vanskeliggjør vedlikehold av kledningsbord som ligger ved terrassebordet. Kostnadsestimat: Under 10 000

Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad Det er påvist skader på innredning. Det er svell i fronter på baderomsmøbel.

AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Det er avvik: Det er skjevhet i gulv i det sør/vestre hjørnet i 1 etasje. Det kan fremstå som om det er ujevnheter i dekke.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Det er påvist fliser med bom i gulvet på dette baderommet.

Våtrom > Overflater Gulv > Vaskerom Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Det er påvist fliser med bom i gulvet på dette vaskerommet.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Det er påvist fliser med bom i gulvet på dette vaskerommet.

Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad Det er påvist skader på innredning. Det er registrert mindre skade/svell på øverste skuffefront.

Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad. Det er skade i benkeplaten ved vask.

Tekniske installasjoner > Gasspeis Det er avvik: Eier opplyser om at det kan være problemer med å tenne peis. Det er også noe avvik vedrørende fjernkontroll.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 95 kvm 2. etasje: 99 kvm 3. etasje: 10 kvm Primærrom 1. etasje: 93 kvm Gang, bad, vaskerom, soverom og stue/kjøkken. 2. etasje: 93 kvm Stue, 3 soverom og bad. 3. etasje: 10 kvm Loftstue. Sekundærrom 1. etasje: 2 kvm Kott 2. etasje: 6 kvm Garderobe

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og gasspeis. Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. I de rom hvor det på visning ikke er montert varmekilder, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Beliggende på Norheim med trygg skoleveg til Norheim skole. 5-10 minutter sykkelveg til Haugesund sentrum. Flotte turområder langs Karmsundet. Oasen stor senter er få minutter gange unna med alle fasiliteter: Dagligvare, klær, sport, vinmonopol, apotek mm.

  Skoprtsklubben nord har flere tilbud og flotte fasiliteter til både sommer, vår, vinter og vår!

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert for bolig.

  • kr 5 650 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(vagfri) kr. 12.400,-
  • kr 154 980,- (Omkostninger totalt)
  • kr 5 804 980,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 17 802,- pr. 2022. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon, slam og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 1 098 878,- for 2021

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  06.02.2023 og selgers Egenerklæring datert 20.02.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 14. mar. 2023

 • Ansvarlig megler: Lars Erik Sørgård
 • Oppdragsnummer: 01230047
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.